Jedno dítě...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
5.6.19 11:56

@Katka372 Nemyslím si, že rodina s jedním dítětem je neúplná? Existuje snad nějaká definice úplné rodiny? Někdo má dítě jedno, někdo pět, ale všichni jsou myslím rodina? Chápu problém, kde chybí rodič, ale mluvit o neúplné rodině s jedináčkem?… sama mám jedináčka, tak možná proto tak reagují :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.6.19 12:38

@Chulimanga já ale přece neříkám, že to tak je, ale já že to tak cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
5.6.19 14:14
@Chulimanga píše:
@Katka372 Nemyslím si, že rodina s jedním dítětem je neúplná? Existuje snad nějaká definice úplné rodiny? Někdo má dítě jedno, někdo pět, ale všichni jsou myslím rodina? Chápu problém, kde chybí rodič, ale mluvit o neúplné rodině s jedináčkem?… sama mám jedináčka, tak možná proto tak reagují :oops: :P

Definice uplne rodiny asi neexistuje, ale nekdo ma twn pocit, jako ze jim jeste nekdo chybi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
5.6.19 14:19

@Katka372 kluci jsou od sebe 4 roky, a ze jsem tehotna, jsem zjistila v den, kdy jsme podepisovali smlouvu k dost vysoke hypotece-tim chci rict, ze nikdy nebude idealni cas pro dalsi dite. Jinak narocne je to pro me velmi, ale jsem rada, ze ma i druheho.ted maji 15m a 5,3 let. Uz mi chybi jenom holcicka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí