Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hrajete některá z vás na kytaru ? Oprášila jsem kytaru a hledám písničky s jednoduchými akordy
Např. jako je „Ho ho watanay“, tu zvládnu ![]()
Nevíte o nějakém učiteli hry na kytaru z Prahy ?
Děkuju za tipy ![]()
Ahoj, já hraju (spíš hrála)
teď už nějak není čas. jestli si to ještě nějak zevrubně pamatuješ, tak zkus Já písnička 1-2 … tam máš akordy i nakreslené
já nedávno taky oprášila a prstíky bolely neskutečně ![]()
A z jake jso casti? Ja prave zacala, mam ucitele a uci i pres skype. Ja prave hledam nekoho, kdo by se ucil se mnou a vzajemne se doplnovaly, ja totiz moc nezrenuju:-((.
@Luuucik píše:
A z jake jso casti? Ja prave zacala, mam ucitele a uci i pres skype. Ja prave hledam nekoho, kdo by se ucil se mnou a vzajemne se doplnovaly, ja totiz moc nezrenuju:-((.
To je zajímavý přes Skype. Raději bych ale osobně
Kolik si bere na hodinu ? Našla jsem učitele na netu, ale za 300Kč/hodinu, což je docela dost.
Na Okoř je cesta
Niagára
Dajána
My pluli dál a dál
Chajda …
takovych jednoduchych je mraky, podle me staci koupit nejaky zakladni trempsky zpevnik, nebo Ja pisnicka a najdes jich hodne na 2-3 akordy ve stylu tónika -dominanta -subdominanta ( zde ), takze se muzes naucit jen 3 a hrat to vsechno ve stejne tonine (treba se naucis CGF a hrajes vsechno takhle, ikdyz je tam ADH)
Platim pres net 250 a kdyz je osobne tak 300. Nejste z prahy 9?
@Luuucik píše:
ahoj, z té druhé půlky … tam jsou takový ty táborákový ![]()
Ahoj holky, vim, ze je diskuse trochu starsiho data, ale treba se to bude jeste nekomu hodit. Doma jedeme s detmi podle online lekci www.nanastroj.cz. Je to skola hry na kytaru. Nektere lekce jsou zdarma, nektere se plati, ale neni to zadna garda. Jsou tam i nejake pisnicky, jak je hrat apod. od country/folk (Montgomery, Franky dlouhan) pres pop (Lucie) k rocku (Nirvana). Tak treba poslouzi i vam:)
Teď jsem objevila tohle, tak doplňuji k tématu: spisnickou.cz