Jednoduché písničky na kytaru

2803
9.4.12 17:20

Jednoduché písničky na kytaru

Hrajete některá z vás na kytaru ? Oprášila jsem kytaru a hledám písničky s jednoduchými akordy :D Např. jako je „Ho ho watanay“, tu zvládnu :mrgreen:

Nevíte o nějakém učiteli hry na kytaru z Prahy ?

Děkuju za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
9.4.12 19:10

Ahoj, já hraju (spíš hrála) :) teď už nějak není čas. jestli si to ještě nějak zevrubně pamatuješ, tak zkus Já písnička 1-2 … tam máš akordy i nakreslené :kytka: já nedávno taky oprášila a prstíky bolely neskutečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.4.12 20:37

A z jake jso casti? Ja prave zacala, mam ucitele a uci i pres skype. Ja prave hledam nekoho, kdo by se ucil se mnou a vzajemne se doplnovaly, ja totiz moc nezrenuju:-((.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
10.4.12 00:04
@Luuucik píše:
A z jake jso casti? Ja prave zacala, mam ucitele a uci i pres skype. Ja prave hledam nekoho, kdo by se ucil se mnou a vzajemne se doplnovaly, ja totiz moc nezrenuju:-((.

To je zajímavý přes Skype. Raději bych ale osobně :D Kolik si bere na hodinu ? Našla jsem učitele na netu, ale za 300Kč/hodinu, což je docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.4.12 07:22

Na Okoř je cesta
Niagára
Dajána
My pluli dál a dál
Chajda …
takovych jednoduchych je mraky, podle me staci koupit nejaky zakladni trempsky zpevnik, nebo Ja pisnicka a najdes jich hodne na 2-3 akordy ve stylu tónika -dominanta -subdominanta ( zde ), takze se muzes naucit jen 3 a hrat to vsechno ve stejne tonine (treba se naucis CGF a hrajes vsechno takhle, ikdyz je tam ADH)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.4.12 10:45

Platim pres net 250 a kdyz je osobne tak 300. Nejste z prahy 9?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
10.4.12 12:56
@Luuucik píše:

ahoj, z té druhé půlky … tam jsou takový ty táborákový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.7.17 22:27

Ahoj holky, vim, ze je diskuse trochu starsiho data, ale treba se to bude jeste nekomu hodit. Doma jedeme s detmi podle online lekci www.nanastroj.cz. Je to skola hry na kytaru. Nektere lekce jsou zdarma, nektere se plati, ale neni to zadna garda. Jsou tam i nejake pisnicky, jak je hrat apod. od country/folk (Montgomery, Franky dlouhan) pres pop (Lucie) k rocku (Nirvana). Tak treba poslouzi i vam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.8.19 13:32

Teď jsem objevila tohle, tak doplňuji k tématu: spisnickou.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie