Jet do Chorvatska přes Maďarsko?

562
19.6.17 20:57

Jet do chorvatska pres maďarsko?

Ahojky, za dva tydny jedeme do chorvatska a nejsme schopni se rozhodnout, jestli jet slovensko, maďarsko, nebo rakousko, slovinsko..chceme tak i tak po dálnici..mate nekdo zkušenost? nebo spis porovnání? Jezdíme rakousko, slovinsko a nikdy nebyl problém, ale letos děsně straší kolonama na hranicích..straší kazdy rok, ale ted mam pocit, ze to bude fakt pravda..zajímala by me i treba odpocivadla po ceste sloven, maďarsko a jestli je ta cesta pohodová a tak..budu rada za jakékoliv info!!díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22236
19.6.17 21:00

Jezdíme pres Maďarsko a cesta v pohodě. Loni jsme jeli prvně pres Rakousko a letos se vracíme k naši klasice. :mrgreen: Odpocivadla OK, dálnice OK, cesta v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
19.6.17 21:14

@Bauerkaa Koukla jsem na profil kvůli městu. Rozhodně jeďtě přes Maďary. Při troše šikovnosti se vyhnete dálničním poplatkům v Maďarsku i Slovinsku. V Maďarsku se určitě neztratíte, protože tamtudy jezdí hodně lidí nejen z Česka, ale i Slovenska a Polska. Vždy jsme jezdili přes Rakousko, ale posledních pár let jezdíme právě přes Maďary. Naprostá pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.6.17 21:25

@cilly to rada slyším ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
19.6.17 21:28

Zítra budou reportéři Seznamu testovat, jestli je rychlejší jet vlakem nebo autem. Mrkni, třeba tam budou nějaké zajímavé a hlavně aktuální informace a tipy ohledně cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.6.17 21:29

@Gába27 vyhýbat dálnicim se nechceme, nejraději bych jela co nejdyl po dálnici právě :-) ale nevím, když to zadam na google maps, tak z toho moc nepoznam, jestli je to dálnice, nebo rychlostní silnice. Když jsem koukala ma cestu ne po dálnicích, tak to vychází o dve hodky déle, coz je teda taky dost. Proto chceme dálnice. pak jsem četla, ze tam jezdi strasne moc kamionů a tak..už jsme byli rozhodnutí, ze jedem slovensko a maďarsko, pak zase jsme si říkali, ze bude lepší, co uz známé..ale pak stat ve slovinsku 5 hodin v koloně, tak se budu mlátit do hlavy, ze jsme nejeli pres maďarsko..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
19.6.17 21:41

My jsme jeli tam přes Maďarsko a zpět přes Slovinsko. V Maďarsku jsme se podívali na Balaton a ve Slovinsku manžel chtěl k nějakým vodopádům :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
19.6.17 21:45

Já jsem právě slyšela, ale je to informace typu „jedna paní povídala“, že na hranicích Maďarsko-Chorvatsko dělají mnohem větší kontroly než na hranicích Slovinsko-Chorvatsko. Že prohlíží i kufry aut atd., ne jen skenují pasy jako na SLO-CHOR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
19.6.17 21:58

@stonožka12 Na hranicích Maďarska s Chorvatskem to bylo v pohodě (tam byl teď brácha). Nám dělali mega kontroly na hranicích Srbska a Maďarska, když jsme jeli do Řecka. Čekali jsme přes 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.6.17 22:20
@Kacka2 píše:
Zítra budou reportéři Seznamu testovat, jestli je rychlejší jet vlakem nebo autem. Mrkni, třeba tam budou nějaké zajímavé a hlavně aktuální informace a tipy ohledně cesty.

Jo, dneska jsem to taky viděla! snad na to zitra nezapomenu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.6.17 22:21
@stonožka12 píše:
Já jsem právě slyšela, ale je to informace typu „jedna paní povídala“, že na hranicích Maďarsko-Chorvatsko dělají mnohem větší kontroly než na hranicích Slovinsko-Chorvatsko. Že prohlíží i kufry aut atd., ne jen skenují pasy jako na SLO-CHOR…

Hm. To je asi taky možný..ach jo..jak se ma clovek rozhodnout..pak si říkám, nedej bože, nekde nějaká nehoda a je to taky v pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
30.11.17 08:11
@alinka78 píše:
Ahoj, mohla bych Tě poprosit o vypsání hlavních měst na cestě do Chorvatska přes Maďarsko? Jedeme poprvé a navigace i net ukazuje více variant. Děkuji moc. Krýsný den. A. :kytka:

Jejda…jestli to bylo pro mě, tak se omlouvam! ja sem skoro vubec nechodím..az dnes ctu tvůj dotaz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.4.19 15:09

Přes Maďarsko jezdíme, je to sice trochu pomalejší než přes Slovinsko, ale v poměru cena/výkon se to vyplatí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí