Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Taky jsem přemýšlela, že to omezím (ale tedy jezdím z Belgie), ale zas tady je větší koronavirová prosycenost než v tom Německu, tak spíš i z ohledu vůči Němcům… Tak holt nakupuji tady… ![]()
@Sophia.888 píše:
Jo my to mame asi 20 kilometru. Ja pracuju v gastronomii a Nemci k nam jezdi ve velkem. Mam z toho teda dost strach, ale asi s tim nic neudelam 😔
to je kousek, pro spoustu lidí normální dojezdová vzdálenost na nákup i v rámci Čr. Nebála bych se
Úplně v pohodě. pristi týden jedeme do Rakouska na lyže. jeszli jedu rád MHD nebo jdu v cizíne do obchodu je jedno.ziju dál normálně. Jedině do té Itálie bych nejela.
To je uplne jedno, jestli jedeš 20km do Německa nebo 10 km u nás. Pokud tam nemají v tom městě nějaké ohnisko, což pochybuji. Lidi jsou už fakt úplně zmagoreny. Stačí se podívat do „hlavního“ koronaviroveho vlákna… Nestačím zírat ![]()
@Sophia.888 Koronavir bojíte se. Je to slušná magorina. Mě překvapuje, že ještě nevypukla ta apokalypsa, kterou tam predpovidaji ![]()
@hulala aha. Radsi tam ani nepujdu. Nebo se budu bat jeste vic. Jaky na to mas nazor na cely korona? A vy ostatni?
Manžel v Německu pracuje, v Mnichově, jezdí domů na víkendy… Jen by mne zajímalo, jak by to bylo, kdyby vyhlásili karanténu i v Německu… Před 5 týdny jsme měli oba hodně silnou chřipku, i doktorka se smála, že máme koronavirus… Dnes už by se asi nikdo nesmál… Já měla po chřipce ještě měsíc zdr. problémy, manžel jezdí do práce vesele dál, nakupuje, SMSkou mu přišla tento týden jen zpráva, že při teplotách se má ozvat lékaři…
(anonym z důvodu rodinné situace… a aby se nás nebáli sousedi
někdo by mne tu mohl poznat)
@Sophia.888 já se toho nebojím, nepřestala jsem vycházet, jezdit MHD i děti mají kroužky, školku. Můžeme dostat chřipku, vystřílet nás magor v lékárně, vybourat se v autě. Neudělám s tim nic. jestli to dostanu, je vysoká pravděpodobnost že to přežijeme bez nasledku. A můžu si pak pořídit tričko,,přežila jsem koronavirus,, ![]()
@hulala ja se toho bojim, ale taky se nijak neomezuju. Moje prace mi to ani neumoznuje. Uz, aby to utichlo. Nemam z toho dobry pocit.