Jídlo/Pití po trhání osmičky

414
1.3.17 14:05

Jídlo/Pití po trhání osmičky

Nazdárek, před hmm 3 hodinama mi trhala zubařka osmičku nahoře. Vím, že se nesmí vyplachovat atd, jen čekat až se uzavře ta krevní zátka či co. Jenže by mě zajímalo, jak jste v té době pili a jedli?:D Pořád mi valí krev a blbě se vyplivuje, tak jak se vám podařilo něco sníst?:D Zatím to není akutní, ale očekávám, že přijde za chvíli čas na ibalgin, ale jak ho tam mám narvat, když otevřu pusu na centák + se musí hodně zapít, což se ta voda dostane do díry :D Stupidní zuby :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
1.3.17 14:08

Brčkem :mrgreen: napít se můžeš, jenom nesmíš kloktat cíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.3.17 14:14

Pít můžeš, jen musíš být na ránu opatrná. Je zakázáno jí vycucávat podtlakem, ňoumat se v ní a jíst vše z čeho by ti mohl v ráně zůstat drobeček. Takže jogurty bez kousků. Zmrzliny bez kousků a i bez vanilkových zrníček! - dobré je calipo. Tvář chladit přes utěrku mraženou zeleninou a zevnitř calipem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
1.3.17 14:24

Jo jo, zmrzlinu a mekáčovej milkshake

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
1.3.17 14:29

Já, pokud si pamatuju, tak sem po trhání osmiček přežila den na milkshaku, pití brčkem a jogurtovém nápoji :)
Hlavně, pokud pliveš krev, tak „nevycucávat“, vůbec v puse nedělat „tlak“.
Zítra už to bude na 99% lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
1.3.17 14:43

@mooch @Mar__tanka1983 to bylo první co mi řekli v ordinaci - hlavně nic mléčného protože to může kvasit :D:D řekla, že mám jíst dneska vývar. No už se těším na vývar pomoci brčka :D no já ani neplivu, stačí otevřít, naklonit se a nechávám vytéct :D Ale od zítra a nebo v noci to možná propláchnu lehounce heřmánkem, jen tak na noc, protože asi si zuby čistit nebudu, abych to neporušila tou pastou atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.3.17 14:43

Prvníden jsem byla na zmrzlině (chladila jsem tím zmrzlinovým kyblíkem i z venku :D) a pila jsem brčkem.
A tedy první den jsem si neměla vůbec čistit zuby, druhý den už jo ale bez pasty.

• Citovat
  • Upravit
335
1.3.17 14:51

Mě je nedávno vyřezávali, takže jsem ještě hlídala aby se nezanítila jizva. Jinak první den jsem si dělala kaše nebo celkově měkké věci jako zdravé livanečky z vloček a banánu, nebo smoothies, jogurty, polívky a brambory. Zkus si dát zmrzku, je to proti bolestem a otokum. Já si dělala domácí dřeň z jahod a převalovala si to v puse. Ale netrvalo dlouho a jedla jsem normálně a nic se mi nikam nedostalo takže jen davej pozor aby se ti to nedostalo moc dozadu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
1.3.17 14:52

@lucenka ale když já zmrzlinu nejím :D a když náhodou tak jen čokoládovou s kousky čokolády :D což by tež nebylo nejlepší, bo by se při mé smůle ten kousek dostal do té díry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
1.3.17 14:54

@Glumka já jsem byla první den jen na čaji přes brčko.
„Tlama“ mě bolela tak, že jsem na jídlo neměla ani pomyšlení. Doktor tu osmičku ze mě páčil přes hodinu - tři kořeny šly každý jiným směrem :). Ani u porodu jsem nebyla tak potrhaná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ať je brzo líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
1.3.17 14:54

@lucenka Hm asi fakt budu dneska jen na tom vývaru. Jsem četla jeden článek od jednoho maníka, který se spal kraislerkou celozrnou. No nevím jak ho to mohlo napadnout si toto zrovna dát :D pak měl zánět, z těch zrníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76909
1.3.17 14:56

@Glumka a co tak ovocné Hamánky zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
1.3.17 15:06

Já žila týden na přesnídávkách a rozmačkaných banánech. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
1.3.17 15:10

@radúna hodinu? wow :D no já to měla jen s minimální anestezii, takže zážitek, až jsem se divila, že jak mi to vytlačovala, že mi nezlomila čelist :D u mě si myslela, že to má jeden jednoduchý kořen a nakonec jich bylo víc a ještě k tomu asi překřížené :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
1.3.17 15:12

@xjuliax nee týden nee, v sobotu jdu na oslavu narozek, chcu dort :D a v pondělí jedu na dovču do Brna :D žádné mačkané banány nechcu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.