Porodnice Jilemnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1290
16.10.12 20:30

@HanSed
Mockrát děkuji za radu… Na Jilemnici jsou samé chvály… A k paní Pohořalé chodím na těhu cvičení :-) Je opravdu moc příjemná… Děkuji, děkuji… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
17.10.12 12:18

@vendy27 nemáš zač :-)Jilemnice má fakt suprovou porodnici a tím, že to můžu srovnat s velkou nemocnicí v Praze, tak můžu za sebe říct, že bych doJilemnice jela rodit klidně ještě desetkrát (plánujeme už jen dvakrát ;-)). samozřejmě se najdou nepříjemné sestry apod., ale suprové je to soukromí u porodu (v Motole jsou jen boxy, všechno je slyšet, navíc se tam procházejí tatínkové apod., takže soukromí nula…)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michalle
18.11.12 22:04

Porodnice Jilemnice

Prcek se v Jilemnici narodil 9.10.2012 a byla jsem moc spokojená. Už během těhu jsem ležela dvakrát na gynekologii v Jilemnici, takže doktory jsem znala. Velmi vstřícný přístup doktorů. Sestřičky také v pohodě, poradí a pomohou…ale najdou se i ty odměřenější :-). Už se podruhé rodit nechystám, ale pokud bych změnila názor, tak jedině tam. Doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
1269
5.5.13 15:26

Ahoj, chystám se v říjnu rodit v Jilemnici.
Kdy je nejlepší se zaregistrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
13.5.13 10:30

@Luciis173 V Jilemnici registrují až tuším kolem 36. týdne, ale mně řekli, že i kdybych to nestihla a přijela bez registrace, tak to taky není problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
17.7.13 11:10

Kdo má termín koncem srpna? A chystá se do Jilemnice? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinaZemanova
3.8.13 20:59

Ahojky, já mám termín konec září a také přemyslim o Jilemnici, mám to 9km od domova. Ještě zvažují Vrchlabí, neboť jsem teď mluvila se dvěma známými, co rodily v Jil. a prý každé druhé dítě tahali klestema, tak mě to trochu vyděsilo, a sestřičky po porodu jsou trochu více odmerene a pokud se vyloženě neptate, moc neporadi… Tak uvidím.

• Citovat
  • Upravit
1985
4.8.13 07:30

Martina: většina sestřiček v Jilemnici je úplně v pohodě, milý, ochotný… jasně, že sem tam narazíš na někoho, kdo je trochu odměřenější, ale to je všude. Jilemnice je taková rodinná, mně se tam moc líbilo. Ty kleště nevím, já rodila císařem. A pokud je nějaký problém, hned hulákat, nebát se ozvat, personál tam je opravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
4.8.13 20:57

Holky, já rodila v Jilemnici v prosinci a byla jsem naprosto spokojená. Po celou dobu se mnou byla porodní asistentka (paní Pohořalá), ke které jsem chodila i na těhu cvičení. Byla úžasná. Seděla jsem si ve sprše na míči a sprchovala si horkou vodou bříško…
Po porodu jsme byli s manželem a miminkem téměř 3 hodiny na porodním pokoji v posteli (udělali nám přítmí) a seznamovali jsme se a nechávali přisát mrňouska.
Sestřičky příjemné, doktoři taktéž…
Pokud chcete, je tam jeden nadstandart, jinak lze být sama na normálním pokoji asi za 200Kč na noc.
Jilemnici vřele doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19danka19
30.11.13 11:46

Chcem sa spitat kolko stoji epiduralka v jilemniciach dakujem

• Citovat
  • Upravit
1773
3.4.14 19:53

Ahoj holky!

Tak jsem byla dnes na UTZ a doktor mě moc nepotěšil :( Miminko je zadečkem dolů..Takže nejspíš půjde ven císařským řezem.

Další kontrola 23.4.,1.ozvy a kontrola polohy. Pokud se miminko neotočí, tak ve 38.týdnu si to musím jet vyjednat do porodnice…
Jinak váží miminko 2040g a maminka přibrala 8kg. Jinak je vše v pořádku.

Na jejich stránkách jsem žádné info o tom nenašla…
Třeba čím mazat jizvu, zda si koupit ty poporodní kalhotky a zda pak taky normálně odcházejí očistky spodkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.6.14 12:09

Letošní porod v Jilemnici

Ahoj holky :)
Doufám, že se mi podaří obnovit tuto diskuzi..

Letos v říjnu bych měla rodit své první mimčo.. Rozhodnutá jsem pro porodnici v Jilemnici a to i přes to, že jsem z Prahy..
Již 10let dojíždím ke gynekologovi do Lomnice a jsem moc spokojená..

O porodnici jsem nepochybovala, narodil se mi zde před 12lety bratr a já jsem na gynekologii podstoupila operační zákrok a byla jsem moc spokojená..

Jenže mi to samozřejmě nedalo a začala jsem číst nějaké recenze - povětšinou jsou dobré, ale i přes to jsou některé, které mě krapet znepokojují..
Máte z letošního roku někdo zkušenost s porodem v Jilemnici?? A byly jste spokojené?

Předem díky za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
17.6.14 13:09

@Tea_T Dám vědět v srpnu, ju? Jinak jsou tam teda super všichni, byla jsem tasm před dvěma lety, chovají se parádně, výběr ze tří jídel, myslím…Jen nejsou zařízení na otce u císaře, ale zase hned po porodu může tatínek být s mimčem. Víc až po porodu, ju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
17.6.14 13:19

Ahoj. I když jsem z Trutnova, příští týden chci rodit v Jilemnici. Během 18. let se tam narodil můj synovec a 3 neteře, a nikdy jsem neslyšela ani neviděla na návštěvě nic, co by mě nutilo pochybovat.
Takže když se na testu objevily 2 proužky, bylo to jasný.
Jen se tam rodí až od 36tt, dřív ne. A až budete v tom 36tt, zavolejte tam aspoň hodku dvě předem, jeďte tam, sepíšou s váma porodopis a ukážou kde co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
17.6.14 14:39

Rodila jsem tam v r. 2012 a maximální spokojenost. Doktoři skvělí, moje porodní asistentka úžasná a sestřičky také. Doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková