Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@HanSed
Mockrát děkuji za radu… Na Jilemnici jsou samé chvály… A k paní Pohořalé chodím na těhu cvičení
Je opravdu moc příjemná… Děkuji, děkuji… ![]()
@vendy27 nemáš zač
Jilemnice má fakt suprovou porodnici a tím, že to můžu srovnat s velkou nemocnicí v Praze, tak můžu za sebe říct, že bych doJilemnice jela rodit klidně ještě desetkrát (plánujeme už jen dvakrát
. samozřejmě se najdou nepříjemné sestry apod., ale suprové je to soukromí u porodu (v Motole jsou jen boxy, všechno je slyšet, navíc se tam procházejí tatínkové apod., takže soukromí nula…)…
Prcek se v Jilemnici narodil 9.10.2012 a byla jsem moc spokojená. Už během těhu jsem ležela dvakrát na gynekologii v Jilemnici, takže doktory jsem znala. Velmi vstřícný přístup doktorů. Sestřičky také v pohodě, poradí a pomohou…ale najdou se i ty odměřenější
. Už se podruhé rodit nechystám, ale pokud bych změnila názor, tak jedině tam. Doporučuji.
Ahoj, chystám se v říjnu rodit v Jilemnici.
Kdy je nejlepší se zaregistrovat?
@Luciis173 V Jilemnici registrují až tuším kolem 36. týdne, ale mně řekli, že i kdybych to nestihla a přijela bez registrace, tak to taky není problém. ![]()
Ahojky, já mám termín konec září a také přemyslim o Jilemnici, mám to 9km od domova. Ještě zvažují Vrchlabí, neboť jsem teď mluvila se dvěma známými, co rodily v Jil. a prý každé druhé dítě tahali klestema, tak mě to trochu vyděsilo, a sestřičky po porodu jsou trochu více odmerene a pokud se vyloženě neptate, moc neporadi… Tak uvidím.
Martina: většina sestřiček v Jilemnici je úplně v pohodě, milý, ochotný… jasně, že sem tam narazíš na někoho, kdo je trochu odměřenější, ale to je všude. Jilemnice je taková rodinná, mně se tam moc líbilo. Ty kleště nevím, já rodila císařem. A pokud je nějaký problém, hned hulákat, nebát se ozvat, personál tam je opravdu ![]()
Holky, já rodila v Jilemnici v prosinci a byla jsem naprosto spokojená. Po celou dobu se mnou byla porodní asistentka (paní Pohořalá), ke které jsem chodila i na těhu cvičení. Byla úžasná. Seděla jsem si ve sprše na míči a sprchovala si horkou vodou bříško…
Po porodu jsme byli s manželem a miminkem téměř 3 hodiny na porodním pokoji v posteli (udělali nám přítmí) a seznamovali jsme se a nechávali přisát mrňouska.
Sestřičky příjemné, doktoři taktéž…
Pokud chcete, je tam jeden nadstandart, jinak lze být sama na normálním pokoji asi za 200Kč na noc.
Jilemnici vřele doporučuju!
Chcem sa spitat kolko stoji epiduralka v jilemniciach dakujem
Ahoj holky!
Tak jsem byla dnes na UTZ a doktor mě moc nepotěšil
Miminko je zadečkem dolů..Takže nejspíš půjde ven císařským řezem.
Další kontrola 23.4.,1.ozvy a kontrola polohy. Pokud se miminko neotočí, tak ve 38.týdnu si to musím jet vyjednat do porodnice…
Jinak váží miminko 2040g a maminka přibrala 8kg. Jinak je vše v pořádku.
Na jejich stránkách jsem žádné info o tom nenašla…
Třeba čím mazat jizvu, zda si koupit ty poporodní kalhotky a zda pak taky normálně odcházejí očistky spodkem…
Ahoj holky ![]()
Doufám, že se mi podaří obnovit tuto diskuzi..
Letos v říjnu bych měla rodit své první mimčo.. Rozhodnutá jsem pro porodnici v Jilemnici a to i přes to, že jsem z Prahy..
Již 10let dojíždím ke gynekologovi do Lomnice a jsem moc spokojená..
O porodnici jsem nepochybovala, narodil se mi zde před 12lety bratr a já jsem na gynekologii podstoupila operační zákrok a byla jsem moc spokojená..
Jenže mi to samozřejmě nedalo a začala jsem číst nějaké recenze - povětšinou jsou dobré, ale i přes to jsou některé, které mě krapet znepokojují..
Máte z letošního roku někdo zkušenost s porodem v Jilemnici?? A byly jste spokojené?
Předem díky za názory ![]()
@Tea_T Dám vědět v srpnu, ju? Jinak jsou tam teda super všichni, byla jsem tasm před dvěma lety, chovají se parádně, výběr ze tří jídel, myslím…Jen nejsou zařízení na otce u císaře, ale zase hned po porodu může tatínek být s mimčem. Víc až po porodu, ju ![]()
Ahoj. I když jsem z Trutnova, příští týden chci rodit v Jilemnici. Během 18. let se tam narodil můj synovec a 3 neteře, a nikdy jsem neslyšela ani neviděla na návštěvě nic, co by mě nutilo pochybovat.
Takže když se na testu objevily 2 proužky, bylo to jasný.
Jen se tam rodí až od 36tt, dřív ne. A až budete v tom 36tt, zavolejte tam aspoň hodku dvě předem, jeďte tam, sepíšou s váma porodopis a ukážou kde co a jak.
Rodila jsem tam v r. 2012 a maximální spokojenost. Doktoři skvělí, moje porodní asistentka úžasná a sestřičky také. Doporučuji!
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.