Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Tea_T Ahojky, já rodila loni v říjnu a nemůžu si stěžovat
byla jsem tam týden, malá mi nepřibírala…měli se mnou trpělivost, všichni byli moc hodní, se vším pomůžou ![]()
Diky moc za nazory..
Ja jsem hned od zacatku chtela rodit v Jilemnici, jak rikam, take mam jen kladne zkusenosti, ale stejne, jak clovek zacne cist recenze, prece jen ho to donuti vic o tom premyslet a trochu ho to nahloda ![]()
Rodit bych mela 28.zari dle UTZ, tak uvidime..
Kazdopadne @zorkaV diky moc za informace, zrovna tohle jsem mela na papriku jako dotaz na sveho gynekologa, abych nezapomnela ![]()
@MartinaVALL diky moc, urcite pisni jake mas pocity ![]()
Ja doufam, ze zmaknu rodit normalne, ikdyz clovek nikdy nevi.. To jsem ani nevedela, ze to nejde
ale rozhodne je to drobnost kvuli ktere nebudu sve rozhodnuti menit ![]()
@Alleen mam termin dle MS 3.rijna
dle UTZ 28.zari
Tak se mozna potkame ![]()
@Tea_T taky jsem pročítala pár stránek a vyšťourala pár negativních názorů, ale až tam pojedeš, tak tě to prostě přemluví.
Poprvé jsem tam jela s mamkou, jelikož sama není schopná se k Dr. dokopat a stavila jsem se tam. Všude se zrovna rodilo a přes to usměvavý sestřičky. Což mluví za hodně
@zorkaV ja tohle znam z te gynekologie, byla jsem tam na zakroku pred rokem a spokojenost..
Ale samozrejme, chci aby bylo vse ok ( jako kazda z nas
) tak proto to resim..
@Alleen uvidime, uvidime.. Vsichni tvrdi, ze prvorodicky prenasi, takze je mozne, ze se potkame ![]()
@Tea_T Ahoj, já tam rodila loni císařem, chlap teda na sále být nemůže, ale měla jsem nadstandart, tak ho nechali čekat tam a malou mu tam pak hned dovezli, než přemístili mě
Docela jsem koukala - první jsem rodila taky císařem v Jablonci a tam jsem byla pak jeden den na JIPce, tady zrovna pokoj (ale samozřejmě monitorovaná). Když to můžu srovnat, tak ta Jilemnice je opravdu bezvadná - takový rodinný prostředí, všichni moc hodní, milí, prostě taková pohoda. A gynekolog z Lomnice, tak to zřejmě od písmene S…
Taky tam chodím, víceméně i proto jsem šla podruhé Jilemnice a za mě, jdi do toho
Jo, a asi bych doporučila ten nadstandart - byla jsem chviličku, než se uvolnil, i na normálním pokoji, a ten byl malinkatej, záchod pro dva pokojíky… ale to už je na každém ![]()
@luji78 o tom cisari jsem popravde nemela tuseni a trosku me mrzi, ale snad pujde vse ok… I tak, jinam kvuli tomu jet proste nechci ![]()
Presne tak, pan doktor S.. Jsem s nim maximalne spokojena.. Tim ze jsem z Prahy, jsem zkousela i gynekologii tady, ale pristup byl sileny..
Vsichni se mi smeji, ze jezdim tak daleko (kor ted se to trochu prodrazi) ale jak rikam, jsem maximalne spokojena..;)
Stejnym dojmem na me Jilemnice pusobila jak jsem tam byla na gyn. libi se mi i ta moznost, ze na nadstandartu muze byt tatinek svym zpusobem jak dlouho chce.. Samozrejme po domluve s personalem…
Jen me jeste trochu mrzi, ze nemaji tak velkou neonatologii, kdyz by se neco delo s prckem (coz klepu, aby se nedelo!! )
Ale oproti Praze, kde je to tak trochu tovarna v kazde porodnici, Jilemnice je mi rozhodne milejsi..
Mam v Praze proslou snad kazdou porodku krom Podoli z praxe (jsem zdr. sestra) a zadna slava a sestricky take casto dost horor…
Takze dekuji za podporu, ze me rozhodnuti rodit v Jilemnici je spravne ![]()
@Tea_T O císaři není třeba přemýšlet, určitě to půjde dobře
A jak říkám - chlap byl připraven na chodbě, když malou vezli a pak s ní byl hned na pokoji, takže paráda. A na Františka taky nedám dopustit, taky za ním dojíždím, i když oproti tobě jen pár km
Tak ať to všechno dobře dopadne a dojmy jsou stejné, jako moje.
@luji78 to je take pravda.. A na druhou stranu si rikam, ze sice chci mit chlapa u porodu, ale nemusi byt zase uplne u vseho ![]()
Urcite, premyslim o tom pozitivne ![]()
Jinak stejne, stejne.. Je skvelej a vzdy ochotnej, stejne jako sestricka.. Takze spokojenost.. Ty km se vyplati dojizdet..
Osobně bych ráda u porodu doktora Břeskyho, chodila jsem k němu roky na gyndu. Před tím k Dr. Tyšrovi, ale ten už bohužel není. Jinak tam znám dětský i chirurgii a všude naprostá spokojenost. Měla jsem strach, jestli mě neodmitnou, a nepošlou zpátky do Trutnova, ale úžasnej přístup. Fakt bych věřila, že mě rádi vidí, i když tam byl mumraj.
Děvčata, já mám termín 20.října a taky se chystám do Jilemnice, takže se možná s některou z vás taky uvidím ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
@Tea_T Tak to se tam možná potkáme, mám taky termín v říjnu a přemýšlím nad Jilemnicí a Jičínem. Ta Jilemnice mě láká víc, čtu hodně pozitivních recenzí o vynikajícím přístupu personálu, jen to tam máme cca 50 minut cesty, tedy dál než do Jičína (cca 30 minut).