Porodnice Jilemnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
6.10.14 16:16

@MartinaVALL V koupelně není místo, bohužel, jsem ráda že jsem tam nacpala koš na prádlo. A sušák mám objednaný od Ježíška, čtyřpatrový + mám teď klasický - ten budu používat na naše oblečení a ten velký na plíny a miminkovský :) Na to jsem naštěstí myslela, takže Ježíšek to ví dopředu. Neříkám, že mě žehlení baví, ale nevadí mi to, kouknu u toho na seroš a pak mám radost, že je hromada pryč :D Teď žehlím každý týden, v Praze nemám ani pračku, takže to všechno dělám o víkendech ve Vrchlabí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.10.14 11:46

Holky, ještě mám dotaz - koukají v Jilce na porodní plán, když si ho sepíšu? :) Jen mě to tak mapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.10.14 18:15

@rainucha ahoj. Já ho měla taky a bylo mi to na dvě věci. Prý je lepší, když se budeš řídit momentalnima potřebama, protože si něco napíšeš na papír a ono ti to zrovna nebude příjemný. Takže ne e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.10.14 20:41

@zorkaV Ahoj, díky :) známá měla a drželi se ho - ale to bylo v Praze.

je fakt, že nevím, co bude, takže nějaký plán by byl naprd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.10.14 13:51

@rainucha no právě. Já chtěla, aby mi malýho dali hned na prsa, ale můžu říct, že po skoro 15ti hodinách porodu jsem byla tak k. o., že jsem byla ráda, že šel hned na porodní box.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.10.14 13:54

@zorkaV to věřím :) ale taky bych ji chtěla mít hned u sebe. škoda, že člověk neví, jak dlouho to bude všechno trvat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.10.14 14:06

Jojo. Mě začaly kontrakce něco po půlnoci, ve 4 praskla voda a kluk se narodil v 15:22… A to jsem původně vůbec nechtěla tišící léky. Ale v 11 dopoledne už jsem o ně škemrala jak malá holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.10.14 14:19

@zorkaV To je jasný. Taky bych nejradši „přežila“ porod bez toho všeho. Ale myslím, že po x hodinách taky budu škemrat, pokud to bude trvat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alleen
15.10.14 16:04

Ahojky, z jilemnické porodnice jsme se vrátili včera.
@rainucha já s sebou porodní plán měla, ale přijela jsem tam s tak silnými kontrakcemi, že plán byl to poslední, na co jsem si vzpomněla :)
Jinak musím říct, že veškerý personál porodnice byl naprosto úžasný - jak na porodním sále, tak i na šestinedělí nebo na novorozeneckém. Nikdy se mi nestalo, že by mi nebyli ochotni s něčím pomoci nebo poradit. Takže za mě (a našeho malého) naprostá spokojenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
4425
15.10.14 16:33

@Alleen ahoj, tak to je super! Gratuluji :kytka:
je fakt, že budeš myslet jen na to, aby to bylo rychle za tebou :lol: ale jsem ráda, že jsi tam byla spokojená, snad jsem si vybrala dobře a hlavně nemusím nikam daleko. Snad se to do února nezmění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.10.14 17:44

@Alleen já myslím že jsme rodili chvilku po sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.10.14 18:12

@zuzkaa1 tak to gratuluju, že to máš za sebou :kytka: a co máte za zlatíčko? a porod? v poho? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alleen
15.10.14 20:18

@zuzkaa1 fakt? možný to je, tam to frčí :D
@Radka8 Máme chlapečka, Honzíčka. Porod trval od příjezdu do porodky 5 hodin a probíhal bez problémů, takže v poho. :palec:

• Citovat
  • Upravit
35
15.10.14 20:39

@Alleen no jestli jsi rodila v pátek odpo tak jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.10.14 20:41

@Radka8 no až na 20hod křížových bolestí to bylo úplně v pohodě :) máme Matyáška 3330g 50cm už jsme doma od včerejška a já taky ok jen jeden kosmetický steh nástřih nebyl nutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková