Porodnice Jilemnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
6.10.14 14:54

@rainucha tak plenky netuším ale myslím že to nechají na tobě :-) no pediatra by jsi měla mít sehnaného už před porodem já ho mám dohodnutého už asi od 6měsíce :-)a až nás pak pustí po porodu domů tak jen zavolám a na první návštěvu dojede on k nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.10.14 14:59

@zuzkaa1 tak to je super, že to máš takhle domluvené :) já právě nevím, jestli si ho můžu zařídit už teď, protože mám zatím trvalák jinde než ve Vrchlabí, ale dr bych chtěla vrchlabského, tak jestli to pro ně není problém :think: TP budu měnit po novém roce.
A hlavně se musím pozeptat, který je ve Vrchlabí nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
6.10.14 15:01

@rainucha Tak rodila jsem v červenci a super, zrovna byl prázdný týden, takže jsem nemusela mít ani nadstandart…Látkovky mi nedoporučili a ani bych do toho do porodky nešla, ta smolka je děsná :mrgreen: Jo a ta naše potvůrka nesnesla Pampers, v porodce jsem měnila balík za obyč z Tesca :mrgreen: Druhá mamča měla radost, no
Pediatra stačí po porodu, ale je dobré se zeptat dřív, třeba Kordová jezdí domů, ale ty jsi z Vr, vid? Chválí si Rychlíkovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
6.10.14 15:02

Jsem teda nebyla nejrychlejší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
6.10.14 15:03

Ja mam pampers premium care, sudocream lih a kosmetiku od manufaktury..vse stejne jako u prvniho dle me je zbytecne vseho kupovat moc, da se vse poridiw za behu co bude potreba. :-) u prvniho jsem treba nikdy nepouzila bepanthen.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.10.14 15:06

@MartinaVALL O Rychlíkové jsem taky slyšela. No zkusím ji kontaktovat :)
To závidím, já doufám, že budu na pokoji taky sama nebo ten nadstandard :) Ono je to lepší, navíc já jsem nervozní, když na mě někdo kouká, když něco dělám :mrgreen:
Tak já uvidím, nějaký jednorázovky mám doma taky, tak uvidíme, jestli sednou. Tak aspoň jsi ušetřila ne? Snad nebyly z tesca dražší než Pampers :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
6.10.14 15:16

Hele :mrgreen: ve finále mi na pokoj dali kamarádku z dětství…Nejdřív jsem chtěla odmítnout a pak už mi to bylo blbý, ale nakonec jsem byla ráda. Navzájem jsme si pomáhaly s dětma, nasmály jsme se…Prostě super, a připrav rodinu na děsnou návštěvní místnost, je to vlastně čekárna od natáčení ozev, no, ale mamka a ségra jsou na tohle asi v klídku…
Hele ve finále je to možná lepší, koukat si navzájem pod ruce, obě jsme se rozkojovaly, zkoušely různý techniky, já měla homeopatika na podporu kojení, ona zase čaj..no bylo to dobrý…jen strašně chrápala, ale já byla tak nabušená endorfinama, že jsem stejně nemohla spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
6.10.14 15:19

@rainucha No šetření nic moc my ty plínky spolu jen vyměnily :mrgreen: Ted už jedeme v látce, teda ještě musíme dodělat všechny plíny, co jsme dostali :zed: :zed: A to všichni věděli, že chci látkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.10.14 15:26

@MartinaVALL No tak to je dobrý :) Hm taky to každému říkám, tak doufám, že mi Ježíšek žádný nenadělí - už jich asi dvacet mám, ale musím se ještě podívat k babi na půdě, říkala, že mi je vyvaří :mrgreen: Chystám se na kurz ve čtvrtek, v Praze mají přednášku o látkovkách, tak abych věděla, co zkusit a nakoupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
6.10.14 15:35

Ja mam doma tri novy sketch to all in one a pak nejaky kate k latkovani, unahlena koupe latkovat nakonec nebudu ;-) tak muzu pripadne nafotit kdyby jste meli zajem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.10.14 15:39

@pamelka já chci zatím frčet ve čtvercovkách a uvidím, jestli mi to půjde :D moc se v tom zatím nevyznám, tak doufám, že mi tam poradí co a jak, těším se na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
6.10.14 15:42

@rainucha Nechci být přmoudřelá, skoro nic nevím, ale některý maminy od toho upustily, já mám 50 čtverců a sehnala jsem za hubičku Popinky, použitý, ale super.Jen ty pitomý papírovky dodělat,no.Ale kámoška jede ve čtvercích a kalhotkách na ně…
Tý jo toho si važ, to je ještě kvalita, ty z tý půdy. Jako rozhodně bych už nic nenakupovala dopředu, jsem si malovala, jak budu koji a prd, prd, a to jsem si koupila himalájský čaj na kojení, homeopaatika mraky, normální kojící porcované, Meltu a jsme na UM. v nemocnici nám narvali Nutrilon, koupili jsme ho i domů, malá se nemohla vykakat a prdnout, to samé sunar a beba, já zoufalá zkusila Babylove z Dm a malá spí celou noc, od 20-6,uplně super, kajdí denně a prdíkuje krásně :mrgreen: Jé to tu plevelím, vid?
No k Jilemnici, paní dr. Novotná je studená, ale ohromný profesionál, je užasná, fak, primář super a vrchní je dokonalá :oops: Já teda byla na sekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
6.10.14 15:46

@rainucha Hele a těch čtverců prý aspon 70,no.Jo a ještě si vzpomínám, že kámoška měla kýbl od barvy s víkem na namáčení plínek v koupelně. Že nekupovala přímo tu nádobu nsa pleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.10.14 16:04

@MartinaVALL Mně neva, že plevelíš :) Jj je jich potřeba hodně. Připadně dokoupím, co se dá dělat. Budu ráda když jich najdeme na půdě co nejvíc, ale myslím, že to bude max. 20. Uvidím, jak často budu muset prát, když jich budu mít 50. Noo ten kýbl od barvy je dobrej nápad, protože my budeme malovat než se malá narodí :mrgreen: Jen nevím, kde ten kyblík budu skladovat.
To je super teda, aspoň sis všechno vyzkoušela, hlavně, když něco konečně sedělo :palec: Já doufám, že tam budou všichni fajnový, studená mi nevadí, hlavně když bude vědět, co dělá. Nevím, jak co bude a co se může posjat :mrgreen:
Já od toho opouštět nechci, praní mi nevadí, žehlení taky ne (po šestinedělí se prý už ani nemusí žehlit), ten čas tomu klidně obětuju, když stejně budu doma sama.. Já myslím, že mě to bude i bavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
6.10.14 16:10

@rainucha Tsss bavit žehlit, jooo :zed: No já to nesnáším a to máme malýho poblijona. takže plínek je docela spotřeba no.No co kyblík narveš do koupelny, jak to zavřeš nic necítíš :mrgreen: Jo a doporučuju dva sušáky na prádlo, ty se fakt hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková