Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@rainucha tak plenky netuším ale myslím že to nechají na tobě
no pediatra by jsi měla mít sehnaného už před porodem já ho mám dohodnutého už asi od 6měsíce
a až nás pak pustí po porodu domů tak jen zavolám a na první návštěvu dojede on k nám
@zuzkaa1 tak to je super, že to máš takhle domluvené
já právě nevím, jestli si ho můžu zařídit už teď, protože mám zatím trvalák jinde než ve Vrchlabí, ale dr bych chtěla vrchlabského, tak jestli to pro ně není problém
TP budu měnit po novém roce.
A hlavně se musím pozeptat, který je ve Vrchlabí nejlepší ![]()
@rainucha Tak rodila jsem v červenci a super, zrovna byl prázdný týden, takže jsem nemusela mít ani nadstandart…Látkovky mi nedoporučili a ani bych do toho do porodky nešla, ta smolka je děsná
Jo a ta naše potvůrka nesnesla Pampers, v porodce jsem měnila balík za obyč z Tesca
Druhá mamča měla radost, no
Pediatra stačí po porodu, ale je dobré se zeptat dřív, třeba Kordová jezdí domů, ale ty jsi z Vr, vid? Chválí si Rychlíkovou
Ja mam pampers premium care, sudocream lih a kosmetiku od manufaktury..vse stejne jako u prvniho dle me je zbytecne vseho kupovat moc, da se vse poridiw za behu co bude potreba.
u prvniho jsem treba nikdy nepouzila bepanthen.. ![]()
@MartinaVALL O Rychlíkové jsem taky slyšela. No zkusím ji kontaktovat ![]()
To závidím, já doufám, že budu na pokoji taky sama nebo ten nadstandard
Ono je to lepší, navíc já jsem nervozní, když na mě někdo kouká, když něco dělám ![]()
Tak já uvidím, nějaký jednorázovky mám doma taky, tak uvidíme, jestli sednou. Tak aspoň jsi ušetřila ne? Snad nebyly z tesca dražší než Pampers ![]()
Hele
ve finále mi na pokoj dali kamarádku z dětství…Nejdřív jsem chtěla odmítnout a pak už mi to bylo blbý, ale nakonec jsem byla ráda. Navzájem jsme si pomáhaly s dětma, nasmály jsme se…Prostě super, a připrav rodinu na děsnou návštěvní místnost, je to vlastně čekárna od natáčení ozev, no, ale mamka a ségra jsou na tohle asi v klídku…
Hele ve finále je to možná lepší, koukat si navzájem pod ruce, obě jsme se rozkojovaly, zkoušely různý techniky, já měla homeopatika na podporu kojení, ona zase čaj..no bylo to dobrý…jen strašně chrápala, ale já byla tak nabušená endorfinama, že jsem stejně nemohla spát
@rainucha No šetření nic moc my ty plínky spolu jen vyměnily
Ted už jedeme v látce, teda ještě musíme dodělat všechny plíny, co jsme dostali
A to všichni věděli, že chci látkovat
@MartinaVALL No tak to je dobrý
Hm taky to každému říkám, tak doufám, že mi Ježíšek žádný nenadělí - už jich asi dvacet mám, ale musím se ještě podívat k babi na půdě, říkala, že mi je vyvaří
Chystám se na kurz ve čtvrtek, v Praze mají přednášku o látkovkách, tak abych věděla, co zkusit a nakoupit ![]()
Ja mam doma tri novy sketch to all in one a pak nejaky kate k latkovani, unahlena koupe latkovat nakonec nebudu
tak muzu pripadne nafotit kdyby jste meli zajem ![]()
@pamelka já chci zatím frčet ve čtvercovkách a uvidím, jestli mi to půjde
moc se v tom zatím nevyznám, tak doufám, že mi tam poradí co a jak, těším se na to ![]()
@rainucha Nechci být přmoudřelá, skoro nic nevím, ale některý maminy od toho upustily, já mám 50 čtverců a sehnala jsem za hubičku Popinky, použitý, ale super.Jen ty pitomý papírovky dodělat,no.Ale kámoška jede ve čtvercích a kalhotkách na ně…
Tý jo toho si važ, to je ještě kvalita, ty z tý půdy. Jako rozhodně bych už nic nenakupovala dopředu, jsem si malovala, jak budu koji a prd, prd, a to jsem si koupila himalájský čaj na kojení, homeopaatika mraky, normální kojící porcované, Meltu a jsme na UM. v nemocnici nám narvali Nutrilon, koupili jsme ho i domů, malá se nemohla vykakat a prdnout, to samé sunar a beba, já zoufalá zkusila Babylove z Dm a malá spí celou noc, od 20-6,uplně super, kajdí denně a prdíkuje krásně
Jé to tu plevelím, vid?
No k Jilemnici, paní dr. Novotná je studená, ale ohromný profesionál, je užasná, fak, primář super a vrchní je dokonalá
Já teda byla na sekci
@rainucha Hele a těch čtverců prý aspon 70,no.Jo a ještě si vzpomínám, že kámoška měla kýbl od barvy s víkem na namáčení plínek v koupelně. Že nekupovala přímo tu nádobu nsa pleny
@MartinaVALL Mně neva, že plevelíš
Jj je jich potřeba hodně. Připadně dokoupím, co se dá dělat. Budu ráda když jich najdeme na půdě co nejvíc, ale myslím, že to bude max. 20. Uvidím, jak často budu muset prát, když jich budu mít 50. Noo ten kýbl od barvy je dobrej nápad, protože my budeme malovat než se malá narodí
Jen nevím, kde ten kyblík budu skladovat.
To je super teda, aspoň sis všechno vyzkoušela, hlavně, když něco konečně sedělo
Já doufám, že tam budou všichni fajnový, studená mi nevadí, hlavně když bude vědět, co dělá. Nevím, jak co bude a co se může posjat ![]()
Já od toho opouštět nechci, praní mi nevadí, žehlení taky ne (po šestinedělí se prý už ani nemusí žehlit), ten čas tomu klidně obětuju, když stejně budu doma sama.. Já myslím, že mě to bude i bavit ![]()
@rainucha Tsss bavit žehlit, jooo
No já to nesnáším a to máme malýho poblijona. takže plínek je docela spotřeba no.No co kyblík narveš do koupelny, jak to zavřeš nic necítíš
Jo a doporučuju dva sušáky na prádlo, ty se fakt hodí
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.