Porodnice Jilemnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9128
10.9.14 11:33

Jiemnice docela dobrý(byla jsem tam 2×), i když já poprvé docela dost litovala, že jsem nejela do Vrchlabí, skončilo to možná zbytečně kleštěma :?

Poprvé jsem měla nadstandard, podruhé sama na obyč pokoji za příplatek, to bylo vždy super.

Ale personál docela fajn, s kojením mi poprvé pomáhali jak mohli, moc nešlo. Sestry i lékaři příjemní a slušní, výjimky se ale bohužel najdou.- Stará dětská sestra, ta nic moc, pak jedna PA, co jsme ji měla podruhé u porodu byla zbytečně urýpaná a lehce nepříjemná, a lékařka studená jak psí čumák, to jsem chytla dvojku jak víno :mrgreen:
pa ze mě páčila v největších kontrakcích(20 minut před porodem) otázky jako „první menstruace“ 8o, pak ji naštěstí anapdlo mě vyšetřit, no trocha soudnosti a ohledů by neškodilo ;)
Lékařka se ani nezeptala a u druhého rychlého porodu zbytečně nastřihla. Dítě taky strčili na dětské, i když jsme ho chtěla dovézt hned na pokoj…ale domluvit se pak vždy dalo, to zas jo.
takže komunikace u někoho až tak nefunguje, já bych si představovala víc respektu, větší důraz na přirozený porod, porodní plány, komunikovat a dodržovat přání maminek, ale celkově je Jilemnice víc než slušná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
10.9.14 11:38

Jo a na jejich stránkách mě zaujala ta fotogalerie miminek, to za nás nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.10.14 06:26

Holky co jste planovaly rodit v Jilemnici zari, tak jake to tam bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.14 16:04

Jo, to by mě také zajímalo, hlavně co se potřebuje, plínky, vložky… atd. :) díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.10.14 17:55

@Radka8 vše co potřebuješ najdeš na jejich stránkách :-)plínek se dostane jen pět na pobyt takže plenky určitě :-) vložky prý doplňují ale stejně si beru ještě svoje, oblečení na miminko až na cestu domů pokud nevadí použít erár, vlhčené ubrousky, já beru i bepanthen care ikdyž jsem koukala že každá maminka má připraven vzoreček ve vozíčku na miminko a asi pokud chceš používat nějakou svojí kosmetiku na miminko myslím že tady byl johnson baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.10.14 18:05

Nevite jestli se tam da rodit do vody? Vim, ze je tam vana ma jednom sale, ale jestli nemate nektera info.
Ja si budu brat vse s sebou, erar bych pouzivala jen kdyby nebo doslo :) Je moznost vybrat si doktora k porodu? A taky me zajima, jestli tam automaticky holi pipinu nebo to neresi… Ja na sebe nenecham sahnout, jak se znam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alleen
5.10.14 18:10

@zuzkaa1 pro miminko hlavně plínky a vlhčený ubrousky. Ostatní věci se můžou erární (pokud by ti nevyhovovaly, necháš si dovézt svoje nebo si je rovnou vezmi). Porodnické vložky mám taky svoje, kosmetiku na mimi můžeš používat taky svojí.

• Citovat
  • Upravit
35
5.10.14 18:13

@rainucha do vody se v jilemnici rodit nemůže vana tam je jen na první dobu porodní pro úlevu od bolesti a uvolnění :) doktora si vybrat můžeš ale myslím že se to platí nejsem si jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.10.14 18:20

@zuzkaa1 to je skoda, ale alespon tak :) dnes se plati za vsechno, tak se ani nedivim. Jen ten otec u porodu 500 :cert: no jeste mam cas, ale Jilemnice je jasna :) byla jsem tam nekolikrat na detskem i na gynde a citila jsem se dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
6.10.14 07:49

Dekuji za prispevky, je to tak nejak ve vsech porodnicich stejne :-) s tim co brat a co ne..Jil.je na poplatky jestmd zlata, si myslim, v Pze otec u porodu nas vysel na 1000 a 1500 nadstandart na noc :-(..jen kosile zda maji taky erarni nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alleen
6.10.14 09:08

@pamelka košile můžeš mít buď jejich nebo si přivézt vlastní. Já mám s sebou jednu vlastní, pro případ, ale jinak bych chtěla používat ty jejich - na co si špinit od očistků svoje. :)

• Citovat
  • Upravit
78
6.10.14 13:16

@zuzkaa1 díky moc za info, tak to plínky ještě raději dokoupím :) a jakou kosmetiku nejvíce používáte? co doporučujete? zatím mám jen sudokrém a dál jsem to ještě moc neřešila…jo, koukala jsem na Excipial kids- mycí pěnu…nemáte někdo zkušenost? a plínky pro nejmenší kupujete jakou značku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.10.14 14:45

@Radka8 tak já si do porodnice pořídila plenky bella hapy 1 mají výřez na pupíček je tam asi 50kousků no a kosmetiku jsem taky zatím moc neřešila mastičky atd prý pak napíše dětská mudra takže mam jen bepanthen a kosmetiku na koupání mám od weledy startovací balíček…v lékárně mně říkala že nejlepší je stejně ze začátku jen voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.10.14 14:49

Jojo, voda úplně stačí :)
Ještě holky mám dotaz, jestli tam akceptují látkové pleny na přebalování, nebo to nemám nechat až na doma? :)

Dokdy si musím obstarat pediatra? To je až po porodu, že? :)

Ono teda v Praze je všechny drahý - ptala jsem se tu na kastraci kocoura a řekli mi 1800 8o A přitom u nás ve Vrchlabí to víc jak pětikilo snad nebude. Nemám Prahu ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.10.14 14:54

@rainucha tak plenky netuším ale myslím že to nechají na tobě :-) no pediatra by jsi měla mít sehnaného už před porodem já ho mám dohodnutého už asi od 6měsíce :-)a až nás pak pustí po porodu domů tak jen zavolám a na první návštěvu dojede on k nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková