Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@vendy27 To bych mu snad mohla přetlumočit.. Ani nevím, jestli bude chtít být u porodu, to jsme ještě neřešili (ale počítám, že ano).
@Missa2 Hele, v Jilemnici určo nebude problém s ničím, mám pocit, že mi primář řekl, že mě tam nechce vidět dřív jak za rok
.Tak pohoda a gratulka ![]()
Ahoj, ozivuji diskuzi. Nevite od ktereho tt mohu rodit v Jilemnici? Nikde jsem to nenasla. Jsem teď 34.tt a naznaky jsou, ze bych mohla rodit driv.
V Jilemnici nemůžou návštěvy za matkou na pokoj že? ![]()
Tak jsem se chtěla zeptat jestli se do toho zahrnuje i otec dítěte ![]()
@Brunette745 Na nadstandart ano, ale jinak myslím pouze do té návštěvní místnosti.
@Brunette745 píše:
V Jilemnici nemůžou návštěvy za matkou na pokoj že?
Tak jsem se chtěla zeptat jestli se do toho zahrnuje i otec dítěte
Na nadstandart muže kdokoliv
Pokud budete na normálním pokoji a sama, tatínka tam určitě pustí. Ovšem hodně je o dohodě se sestrami ![]()
Já se narodila v Jilemnici i sestra. Mamka to držela u nás obou z Jablonce, takže bude dobrá. Dřív byla vyhlášená, tak snad i ted
Přeji hodně štěstí ![]()
Ahoj, oživuji. Je tu někdo kdo se v Jilemnici chystá rodit leden/únor/březen popř tam v nedávné době rodil?
jestli se tam něco změnilo, co je nového apod.. Něco jsem načetla v recenzích, něco zde, ale nový info je nový info
![]()
@Lainaire8 v lednu je zavřeno od 10 do 27.1 k porodům přijímají 28.1 od 7h ráno. Rodit tam chci, rodila jsem tam v listopadu 2016 prvního syna, teď mi bohužel termín koliduje s rekonstrukcí, takže uvidíme, ale za mě super, já si nemohla na nic stěžovat a jen díky nim se na druhý porod těším ![]()
@Kristyna.Vechtova jj vím, naštěstí mám termín až 26.února, ale první syn šel taky skoro o měsíc dřív, tak uvidíme
Liberec to jistí, tam jsem rodila dvakrát
teď jsme se přestěhovali a ráda bych do Jilemnice, už proto že ji máme 5minut autem
a docela si ji chválí. Ale já byla spokojená i v Lbc, jen je to teď prostě daleko, nechci riskovat ![]()
@Lainaire8 no tak do Liberce já nechci, když už tak Jablonec, ale já jsem trošku „náročnější“ rodička ![]()
Já můžu Jilemnici vřele doporučit, měla jsem super PA doktor si přišel mladýho jen chytnout a sem tam kontrola „jak to vypadá“ ale byl milej, příjemnej, v podstatě dokonce porodu jsem se smála. Dětská sestra taky výborná, prcka jsem měla celou dobu u sebe, měření a vážení až po mnou dovolený době, na šestinedělí super (měla jsem teda nadstandart) všech hygienických potřeb dostatek, jídlo dobrý, několikrát (třeba i 2× za den) se mě dětské sestry chodily ptát zda vše OK, co kojení, jestli nepotřebuju pomoct. Žádný stresy s vážením prcka - vždy jen při ranní vizitě, jinak je váha volně přístupná na chodbě. Takže já opět doufám v přenášení abych si mohla 28 porodit v Jilemnici, protože do Jičína mě nikdo nedostane a Jablonec máme okolo 50 minut jízdy a hrozí tam stopstav jelikož je v lednu zavřený i Trutnov ![]()
@Kristyna.Vechtova i Trutnov?? O něm jsme taky přemýšleli, tam se narodil muž
já teda spíš budu doufat že se jim ta rekonstrukce neprotahne až do února ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.