Porodnice Jilemnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
17.12.14 20:57

@vendy27 To bych mu snad mohla přetlumočit.. Ani nevím, jestli bude chtít být u porodu, to jsme ještě neřešili (ale počítám, že ano).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
17.12.14 21:06

@Missa2 Hele, v Jilemnici určo nebude problém s ničím, mám pocit, že mi primář řekl, že mě tam nechce vidět dřív jak za rok :mrgreen:.Tak pohoda a gratulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
18.12.14 13:29

@MartinaVALL Moc moc děkuji! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.6.16 19:28

Ahoj, ozivuji diskuzi. Nevite od ktereho tt mohu rodit v Jilemnici? Nikde jsem to nenasla. Jsem teď 34.tt a naznaky jsou, ze bych mohla rodit driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
15.6.16 20:24

@Marty87 Od 35týdne :think: :think: mám ten pocit :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.6.16 20:26

V nedeli zacinam 35.tt tak to snad do ty doby vydrzim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.16 09:09

V Jilemnici nemůžou návštěvy za matkou na pokoj že? :think:
Tak jsem se chtěla zeptat jestli se do toho zahrnuje i otec dítěte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
11.11.16 09:55

@Brunette745 Na nadstandart ano, ale jinak myslím pouze do té návštěvní místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
11.11.16 16:23
@Brunette745 píše:
V Jilemnici nemůžou návštěvy za matkou na pokoj že? :think:
Tak jsem se chtěla zeptat jestli se do toho zahrnuje i otec dítěte :lol:

Na nadstandart muže kdokoliv :mrgreen: Pokud budete na normálním pokoji a sama, tatínka tam určitě pustí. Ovšem hodně je o dohodě se sestrami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.11.16 17:42

Já se narodila v Jilemnici i sestra. Mamka to držela u nás obou z Jablonce, takže bude dobrá. Dřív byla vyhlášená, tak snad i ted :) Přeji hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
17.12.18 19:42

Ahoj, oživuji. Je tu někdo kdo se v Jilemnici chystá rodit leden/únor/březen popř tam v nedávné době rodil? :mrgreen: jestli se tam něco změnilo, co je nového apod.. Něco jsem načetla v recenzích, něco zde, ale nový info je nový info :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 19:46

@Lainaire8 v lednu je zavřeno od 10 do 27.1 k porodům přijímají 28.1 od 7h ráno. Rodit tam chci, rodila jsem tam v listopadu 2016 prvního syna, teď mi bohužel termín koliduje s rekonstrukcí, takže uvidíme, ale za mě super, já si nemohla na nic stěžovat a jen díky nim se na druhý porod těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
17.12.18 19:54

@Kristyna.Vechtova jj vím, naštěstí mám termín až 26.února, ale první syn šel taky skoro o měsíc dřív, tak uvidíme :lol: Liberec to jistí, tam jsem rodila dvakrát :mrgreen: teď jsme se přestěhovali a ráda bych do Jilemnice, už proto že ji máme 5minut autem :mrgreen: a docela si ji chválí. Ale já byla spokojená i v Lbc, jen je to teď prostě daleko, nechci riskovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 20:23

@Lainaire8 no tak do Liberce já nechci, když už tak Jablonec, ale já jsem trošku „náročnější“ rodička :D
Já můžu Jilemnici vřele doporučit, měla jsem super PA doktor si přišel mladýho jen chytnout a sem tam kontrola „jak to vypadá“ ale byl milej, příjemnej, v podstatě dokonce porodu jsem se smála. Dětská sestra taky výborná, prcka jsem měla celou dobu u sebe, měření a vážení až po mnou dovolený době, na šestinedělí super (měla jsem teda nadstandart) všech hygienických potřeb dostatek, jídlo dobrý, několikrát (třeba i 2× za den) se mě dětské sestry chodily ptát zda vše OK, co kojení, jestli nepotřebuju pomoct. Žádný stresy s vážením prcka - vždy jen při ranní vizitě, jinak je váha volně přístupná na chodbě. Takže já opět doufám v přenášení abych si mohla 28 porodit v Jilemnici, protože do Jičína mě nikdo nedostane a Jablonec máme okolo 50 minut jízdy a hrozí tam stopstav jelikož je v lednu zavřený i Trutnov :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
18.12.18 08:19

@Kristyna.Vechtova i Trutnov?? O něm jsme taky přemýšleli, tam se narodil muž :lol: já teda spíš budu doufat že se jim ta rekonstrukce neprotahne až do února :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková