Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zuzkaa1 …tak to moc gratuluji
…pěkné jméno ![]()
@Alleen …a také obrovská gratulace
…teda holky, takové porody fakt můžu jen závidět
hlavně, že jste v pohodě a zdraví ![]()
Holky, závidím porody
A gratuluju
Já bych nejradši byla těhotná pořád, ale nerodila ![]()
@Alleen tak to jo já rodila sobotu ve 2,12 ale v porodce jsem byla od pátku od 11 hodin
Ahoj po nějaké době ![]()
Holky dělají v Jilemnici nějaké předporodní kurzy? Třeba jen takové ty obhlídky porodního sálu a pokojů, či něco takového. Abych věděla, do čeho lezu ![]()
Ahoj maminky, už jsem jednou v Jilemnici rodila (plánovaný CS), vše super, nemůžu si vynachválit. Dnes je dceři 15 měsíců a zjistila jsem, že jsem opět těhotná. Je tu někdo, kdo rodil císařem a šel po dvou letech opět na císaře? A udělali vám císaře po tak krátké době mezi těhotenstvím, nebo jste šli na standartní porod? Děkuji
@Missa2 Jááááá,,mám za sebou už 2 CS, v rozmezí 2 roky a šest měsíců, vše ok
@MartinaVALL
Ty jsi to měla co se týče časového rozmezí v pohodě viď? Nebudou mít se mnou problém? Co myslíš?
Že jdu moc brzo… Můj gynekolog se zrovna netvářil nadšeně… Měla bych se tam jít pak zapsat raději dřív? Nebo to je pak už jedno? Jsem teda o doooost napřed, no (teprve 6tt
)
@rainucha Ahoj Raini
Předporodní kurz - škola rodičů probíhá každé 1. úterý v měsíci po těhu cvičení v kulturáku. Tam by ses určitě mohla i domluvit na prohlídce porodnice (cvičení vede porodní asistentka).
@vendy27 Ahoj
Děkuju za info, to už toho moc nestihnu
Na tu prohlídku si asi zavolám a domluvím přes tel. Nějaké kurzy mají být i ve Vrchlabí v Kopretině, tak to zkusím tam ![]()
@vendy27 Na Valentýna
Po novém roce nevím, jestli to dám, tak jedině pak únor. Pokusím se nějaké info ještě najít na netu, na kulturáku snad budou něco psát ![]()
@rainucha http://www.nemjil.cz/…i-tehotnych/
Tak v únoru. Třeba to stihneš
Jestli neporodíš dřív…
Klidně paní Pohořalé zavolej 776 048 774, je moc příjemná. Nebo si s námi jakékoliv úterý přijď zacvičit a tam se můžeš na cokoliv zeptat…
@vendy27 Jé díky. Takže koukám, že tam musí být oba rodiče, no tak to určitě neprojde, manžel je přes týden v Praze.
@rainucha Klidně tam můžeš jít i sama… oba nejsou podmínkou. Pro ty chlapy je to jenom dobré v tom, že se dozvědí, jak to bude zhruba probíhat a co můžou čekat. Taky, jak můžou pomoct… jinak je to jedno.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.