Porodnice Jilemnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
16.10.14 08:29

@zuzkaa1 …tak to moc gratuluji :kytka:…pěkné jméno :)
@Alleen …a také obrovská gratulace :kytka:…teda holky, takové porody fakt můžu jen závidět :)hlavně, že jste v pohodě a zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.10.14 09:38

Holky, závidím porody :) A gratuluju :kytka: Já bych nejradši byla těhotná pořád, ale nerodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alleen
16.10.14 18:56
@zuzkaa1 píše:
@Alleen no jestli jsi rodila v pátek odpo tak jo :)

to už jsme to měli za sebou, já dorazila do porodky v pátek v jednu ráno a v šest už byl malý na světě :)

• Citovat
  • Upravit
35
16.10.14 19:28

@Alleen tak to jo já rodila sobotu ve 2,12 ale v porodce jsem byla od pátku od 11 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.11.14 17:46

Ahoj po nějaké době :)
Holky dělají v Jilemnici nějaké předporodní kurzy? Třeba jen takové ty obhlídky porodního sálu a pokojů, či něco takového. Abych věděla, do čeho lezu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
16.12.14 13:01

Ahoj maminky, už jsem jednou v Jilemnici rodila (plánovaný CS), vše super, nemůžu si vynachválit. Dnes je dceři 15 měsíců a zjistila jsem, že jsem opět těhotná. Je tu někdo, kdo rodil císařem a šel po dvou letech opět na císaře? A udělali vám císaře po tak krátké době mezi těhotenstvím, nebo jste šli na standartní porod? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
16.12.14 21:54

@Missa2 Jááááá,,mám za sebou už 2 CS, v rozmezí 2 roky a šest měsíců, vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
17.12.14 13:43

@MartinaVALL :-) Ty jsi to měla co se týče časového rozmezí v pohodě viď? Nebudou mít se mnou problém? Co myslíš? :-) Že jdu moc brzo… Můj gynekolog se zrovna netvářil nadšeně… Měla bych se tam jít pak zapsat raději dřív? Nebo to je pak už jedno? Jsem teda o doooost napřed, no (teprve 6tt :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
17.12.14 13:53

@rainucha Ahoj Raini :-) Předporodní kurz - škola rodičů probíhá každé 1. úterý v měsíci po těhu cvičení v kulturáku. Tam by ses určitě mohla i domluvit na prohlídce porodnice (cvičení vede porodní asistentka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.12.14 14:17

@vendy27 Ahoj :) Děkuju za info, to už toho moc nestihnu :lol: Na tu prohlídku si asi zavolám a domluvím přes tel. Nějaké kurzy mají být i ve Vrchlabí v Kopretině, tak to zkusím tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
17.12.14 14:33

@rainucha Kdy máš termínek? V lednu bys to nestihla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.12.14 14:43

@vendy27 Na Valentýna :) Po novém roce nevím, jestli to dám, tak jedině pak únor. Pokusím se nějaké info ještě najít na netu, na kulturáku snad budou něco psát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
17.12.14 15:53

@rainucha http://www.nemjil.cz/…i-tehotnych/

Tak v únoru. Třeba to stihneš :-) Jestli neporodíš dřív…
Klidně paní Pohořalé zavolej 776 048 774, je moc příjemná. Nebo si s námi jakékoliv úterý přijď zacvičit a tam se můžeš na cokoliv zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.12.14 17:45

@vendy27 Jé díky. Takže koukám, že tam musí být oba rodiče, no tak to určitě neprojde, manžel je přes týden v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
17.12.14 20:54

@rainucha Klidně tam můžeš jít i sama… oba nejsou podmínkou. Pro ty chlapy je to jenom dobré v tom, že se dozvědí, jak to bude zhruba probíhat a co můžou čekat. Taky, jak můžou pomoct… jinak je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková