Jillian Michaels body revolution

152
13.10.16 20:28

Jillian michaels body revolution

Ahoj všechny zdravím,
Měla by jsem dotaz jsem cca 6 měsíců po porodu a začala jsem cvičit jillian, cvicim 3 týdny a kg a cm přibývají. Máte někdo
podobnou zkušenost? Budu ráda za jakýkoliv názory a řady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
634
13.10.16 20:36

A strava?
To že cvičíš je sice hezký ale hodně zaleží i na jídle :palec: nevím taky z čeho mám vycházet :nevim: jestli máš 100kg nebo jsi jen lehce nad tím co bys chtěla :nevim: ono taky když člověk cvičí ztrácí tuk ale naopak přibívá na svalové hmotě :mrgreen: toď vše z mé přednášky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.10.16 21:03

Po porodu mi zůstalo 15 kg chtěla bych aspoň 10 dolů, stravu jsem upravila, jim jen tmavé pečivo a téměř bez sladkého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.10.16 21:33

Pokud spravne jis a opravdu cvicis, tak v prvnich tydnech „pribiras“ ale svaly. Tuk se meni na svaly a svaly jsou tezsi. Teda aspon doufam, ze jsem to tak napsala spravne :lol:
Momentalne jsem taky na diete a cvicim a mam kilo nahore za 14 dni. Ale kalhoty mi uz sjizdeji :)
Akorat teda necvicim Jillien.
Drz se! Zatim jsi na dobre ceste :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
14.10.16 07:50

Zmer se krejcovskym metrem, casem to poznas na obleceni. vydrz, pujde dolu i vaha, zastavi se u poslednich par kilo.
Pozor, ne kazde tmave pecivo je dobre, vetsinou jen obarvene, mela bys jist celozrnne, na dyl zasyti, seminka prospesnejsi, ne jen nafouknuta vata… ;) Tak at se dari!
Ted se divam, ze ti pribyvaji i cm, :( meris se ve stejnou dobu, nejlepe hned rano nalacno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
14.10.16 08:08

@maria0
To, že tmavý pečivo je prospěšný hubnutí je mýtus :kytka: třeba v lídlu prodávají super žitny chleba :pankac: tmavý pečivo je v 99% barvený karamelem a asi ti je jasný, že karamel a hubnutí nejde dohromady :-) za mě jez cokoliv vícekrát denně jen v malých porcích ať nedojde k tomu že trpíš hlady nebo naopak jsi přejezená..i to sladký třeba jednou-dvakrát za měsíc, tučný, slaný prostě cokoliv a v jakékoliv míře budeš jen chtít (tělo tím zase nastartuje metabolismus) k tomu hodně pij převážně vodu, zelený čaj, dvě kávy denně jsou taky spalování tuků prospěšný no a hlavně cvič, cvič, cvič :palec: nevaž se a neměř se každý den ať nejsi zklamaná a nevzdáš to :palec: ideální je tohle dělat buď jednou týdně (třeba každý pondělí ráno než cokoliv sníš nebo vypiješ) a nebo klidně jednou za měsíc..výsledky se brzy dostaví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
14.10.16 14:41

Na začátek hubnutí bych ze své zkušenosti volila spíš nějaké cvičení zaměřené spíš na kardio ( běh, Shaun T Focus T25 Alpha ) Na netu najdeš spoustu tréninkových plánu se cviky jako jumping jacks, high knees, apod. a Jill až poté na formování postavy.

Takè jsem po porodu začínala s Jill (30 days shred) a shodila jsem jen trosku, telo dostalo trosku tvar, ale ja nepotrebovala tvarovat svaly pod tukem, spis nejdrive shodit tuk a na to pomohlo kardio cviceni a uprava stravy. U me omezeni sladkosti a neuzobavani mezi jidly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková