Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všechny zdravím,
Měla by jsem dotaz jsem cca 6 měsíců po porodu a začala jsem cvičit jillian, cvicim 3 týdny a kg a cm přibývají. Máte někdo
podobnou zkušenost? Budu ráda za jakýkoliv názory a řady.
A strava?
To že cvičíš je sice hezký ale hodně zaleží i na jídle
nevím taky z čeho mám vycházet
jestli máš 100kg nebo jsi jen lehce nad tím co bys chtěla
ono taky když člověk cvičí ztrácí tuk ale naopak přibívá na svalové hmotě
toď vše z mé přednášky ![]()
Po porodu mi zůstalo 15 kg chtěla bych aspoň 10 dolů, stravu jsem upravila, jim jen tmavé pečivo a téměř bez sladkého
Pokud spravne jis a opravdu cvicis, tak v prvnich tydnech „pribiras“ ale svaly. Tuk se meni na svaly a svaly jsou tezsi. Teda aspon doufam, ze jsem to tak napsala spravne ![]()
Momentalne jsem taky na diete a cvicim a mam kilo nahore za 14 dni. Ale kalhoty mi uz sjizdeji ![]()
Akorat teda necvicim Jillien.
Drz se! Zatim jsi na dobre ceste ![]()
Zmer se krejcovskym metrem, casem to poznas na obleceni. vydrz, pujde dolu i vaha, zastavi se u poslednich par kilo.
Pozor, ne kazde tmave pecivo je dobre, vetsinou jen obarvene, mela bys jist celozrnne, na dyl zasyti, seminka prospesnejsi, ne jen nafouknuta vata…
Tak at se dari!
Ted se divam, ze ti pribyvaji i cm,
meris se ve stejnou dobu, nejlepe hned rano nalacno?
@maria0
To, že tmavý pečivo je prospěšný hubnutí je mýtus
třeba v lídlu prodávají super žitny chleba
tmavý pečivo je v 99% barvený karamelem a asi ti je jasný, že karamel a hubnutí nejde dohromady
za mě jez cokoliv vícekrát denně jen v malých porcích ať nedojde k tomu že trpíš hlady nebo naopak jsi přejezená..i to sladký třeba jednou-dvakrát za měsíc, tučný, slaný prostě cokoliv a v jakékoliv míře budeš jen chtít (tělo tím zase nastartuje metabolismus) k tomu hodně pij převážně vodu, zelený čaj, dvě kávy denně jsou taky spalování tuků prospěšný no a hlavně cvič, cvič, cvič
nevaž se a neměř se každý den ať nejsi zklamaná a nevzdáš to
ideální je tohle dělat buď jednou týdně (třeba každý pondělí ráno než cokoliv sníš nebo vypiješ) a nebo klidně jednou za měsíc..výsledky se brzy dostaví ![]()
Na začátek hubnutí bych ze své zkušenosti volila spíš nějaké cvičení zaměřené spíš na kardio ( běh, Shaun T Focus T25 Alpha ) Na netu najdeš spoustu tréninkových plánu se cviky jako jumping jacks, high knees, apod. a Jill až poté na formování postavy.
Takè jsem po porodu začínala s Jill (30 days shred) a shodila jsem jen trosku, telo dostalo trosku tvar, ale ja nepotrebovala tvarovat svaly pod tukem, spis nejdrive shodit tuk a na to pomohlo kardio cviceni a uprava stravy. U me omezeni sladkosti a neuzobavani mezi jidly.