Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ty jeho dřívější knihy už asi nikde neseženeš. Tedy na normální cenu. Dotisky totiž nebudou a na aukru se kolikrát kniha prodávala i kolem 3tis. Takže jde i o to, kolik do toho chceš investovat. Za normální cenu ale seženeš asi jen ty nové jako je Stroncium, Povídky a Vyhlídka na věčnost.
Jsem velká fanynka Kulhánka (taky syn se jmenuje Tobiáš
) Starší knihy se dají sehnat po internetových aukcích, celkem často se vyskytují na Aukru, ale to si musíš připravit pořádný balík. Nové knihy (Noční klub a dál) se dají sehnat normálně, internetové obchody je mají, tam Kulhánek povolil dotisk.
Teď čekáme holčičku a řešíme jak ji pojmenovat
![]()
Dibrý den, prosím neprodává tu někdo knihy od Jiřího Kulhánka? Jsem už opravdu zoufalá, nikde se nedají sehnat. A nejvíc ze všechno mě štve, že lidi si je koupili za pár korun v knihkupectví, když byly vydané a teď je prodávají za tísíce.. Opravdu lidská nenažranost nezná mezí.
Moc děkuji.
@Tornnie přítel je stahoval v e-verzi, jestli ti to stačí tak zjistím odkud
@Tornnie atikvariáty? Já je elektronicky, ale odkud
… zkus uloz.to
No nejspíš nic jiného za rozumnou cenu neseženu, takže mi to bude muset stačit.
Budu vám vděčná, děkuji.
@Tornnie jo Kulhánek…zkus obcházet antikvariáty, ale moc šancí tomu nedávám. JInak zkus na uložto.
Óóóó… Noční klub jsem dostala kdysi na vánoce (výslovně jsem ho chtěla) a dodnes ho žeru
— chtělo by to pokračování
.
@Tornnie manžel ho stahoval z uložto jako namluvenou knihu, poslouchali jsme v autě a mě to šíííleně nebavilo ![]()
@fibingerka Nocni klub ale pokracovani ma
Vyhlidka na vecnostb- je super, lepsi nez oba kluby
@Tornnie Na ulož. to je toho mraky, případně i do čtečky jako mobi soubor. Sehnala jsem tam i všechny jeho povídky. A pak i knihy Stroncium atd. V té knižní podobě mám obavu, že za rozumnou cenu asi neseženeš ![]()
@LindaPraha píše:
@fibingerka Nocni klub ale pokracovani maVyhlidka na vecnostb- je super, lepsi nez oba kluby
Uhahahahaaa..musim se na to vrhnout… nějak jsem to vypustila ve prospěch červené knihovny v angkičtině, což je stejná prča jako Kulhánek
![]()