Jít, či nejit na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
11.12.19 23:11

@Corttez ono není o to snažit se vyhnout problémům za každou cenu. Spíš je brát, že jsou a nějak se s nimi poprat. Jedněm problémům se třeba vyhneš, ale jiné samy od sebe stejně přifrčí ani nevíš jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.12.19 00:13
@Corttez píše:
@uživatel2 mno ale pointa neni v tom, ze bych se nechtel starat o cizi dite. Vyhnout se chci moznym problemum s otcem :) to je duvod proc se zenu s ditetem nechci :)

To chápu, ono občas stačí tchýne :lol: ale nezadaný/bezdětný slečny od určitého věku mají často vic kostlivců než matky s detma. A platí to i obráceně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
12.12.19 05:41
@uživatel2 píše:
To chápu, ono občas stačí tchýne :lol: ale nezadaný/bezdětný slečny od určitého věku mají často vic kostlivců než matky s detma. A platí to i obráceně

To si pis, tento rok jsem poznal 4 slecny, ani jedna z nich nebyla psychicky vporadku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
12.12.19 07:16

@Corttez u mě s bývalým byla taky hlavni prblem tchyne, dome, já už ten teror nesnesla, všechny ostatní věci, i kdyz nebyly idelani bych zkousla, ale ji jsem nedala.
A co bylo tem slečnám? A vy jste pan dokonalý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.12.19 08:31
@Corttez píše:
To si pis, tento rok jsem poznal 4 slecny, ani jedna z nich nebyla psychicky vporadku. :zed:

To mě vůbec neprekvapuje, po 30ti se to začíná lámat, 35 + už je to docela obtížný, s 18ti letou hádám taky nechceš být. Já bych ty matky zase tolik nezatracovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.12.19 09:18
@uživatel2 píše:
To mě vůbec neprekvapuje, po 30ti se to začíná lámat, 35 + už je to docela obtížný, s 18ti letou hádám taky nechceš být. Já bych ty matky zase tolik nezatracovala :lol:

Tak ono to platí i obráceně. Svobodnej chlap po 35+ co nikdy neměl delší vztah, je obvykle taky nějak „vadnej“, znám pár ze svého okolí :mrgreen: Takže nakonec je možná nejlepší najít si nějaké to použité zboží (pardon za výraz), co alespoň nějakou dobu fungovalo v partnerském vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
12.12.19 09:42

@unuděná nebo rozesli, že ho pani podvedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.12.19 10:14
@unuděná píše:
Tak ono to platí i obráceně. Svobodnej chlap po 35+ co nikdy neměl delší vztah, je obvykle taky nějak „vadnej“, znám pár ze svého okolí :mrgreen: Takže nakonec je možná nejlepší najít si nějaké to použité zboží (pardon za výraz), co alespoň nějakou dobu fungovalo v partnerském vztahu.

Jj, u bezdětného chlapa 35+ bych byla opatrná. Já jsem i chtěla „vybrat“ nějaké to dítko, ale to úplně nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
12.12.19 11:32

Tak abych zareagoval na vase prispevky me je cerstvych 33 dlouhodobych vztahu jsem mel nekolik, tento rok jsem poznal 4 slecny, jedna v mem veku, a zbyvajici ve veku 22 27 a 28 let. Ta v mem veku byla oproti, tem zbyvajicim trem psychicky vyrovnana. Ale hned po druhe zchuzce jsem vedel, te to nikam hloubeji nepovede, mno a ty zbyvajici tri? Nemuzu je nejak hanit, nejsou to zadne mrchy ale do vztahu nepouzitelene, nevi co chcou, vsechny tri si nesou nejake trauma, navstevuji psychologa a jedna dokonce psychiatra. Takze na jednu stranu nejaka, fajna maminka co uz hleda jen fajn chlapa na zivot by ani tak nevadila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.12.19 12:30
@Corttez píše:
Tak abych zareagoval na vase prispevky me je cerstvych 33 dlouhodobych vztahu jsem mel nekolik, tento rok jsem poznal 4 slecny, jedna v mem veku, a zbyvajici ve veku 22 27 a 28 let. Ta v mem veku byla oproti, tem zbyvajicim trem psychicky vyrovnana. Ale hned po druhe zchuzce jsem vedel, te to nikam hloubeji nepovede, mno a ty zbyvajici tri? Nemuzu je nejak hanit, nejsou to zadne mrchy ale do vztahu nepouzitelene, nevi co chcou, vsechny tri si nesou nejake trauma, navstevuji psychologa a jedna dokonce psychiatra. Takze na jednu stranu nejaka, fajna maminka co uz hleda jen fajn chlapa na zivot by ani tak nevadila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tři ze čtyř u psychologa/psychiatra? To snad ani nevychází statiaticky… I když ani s tím psychologem to nemusí být zas tak horký. To přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
12.12.19 13:01

@Corttez teda 3 ze 4 tak to jsi měl teda asi „kliku“, ale věřím, že brzo najdeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
12.12.19 14:00

@uživatel2 by ses divil, kdyz holka posle fotku jak si reze zily :nevim: a nebyla to ta co navstevovala psychiatra :) neberu to tragicky proste se postestilo no :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.12.19 19:32

@Corttez No hele, to je mazec, ale osobně bych se zamyslela nad tím, kde hledám partnery. Nechci říct, že je to tvoje vina, že narážíš na psychopatky, ale kdes k tomuhle materiálu přišel? Víš co, mám kamaráda, teď už mu je 38 a konečně snad má pořádný vztah. Nicméně dlouho neměl, byl z toho nešťastný, tak jsme mu semtam někoho přivedli na společnou akci apod. Ve výsledku vždycky ty holky byly pro něj divný, nebyla tam chemie, nebyly tam kozy nebo naopak byl větší zadek apod. - prostě pro nás jako kamarády strašně nasí. ací záležitost, protože on nám pořád plakal na ramínku, že už chce ženskou pro život, svatbu, děti apod. a pak se mu skvělá holka nezdá, protože tam prostě nepřeskočila jiskra… :nevim: A když přeskočila z jeho strany, tak ho ta holka nechtěla :roll: Chci tím říct, že pokud víš, co chceš, měl bys i vědět, kde to najdeš. Za mě nejlepší volba je seznámení přes společný koníček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.12.19 05:39
@unuděná píše:
@Corttez No hele, to je mazec, ale osobně bych se zamyslela nad tím, kde hledám partnery. Nechci říct, že je to tvoje vina, že narážíš na psychopatky, ale kdes k tomuhle materiálu přišel? Víš co, mám kamaráda, teď už mu je 38 a konečně snad má pořádný vztah. Nicméně dlouho neměl, byl z toho nešťastný, tak jsme mu semtam někoho přivedli na společnou akci apod. Ve výsledku vždycky ty holky byly pro něj divný, nebyla tam chemie, nebyly tam kozy nebo naopak byl větší zadek apod. - prostě pro nás jako kamarády strašně nasí. ací záležitost, protože on nám pořád plakal na ramínku, že už chce ženskou pro život, svatbu, děti apod. a pak se mu skvělá holka nezdá, protože tam prostě nepřeskočila jiskra… :nevim: A když přeskočila z jeho strany, tak ho ta holka nechtěla :roll: Chci tím říct, že pokud víš, co chceš, měl bys i vědět, kde to najdeš. Za mě nejlepší volba je seznámení přes společný koníček :mavam:

Ty ja myslim proste, ze to byla. opravdu jen nahoda a mel jsem smulu, kde jsem je potkal, jednu na seznamce a zbyvajici pres konicek, v zime si k praci privydelavam jako instruktor lyzovani. Zbyvajici tri jsem poznal tam :D takze pres konicek to preferuji taky nejvice, na seznamce jsem a potkal tam vsehovsudy 3 zenske, se vsema jsem mel romanek ale nakonec to pokazde krachlo a uz me to ani nelaka si pres tinder nebo badoo hledat slecnu. A jak jsem narocny co se vzhledu tyce? Hele ani moc ne, proste ta zenska se mi musi libit a musi tam byt chemie a me se libi hodne zenskych. Kazdopadne taky mam sem tam depku, ze jsem ve 33 sam ale nehodlam uz na nic tlacit, prijde to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.12.19 09:08

@Corttez Tak tos měl teda fakt štígro :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie