Jít cvičit po rýmě, nebo raději ne?

Anonymní
9.11.16 10:56

Jít cvičit nebo raději ne?

Prosím o anonym, ikdyž téma není moc intimní - nechci aby byla pro mé kamarádky rozpoznatelná přezdívka podle dotazu.
Mám na dnešek zaplacené cvičení - aerobní, celkem namáhavé, srovnatelné třeba s jumpingem, ale nejsem uplne ok.
Minulý týden jsem měla celkem velkou rýmu, pak to ustalo, ale včera mi z nosu tekla žlutá tekutina, tipuji to na ucpané dutiny. Začala jsem hned brát sinupret a dnes se mi zase spustila rýma, smrkam, Kašlu. Jinak je mi dobře - hlava ani nic jiného mě nebolí, z dutin mám ale respekt, loni jsem na ně dvakrát měla antibiotika…
Na cvičení jsem se těšila a stalo mě 200, nechce se mi to rušit, když se kromě smrkání a kašlání cítím dobře. Ale zároveň si říkám, že zdraví je přednější a bojím se, abych si ty dutiny nedorazila. Šly byste v takovém případě cvičit nebo raději ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
9.11.16 11:03

Já chodím cvičit i když na mě něco leze, kupodivu u mě to vždy působí tak, že mě to z toho dostane, ale nevím, jaké máš tělo a jak na tebe cvičení působí, já dělám silový trénink a když cítím, že to nejde, tak netahám tak vysoké váhy, prostě zjednodušeně řečeno, asi bych hodně namáhavý trénink vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
9.11.16 11:03

Já bych šla, ale já tyhle stavy neřeším, jen přecházím, ani se neláduju lékama, mě to vždycky za pár dní samo přejde.

• Citovat
  • Upravit
6869
9.11.16 11:08

Já bych šla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
9.11.16 11:10

Šla bych - resp. chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
9.11.16 11:13

Já bych teda nadšená nebyla, kdyby vedle mě někdo na cvičení kašlal a smrkal :nevim:. Chápu v práci, dopravních prostředcích, ale na cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.16 11:14

Tak vidím, že budu jediná, která zastává opačný názor, ale já bych rozhodně nešla, zdraví je mi 100 % přednější a má pro mě mnohem větší cenu než 200 Kč. Přecházení nemocí je to nejhorší, co může člověk udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.11.16 11:15

Já bych jít nemohla. Když jsem nastydlá začnu cvičit a zhorší se mně to. Potom jen kašlu a kašlu a smrkám a smrkám…ze cvičení nic nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
9.11.16 11:33

Taky bych nešla. Cvičením při viroze hrozí myokarditida…a to pak není žádná sranda… A navíc vem to z druhé strany - bylo by ti příjemné, kdyby sis šla zacvičit a tam někdo smrkal a kašlal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.11.16 11:38

To musíš asi vyzkoušet… já třeba když měl rýmu, šel jsem si v noci v zimě zaběhat. Ze začátku jsem myslel, že se udusím, ale pak ze mě vyletěla a vrátil jsme se s čistým nosem (a hlavou celkově) a byl jsem v poho. Ale někoho jiného to může poslat do postele. Takže asi si zjisti jaký jsi typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
9.11.16 11:42

Já bych nešla, vím, že by mi pak bylo hůř. Ale jak je zmíněno výše, někomu to i pomáhá. Nejde cvičení nějak přehodit na jiný termín, aby ti ty 200 nepropadly? Pokud ne a máš pocit, že to zvládneš, tak jdi, vždycky můžeš odejít v půlce, pokud se nebudeš cítit dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 11:43

Ne

Nikam bych nesla je to neohleduplne k ostatnim, a fyzickou zatezi se muze nemoc zhorsit

• Citovat
  • Upravit
10726
9.11.16 11:55

Nesla.pak se Ti to potahne, navic si pak nexacvicis dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
9.11.16 11:56

No po mých zkušenostech, kdy jse cvičila i při nastupující nemoci (vždy to pak odeznělo, ani teploty nepřišly, jen mi bylo prostě divně, malátná) nic se nedělo, a pak po roce cvičení (téměř každý den Jill) mě rozbolela hlava jako blázen a vyklubal se z toho zánět mozkových blan. Dr. řekla, že to mohlo být i z vyčerpaností. Takže za mě NE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
9.11.16 11:59

Spíš bych šla, ale je to fakt hodně o pocitech. KDyž si řekneš, že z toho cvičení budeš nemocná, tak opravdu budeě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková