Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já chodím cvičit i když na mě něco leze, kupodivu u mě to vždy působí tak, že mě to z toho dostane, ale nevím, jaké máš tělo a jak na tebe cvičení působí, já dělám silový trénink a když cítím, že to nejde, tak netahám tak vysoké váhy, prostě zjednodušeně řečeno, asi bych hodně namáhavý trénink vynechala.
Já bych šla, ale já tyhle stavy neřeším, jen přecházím, ani se neláduju lékama, mě to vždycky za pár dní samo přejde.
Já bych teda nadšená nebyla, kdyby vedle mě někdo na cvičení kašlal a smrkal
. Chápu v práci, dopravních prostředcích, ale na cvičení.
Tak vidím, že budu jediná, která zastává opačný názor, ale já bych rozhodně nešla, zdraví je mi 100 % přednější a má pro mě mnohem větší cenu než 200 Kč. Přecházení nemocí je to nejhorší, co může člověk udělat.
Já bych jít nemohla. Když jsem nastydlá začnu cvičit a zhorší se mně to. Potom jen kašlu a kašlu a smrkám a smrkám…ze cvičení nic nemám ![]()
Taky bych nešla. Cvičením při viroze hrozí myokarditida…a to pak není žádná sranda… A navíc vem to z druhé strany - bylo by ti příjemné, kdyby sis šla zacvičit a tam někdo smrkal a kašlal?
To musíš asi vyzkoušet… já třeba když měl rýmu, šel jsem si v noci v zimě zaběhat. Ze začátku jsem myslel, že se udusím, ale pak ze mě vyletěla a vrátil jsme se s čistým nosem (a hlavou celkově) a byl jsem v poho. Ale někoho jiného to může poslat do postele. Takže asi si zjisti jaký jsi typ
Já bych nešla, vím, že by mi pak bylo hůř. Ale jak je zmíněno výše, někomu to i pomáhá. Nejde cvičení nějak přehodit na jiný termín, aby ti ty 200 nepropadly? Pokud ne a máš pocit, že to zvládneš, tak jdi, vždycky můžeš odejít v půlce, pokud se nebudeš cítit dobře.
Nikam bych nesla je to neohleduplne k ostatnim, a fyzickou zatezi se muze nemoc zhorsit
No po mých zkušenostech, kdy jse cvičila i při nastupující nemoci (vždy to pak odeznělo, ani teploty nepřišly, jen mi bylo prostě divně, malátná) nic se nedělo, a pak po roce cvičení (téměř každý den Jill) mě rozbolela hlava jako blázen a vyklubal se z toho zánět mozkových blan. Dr. řekla, že to mohlo být i z vyčerpaností. Takže za mě NE!
Spíš bych šla, ale je to fakt hodně o pocitech. KDyž si řekneš, že z toho cvičení budeš nemocná, tak opravdu budeě.
Prosím o anonym, ikdyž téma není moc intimní - nechci aby byla pro mé kamarádky rozpoznatelná přezdívka podle dotazu.
Mám na dnešek zaplacené cvičení - aerobní, celkem namáhavé, srovnatelné třeba s jumpingem, ale nejsem uplne ok.
Minulý týden jsem měla celkem velkou rýmu, pak to ustalo, ale včera mi z nosu tekla žlutá tekutina, tipuji to na ucpané dutiny. Začala jsem hned brát sinupret a dnes se mi zase spustila rýma, smrkam, Kašlu. Jinak je mi dobře - hlava ani nic jiného mě nebolí, z dutin mám ale respekt, loni jsem na ně dvakrát měla antibiotika…
Na cvičení jsem se těšila a stalo mě 200, nechce se mi to rušit, když se kromě smrkání a kašlání cítím dobře. Ale zároveň si říkám, že zdraví je přednější a bojím se, abych si ty dutiny nedorazila. Šly byste v takovém případě cvičit nebo raději ne?