Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
franta a ruda jo? ![]()
to může bejt rovnou karel a karel ![]()
Příspěvek upraven 15.11.11 v 19:05
sestramona píše:
sumayo díkyholky, chtěla bych hlavně neubvyklá, i když třeba kombinace Matyáš a Tobiáš(příp.Tadeáš) se mi moc líbí, ale k příjmení Štembera
To je š-š a to zní divně
my jsme meli zase pro kluka Samuel Sembol…ostatnim se to nelibilo, ale nam jo
a nakonec nam to je prd platne:D
ke štemberovi mi sedí
Samuel Štembera
A ne ten Max ale Maxim Štembera
mě se strašně líbí ten max a k tomu třeba oliver, ale nejsou si podobná, což není nutný, lola a mia si taky nejsou podobný…ale manžel se na ilovera moc netváří no ![]()
on pořád doufá, že nám řeknou, že se spletli a že jedno je holka ![]()
no jo, ale co k tomu maximovi ![]()
bude to Maxim a Maxmilián a je po ptákách ![]()
a nemáte někdo třeba tip na ověřenou stránku se jménama, který nejsou až tak obvyklý, ale uznaný v ČR?
Kamarádka má super diář na příští rok a tam to je, ale má ho u sebe, nepůjčí ![]()
to nevím jestli projde ((-: MAXIM je odvozenina z maximiliána ((-: co ten Robin Štembera? Max a Rob moc pěkně to zní (-: n-š dobře leze přes zuby a robinů šíleně málo
Jééé já kdybych měla dvojčátka tak jednoznačně ŠIMONA a MATOUŠE! (Šimi a Maty ![]()
A jestli se ti líbí Oliver tak co k němu Oskara. To jsou taky hezké jména ![]()
Když chceš ty neobvyklý:
* Aiden, Andrew * Baker, Brandon * Caden, Connor * Daniel, Dylan * Ethan, Elijah * Gabriel, Gavin * Hayden, Hunter * Issac, Ian * Jackson, Jacob * Kyle, Kevin * Luke, Logan * Matthew, Michael * Nicholas, Noah * Owen, Oliver * Parker, Patrick * Richard, Robert * Samuel, Seth * Tyler, Tucker
Nebo také Daniel, Denis.
Ten Max a Sam zní hezky ![]()
Mě by se ještě líbilo Maxmilian a Sebastian:-)
Jo a Matyáš a Tobiáš není taky vůbec špatnej nápad
![]()