Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Gladys s odou na sušičku musím jedině souhlasit. Pračku považuji za samozřejmost, myčka je nejlepší vynález a sušička hned těsně za ní.
Jinak mám multifunkční robot a tomu i občas děkuji, že za mě těsto tak báječně udělal. Ale jméno teda nemá.
@Gina108 píše:
My máme Frantu.
Původně jsem myslela, že by zejména partnerovi lahodil ženský hlas, ale s ženskou, co mu kecá do řízení, partner odmítá jezdit :green:
manžel nenechá mluvit ani toho chlapa, tak mu to jen ukazuje. A občas mu teda oponuje, že nemá být histerický (i když nemluví), je to starý model a většina dálnic tam není, takže jezdit podle Toma je vždy a zásadně kochací výlet.
Robotickému vysavači říkáme „zvířátko“ a dokonce používáme výraz: ve které místnosti je „vyzvířátkováno“. Vzniklo to tak, že malá dcera se vysavače bála, tak jsme jí vysvětlili, že je to jen uklízecí zvířátko, prostě „zvířo“. (Jinak jsme úplně normální). ![]()
Téma mě pobavilo ![]()
Máme pojmenované auto „Berla“, protože to je Berlingo a vysavač je „Maxík“. Myčka a pračka jména nemají, ale hýčkám si je, bez nich bych byla nahraná. Tátově červené C4 říkáme „Lucifer“. A naše dřívější auto (Citroen ZX) měl jméno „Kačena“. Náš stolní počítač je pro nás „jabko“. Jeden z notebooků zase „tučňák“. A svůj předchozí PC v práci jsem nenazývala jinak než „haj*zl“ ![]()
@Starrky píše:
Hodně jsem nad tím přemýšlela - nechtěla jsem nic složitého a brala jsem v úvahu, aby se mi to dobře pamatovalo - takže pračce říkám pračka, myčce myčka, ledničce lednička, troubě trouba a u vysavače, tam to bylo hodně těžký a stálo nás to doma hodně dohadů, ale nakonec oba s manžou říkáme vysavač. Snad jsem Ti pomohla - přeju sluníčkový den
Tak já se v klidu přiznám.
Myčku nemáme.
Vysavač ve výslužbě na chatě je Jarda. Vysavač doma je tetka. Pračka je Anežka, trouba jméno nemá… Auto se jmenuje Alfréd, odšťavňovač Hubert, sušička ovoce PanPresor máme pojmenovanou velkou spoustu věcí, protože s nimi často mluvím a nadávám jim ![]()
@Myrha píše:
ač mi to rve uši, asi jako manželův brynďák, měla bys opáčit, že tam máš mražené potraviny
.
přesně tak. Je to prostě mražák, protože jsou v něm potraviny zmražené a ne zmrazené.
Brynďák je taky dobrý ![]()
@janvana Aurora mě fakt pobavila ![]()
My máme pojmenované některé kytky - kávovník je Felix (Jako že káva je elixír štěstí), notebook - velký je Filuta, malý Smolíček, starý počítač byl Karel. Auta - Soptík (škodovka 120), teď Zuzana. Jo a můj Kindle se jmenuje Hugo. Nemám pračku ani sušičku, až si pořídím, určitě je z radosti pojmenuju taky ![]()
@puntice píše:Řekla bych, že vaše myčka se jmenuje maminka
Tak já se v klidu přiznám.Myčku nemáme.
Vysavač ve výslužbě na chatě je Jarda. Vysavač doma je tetka. Pračka je Anežka, trouba jméno nemá… Auto se jmenuje Alfréd, odšťavňovač Hubert, sušička ovoce PanPresor máme pojmenovanou velkou spoustu věcí, protože s nimi často mluvím a nadávám jim
@Gina108 píše: Řekla bych, že vaše myčka se jmenuje maminka![]()
ta naše se jmenuje po mně ![]()
Moje mikrovlnná trouba se jmenuje aura moje lednice se jmenuje Elsa trouba beky
Sušička je sůša pračka Vendy a mrazák je olaf myčka je bublina a elektronickému vysavači jsem dal jméno smítkko ![]()