Jméno Laura- jak se jí říká?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5832
9.4.13 21:53

Ahoj holky,
uz vime, ze cekame vysnenou holcicku, tak ted vybirame jmeno a zatim vede jmeno Laura :srdce: Chtela jsem se zeptat, zda se nektera z vas nejmenuje take Laura (pripadne vase ditko) a jake mate se jmenem Laura osobni zkusenosti? Jste se jmenem spokojene? Nemely jste treba problem s vyslovnosti apod.? Predem vam dekuji za vas nazor, bohuzel v nasem okoli se se jmenem Laura nikdo nevyskytuje.

Příspěvek upraven 22.03.14 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
9.4.13 21:56

@borkas mě se to jméno moc líbí, jenže se moc nehodí k ašemu yze českému příjmení.. a pokud si viděla román pro ženy :)))) na lavčo s náma chodila holččka laura a přijde mi to super.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.4.13 21:57

Známí mají Lauru, říkají jí Laurinka a já s tím mám problém, protože mě k tomu napadá „Klementka“ ;) Je jí necelej rok, tak s výslovností neporadím… Ale jinak se Laurám prej dost často říká Lola (což je mimichodem jak jsem zjistila taky zdrobnělina od Karolíny ;) ), což by se vyslovovalo dobře ;)

Já bych při posuzování tohoto jména asi taky hodnotila příjmení; pokud to půjde pěkně k sobě, tak se s tím jménem určitě sžijete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.4.13 21:58

Moje dcery se tak nejmenují, ale spolužačka má dceru Lauru, v našem okolí vím tak o 2-3 Laurách.
Mi se líbí, moc hezké jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
9.4.13 22:05

Té, kterou znám já, říkají „Lájo“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5832
9.4.13 22:06

Holky moc dekuju…prave, ze k prijmeni nam to jde moc dobre, v tom problem neni…jen jsem prave chtela vedet, jake jsou ty osobni zkusenosti, ale koukam, ze se vetsinou jmeno libi :palec: Ten Klement me taky napada :think: ale na druhou stranu se temer na kazde jmeno da neco najit :nevim:

Příspěvek upraven 22.03.14 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.4.13 23:56

My máme kámošku z Francie a tam se to cte Lóra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva Košťálová
2.5.13 23:04

Laura je skvělé jméno, neznám ale nikoho, kdo by se tak jmenoval

• Citovat
  • Upravit
1437
2.5.13 23:10
@Manhattan píše:
My máme kámošku z Francie a tam se to cte Lóra :)

Přesně, mě se Laura jako jméno líbí, ale pouze s výslovností Lóra, já bych na dítě ani jinak nevolala, nešlo by mi to přes pusu jinak, než Lóro.(takhle napsané to vypadá trochu divně s tím ó, ale vyslovené je to krásné jméno :srdce: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5832
3.5.13 06:25

Dekuju za nazor, uz je definitivne rozhodnuto, bude to Laura :palec: snad se do porodu nic nezmeni a zustane to tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.5.14 20:13
@borkas píše:
Dekuju za nazor, uz je definitivne rozhodnuto, bude to Laura :palec: snad se do porodu nic nezmeni a zustane to tak ;)

Od posledního příspěvku už uběhl rok, zeptám se tedy jestli máte Lauru a jak jí říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5832
21.5.14 18:13

@Petronka jj, mame 9m holcicku Lauru :srdce:. Nejcasteji ji oslovuji Lauri, Laurinko, Lauruško, Laurísku, Laurinečko, Lauris a pokud „zazlobi“, tak Lauruše :mrgreen: se jmenem jsme maximalne spokojeni a i okoli se hodne libi :palec: uvazujete tez o tomto jmenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
21.5.14 21:56

@borkas
ano moc se mi jméno Laura líbí, není moc časté, je ryze dívčí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5832
22.5.14 15:09

@Petronka muzu jen doporucit, fakt jsme spokojeni ;) a uz vite, co budete mit? Asi je jeste moc brzy, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.5.14 13:51

Znám jednu Lauru a té říkají Lola :srdce: To se mi moc líbí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze