Jméno Betty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4380
3.4.21 08:25

Betty jedine pro psa. Jinak chudak decko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
3.4.21 08:29

Klidně bych dala Betty. Není žádná zkomolenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
3.4.21 08:34

Klidně bych dala Betty, ale je to takové málo variabilní. Když se jí nebude líbit přímo tenhle tvar, nic moc dalšího s tím neudělá. Alžběta i Elizabeth jsou v tomhle mnohem lepší. Líbí se mi ten nápad s Beátou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9770
3.4.21 08:36

Alžběta mi přijde vzhledem k délce příjmení ještě v pohodě. My máme 13písmenné příjmení (přechýlené), já křestní jméno na 9 písmen, dcera 6. Občas je to zdrojem vtipných historek, ale rozhodně ne frustrace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 08:44
@Any9 píše:
Určitě Alžběta nebo jak navrhovaly holky, Beáta, z toho taky Bety udelas hned ;) Elizabeth je v Čechách jak pěst na oko, i když by taky určitě nebyla jediná :D A Betty jako oficiální jméno samo o sobě je možná fajn pro dítě, ale pro dospělou ženu nebo paní v letech už nic moc…

A zrovna dcera má ve škole Elizabeth :),je to ale Elí…

Já už viděla v občance napsáno Bára nebo i Katka, takže Betty klidně ;) a ještě mě napadlo jméno Bethany

• Citovat
  • Upravit
1101
3.4.21 08:44

Alžběta nebo Elizabeth hezké, ale Betty ve mně vyvolává jméno pro psa či kočku, znám jich několik, proto bych třeba já nedala…ale ošklivé to není. V dospělosti je ale asi lepší být Alžběta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.4.21 09:02

Betty je naše kočka 🐱 :D, dala bych radši Alžbětu, aby měla možnost v dospělosti i jiné varianty osloveni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
3.4.21 09:12

Máme Beatu a oslovení Bety se jí nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
3.4.21 09:13

Betty v základním tvaru mi přijde jako umělecké jméno pro striptétku.
Alžběta je mnohem hezčí, a až tak dlouhé se mi tedy nezdá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.4.21 09:18
@Chantal 1 píše:
Ahoj děvčata, v červenci se nám narodí holčička a s manželem uvažujeme nad formou jména Betynka. Napadla nás Elizabeth a Alžběta, ale to jsou všechno dlouhá jména a jelikož máme příjmení na 11 písmen bylo by to strašné dlouhé, než by se podepsala :lol: Máte nějaké nápady?

Znám Beátku které se říká Bety :kytka: Beáta je krásné jméno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
3.4.21 09:33

Pěkné jméno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.4.21 10:02

Bea :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
3.4.21 10:07

Ano, Betty je naprosto v pohodě, sousedovic pudlice na to slyší bez problému. Pozor na to, pejskaři jej hodně používají. Tak abyste se jednou nemuseli dceři vyzpovídat, proč se jmenuje jako pes? Když na ni venku zavoláte, uvidíte, kdo přiběhne dříve. Já bych se Alžběty vůbec nebál. Jméno se stejně krátí na první písmeno A. 11písmenová no a všichni jí stejně budou říkat Bětko. To jsem na psa ještě neslyšel volat.

• Citovat
  • Upravit
1339
3.4.21 10:16
@Anonymní píše:
A zrovna dcera má ve škole Elizabeth :),je to ale Elí…Já už viděla v občance napsáno Bára nebo i Katka, takže Betty klidně ;) a ještě mě napadlo jméno Bethany

A právě to by mě na tom taky odrazovalo, ze to nakonec bude Elí jako každá druhá holcicka :D
Ale každému se líbí něco jiného, ja bych pořad hlasovala pro Alžbětu ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.4.21 10:19

Jee tak se jmenovala moje kralicice :mrgreen: Ne, Betty bych ditetei nedala. Dala bych Alzbetu/Beatu. Betty ji muzete rikat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze