Jméno Betty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
5.4.21 09:43

@mau-mau J8 chtěla Vítezslava, ale má svátek tuším 21.7. a to jsem měla termín, tak jsme nakonec dali kratší verzi Vít. Mno stejně do termínu nečekal :-D Každopádně Znám taky minimálně jednoho Vítka. Proti gustu :nevim: ale fakt jsem ráda, že je Vít a ne Vítek. Nicméně třeba moje echt oblíbené jméno Doubravka je prostě zdrobnělé už v základním tvaru a to mě trošku štve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.4.21 09:45
@lleennttiillkkaa píše:
@mau-mau J8 chtěla Vítezslava, ale má svátek tuším 21.7. a to jsem měla termín, tak jsme nakonec dali kratší verzi Vít. Mno stejně do termínu nečekal :-D Každopádně Znám taky minimálně jednoho Vítka. Proti gustu :nevim: ale fakt jsem ráda, že je Vít a ne Vítek. Nicméně třeba moje echt oblíbené jméno Doubravka je prostě zdrobnělé už v základním tvaru a to mě trošku štve

Je i jméno Doubrava. Já taky chtěla Doubravku a vydilo mi, že je to zdrobnělina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
5.4.21 14:29

@BeNiPe moje první láska byla Beata. Říkali jsme ji Bea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
5.4.21 15:23

@Voltík u nás to samé, taky je Bea ☺️️
Občas někdo zkusí tu Bety ale to jim neprojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
5.4.21 21:35

Já znám Beátu, co jí říkají Bety a o ní mluví jako o Betce. Betka mi přijde u jména Beáta vyloženě degradující. Vlastně i ta Bety. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
30.4.21 18:31

Alžběta je fajn.Taky jsem o ní kdysi uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.21 18:38

Ja mam 12 písmen v příjmení, asi 14 dni jsem se jmenovala Veronika a pak to nasi změnili na Veru. Rozumim ti. Dala bych treba Běla nebo Běta…

• Citovat
  • Upravit
369
22.5.21 10:49

Pár let jsem měla vysněnou Bettinu. Pocházíme z Polabí a tady to jméno má historii a není vnímáno jen, “jako pro psa.” Takže bych dala s láskou tuto variantu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze