Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
AHoj, co říkáte na jméno Markyta? Pište klidně i negativní reakce, ráda bych si přečetla vaše názory
příšerné… jako bys Kateřině chtěla dát Káča, nebo Šárce Šáryna… prostě paskvil
@Tichošlápek píše:
@Anna766 ale ty se jmenujes Anna ne? Anča je jen patvar tvého jména
No představ si že Anno mi nikdo neřekne ![]()
@Anna766 anny znám dvě - jedné se říká anicko a druhé any. Tedy ančo by mne nenapadlo jim rikat ![]()
@Anonymní píše:
AHoj, co říkáte na jméno Markyta? Pište klidně i negativní reakce, ráda bych si přečetla vaše názory
Vybavím si manželovu vrtačku značky Makyta Půchov ![]()
@pe-terka píše:
Vybavím si manželovu vrtačku značky Makyta Půchov
Vrtačku?
Makyta Púchov vyrábí dámské oblečení
![]()
@Jahudka82 Mně to tak nefunguje, moje prateta (sestra babičky) byla Margita. A myslím, že ten chlap za chvíli zaklepe bačkorama a zase už tu asociaci nikdo nebude mít ![]()
@Anna766 píše:
No představ si že Anno mi nikdo neřekne
Taky znám několik Ann (asi by to mělo být s jedním takhle napsané?) a fakt je zajímavé, že žádné se neříká Anna, přitom je to tak krásné a vznešené v základním tvaru. To jsou samé čtyřicetileté Aničky a Andulky, pro mě hrůza děs. Zvláštní, že třeba Jana je vždy Jana, ale u Anny je problém s tou základní verzí, vůbec tomu nerozumím.
@KatkaX píše:
Taky znám několik Ann (asi by to mělo být s jedním takhle napsané?) a fakt je zajímavé, že žádné se neříká Anna, přitom je to tak krásné a vznešené v základním tvaru. To jsou samé čtyřicetileté Aničky a Andulky, pro mě hrůza děs. Zvláštní, že třeba Jana je vždy Jana, ale u Anny je problém s tou základní verzí, vůbec tomu nerozumím.
asi se to hůř vyslovuje? když si to řeknu nahlas Jano, Hano, Anno, tak u toho Anna je to trochu problém
možná tím zdvojeným N? ![]()
Příspěvek upraven 19.05.17 v 09:38
@KatkaX píše:
No právě…až mi jednou někdo řekne „paní Anno“ tak se asi skácím úžasem ![]()
@jdukolem píše:
asi se to hůř vyslovuje? když si to řeknu nahlas Jano, Hano, Anno, tak u toho Anna je to trochu problémmožná tím zdvojeným N?
Příspěvek upraven 19.05.17 v 09:38
Mně to ani nepřijde, ale samozřejmě to je věc názoru. Možná i ta možná záměna „Anno“ s „ano“, co já vím, ale opravdu mně ten základní tvar jména přijde krásný a prostě Anička mně u někoho nejde přes pusu.
Jinak @Seren a @pe-terka ta přes vrtačky je s měkkým, ne? Makita. Taky máme pár takových nezbytných pokladů doma ![]()
@KatkaX píše:
Mně to ani nepřijde, ale samozřejmě to je věc názoru. Možná i ta možná záměna „Anno“ s „ano“, co já vím, ale opravdu mně ten základní tvar jména přijde krásný a prostě Anička mně u někoho nejde přes pusu.Jinak @Seren a @pe-terka ta přes vrtačky je s měkkým, ne? Makita. Taky máme pár takových nezbytných pokladů doma
já jsem se nad tím jen zamyslela proč to tak je.. ono to zdvojené N asi i nutí vyslovit to a odlišit to od ano jako souhlasu, jinak souhlasím, že je Anna krásné jméno..měla jsem ho v užším výběru kdyby byli kluci holky ![]()
@Markéta80 píše:
@Seren vrtačka je makita
Fakt? Člověk se tady dozví spoustu nových věcí
![]()