Jméno pro chlapečka - ne běžné

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5498
4.1.19 18:21
@Morrígan Ní_Boii píše:
No, ne všichni, ale někdo ano

My treba ne, ale vsichni to predpokladaji :D a jsou zklamani, ze to neni nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.19 20:19
@warita píše:
v kazdem pripade je to slusive jmeno. Neurazi fakt nikoho!!! Predstavuju si ji jako roztomilou blondynecku.
:palec: trefila jsi to přesně :D
  • Citovat
  • Upravit
7354
4.1.19 20:52
@Anna766 píše:
Alenka už je dnes sakra výjimečná.

Taky ji má dcerka ve třídě … vlastně ne, vloni, teď už je předškolačka. Moc se mi líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
4.1.19 20:56
@warita píše:
Ja zase nepochopim tu touhu zapadnout do sedeho davu. Me se vyjimecne jmena libi. Obzvlaste pokud maji pekny vyznam a pusobi vznesene. Taky jsme dost mezinardone orientovana rodina, takze dcerka nezestarne v nejake Horni Dolni. Bude hodne cestovat po svete, mozna se odstehuje i do zahranici jako moje sestra nebo jako i ja, sveho casu.

Neboj, i v díře nebo na mýtince u kravína může bydlet Leona :-) Jinak pro mne obyčejné. Ségra no. Ba ne, líbí se mi a opravdu jsem se s tím jménem setkala jen výjimečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.11.21 16:21

Dvě mé olomoucké známé, které se navzájem neznají, daly dítěti jméno Vilém. Už si pomalu začínám myslet, že je to počátek nějaké „vilémovské“ epidemie. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
13.11.21 16:25
@JanaKvet píše:
Dvě mé olomoucké známé, které se navzájem neznají, daly dítěti jméno Vilém. Už si pomalu začínám myslet, že je to počátek nějaké „vilémovské“ epidemie. :*

Tak se jmenoval synovec. Je to krásné jméno, ten náš malý ho dostal po dědečkovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.12.23 13:24

Mě se líbí Chris, škoda že mam jen holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobinablbina
24.12.23 13:39
@alichay píše:
Ahoj,
Hledáme jméno pro druhatko, a mám pocit, že už ani já ani muž nejsme objektivní. :D Pro holčičku máme zatim Sophie nebo Alice, ty se moc líbí mne. On by zase moc rád Amelii. Ale ohledně jména pro chlapečka zatím vůbec nevíme, rada bych neco jazykově „obojetneho“, ne jenom české jméno. Nemám vůbec inspiraci, díky za rady :-)

Cyprián..to je dost neobvyklé.

• Citovat
  • Upravit
Violet792
26.12.23 08:08

William, Mateo, Dorian, Damian, Boris, Viktor, Eliot, Elias, Edward, Felix, Krystof/Kryštof, Damien :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5.5.24 11:35

Zlatomír a Zlatoslav je naprosto boží jméno :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.24 23:07

Neobvykle z okoli: Viktor, Robin, Vilem a Vincent.

• Citovat
  • Upravit
17
7.5.24 14:17

Já mám dvě holčičky, ale když bychom měli kluka, tak se mi moc líbí Vilém, Vigo, nebo Oliver. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze