Jaké je vaše oblíbené jméno pro holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
17.2.10 09:10

pokud budeme mít holčičku, tak Sofie :kytka: , jinak se mi moooc líbí Emma, Stela a Anna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.2.10 09:12

Nám se líbí Adélka, Linda a mi ještě Stela a Amálka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
17.2.10 09:49

Tak u mě vede Adrianka!!! :palec: Pak ještě Elen a Laura ,ale tyhle dvě mi u chlapa neprošly,takže budeme mít Adrianku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
17.2.10 09:59

Já jsem pro Dorotku a Nelu. To první u nás neprojde rozhodně, to druhé je do budoucna reálné. Taky uvažujeme o Marianě. Doma máme Kristýnku.
Taky tu holky psaly, že každé jméno je krásné - teda jsou jména, která se mi zdají fakt příšerná - dřív jsem za nejhorší považovala Gizelu, ale když jsem si přečetla knížku Jak se bude jmenovat, tak jsem usoudila, že nejhorší jsou podle mého Scholastika a Zbyhněva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
17.2.10 10:00

Tak já bych pro holku vymyslela hodně jmen. Mám 3 kluky a kdybych měla dalšího, tak ho pojmenuji snad už holčičím jménem. Mně se líbí taková trochu cizí jména, manžel by dal čistou klasiku. Záleží na vašem přijmení, ale jinak bych dala Sophii, Charlotte, a můj nejtajnější sen je Vivien, ale to by u nás vážně neprošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
17.2.10 10:07

terezka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
17.2.10 10:10

Ahoj. Tak mi máme doma Natálii. Momentálně čekáme mimčo a pokud to bude holčička tak se bude jmenovat buď Elen nebo Patricie.
Je hodně krásných jmen a stačí si jen vybrat. Záleží na vkusu každého. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlobítko
17.2.10 10:16

Ahojky :-)
Mám doma holčičku Erin. Moc se mi líbila jména jako Kara,Kira,ale to nám nešlo s příjmením.Taky se mi moc líbí Anica (Anika),to zas neprošlo u manžela.Můj muž je cizinec,takže jsme vybírali jména cizí,ale lehká na výslovnost a aby se nedaly moc zkomolit,i když děti dokaží divy :lol: I Hannen nebo Dorra nejsou zlá.
Z těch českých se mi líbi Agátka,Karin…víc mě teď asi nenapadne.
Držím palce s výběrem.

• Citovat
  • Upravit
303
17.2.10 11:03

jmeno

Ahojky Natalka byla moje favoritka a potom Nela,ale prijmeni je NEZVALOVA tak nevim?! :nevim: :nevim:
Bodlacek píše:
Ahoj. Tak mi máme doma Natálii. Momentálně čekáme mimčo a pokud to bude holčička tak se bude jmenovat buď Elen nebo Patricie.
Je hodně krásných jmen a stačí si jen vybrat. Záleží na vkusu každého. :-D

Ahojky Natalka byla moje favoritka a potom Nela,ale prijmeni je NEZVALOVA tak nevim?! :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.2.10 11:28

Všimly jste si jak se to pořád opakuje??? To budou školky zase plné stejných jmen :lol: :lol:
To jsou takové vlny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.2.10 12:06

Ahojky,me se zase libi Viktorie,doma ma Lucii a Michaelu,moje sestra ma Stellu,taky hezke. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
17.2.10 14:55

Jména se opakujou, ale DENISKA bude jen jedna, zdá se. :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
17.2.10 15:03

Viktorie,Valerie(jak jinak :mrgreen: ),Patricie,Julie…
prostě koncovka -ie mě nějak bere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
17.2.10 15:13

Tak naše se tu ještě neobjevilo :) Takže u nás vede Nina, pokud bude mít jednou sestřičku, tak to bude asi Beáta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.2.10 15:29

Saxano, Nina je osamostněný tvar Antonie :-P

Jména se sice opakují, ale my ho měli vybrané už dlouhá léta. Zhruba před pěti lety jsem ho napsala na jedno fórum a pak ho hodně lidí dalo. My si na mimčo museli pořádně počkat. :wink: Jmenovala se tak manželova babička a nám se to jméno hrozně moc líbilo. Spoustě lidí přišlo zastaralé a jak tak na to koukám, tak teď se líbí spoustě lidem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze