Jméno pro kluka - Denis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15108
26.1.12 11:42

Taky jsem chtěla když to bude kluk dát jméno Denis,ale už před sedmnácti lety,nakonec je to Denisa,a jméno se jí nelíbí. :( Co nadělám,jinak gratulace k Deniskovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieSu
26.1.12 22:16

Ahoj tak náš Denisek bude mít za pár dní 2 měsáce!Narodil se o měsíc dřív,skrz můj vysokej tlak a špatný protilátky a ke všemu se srdeční vadou,která se musela ,co nejdříve operovat v praze v Motol,bylo to v jeho 6ti dnech.Měla jsem velikej strach jak všechno dopadne a dopadlo to na jedničku!Jednalo se o koartaci aorty,doktoři jsou tam moc šikovní!Profíci!Dneska má Denísek 5kg a co se týče mlíčka(kojím)nemá nikdy dost!Všichni si na jméno Denis už zvykli a říkáme mu Denisku,Deny,Deníčku,Denoušku,Déňo,Dendo no všelijak:)
Taky gratuluju všem,kteým se narodil v poslední době Denisek a přeju hodně zdravíčka!

• Citovat
  • Upravit
181
5.5.12 20:20

Jak se máte holky a co vaši Denískové :srdce: ? - ten náš oslaví 25.5. dva roky, strašně to uteklo :,( ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.5.12 01:42

Máme také doma Deníska a příští neděli mu bude rok, strašně to letí. Zatím jsem se tady u nás s tímto jménem nesetkala, takže jsme zatím originál :-) Taky mu říkáme Deny, Denďula, Dendys ale nejvíce Denísku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
14.12.12 12:43

Moc se mi líbí jméno Denis, ale okolí mi říká, že ho budou pořád spojovat s penisem. Tak teď bojuju, jestli mám hledat jiné jméno nebo dát Deniska a doufat, že mi pak nebude nadávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
14.12.12 12:48

@butinka Ahoj, mě se to jméno taky moc líbilo. Ale mamka je učitelka ve škole a tam mají jednoho Denise a opravdu mě od toho odradila, protože ze začátku mu opravdu prý říkali děti Penis a pak to přerostlo tak, že mu říkají č*ráku. No takže jsem to radši změnila :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
14.12.12 12:48
@butinka píše:
Moc se mi líbí jméno Denis, ale okolí mi říká, že ho budou pořád spojovat s penisem. Tak teď bojuju, jestli mám hledat jiné jméno nebo dát Deniska a doufat, že mi pak nebude nadávat :think:

To ti nikdo nepoví, záleží do jakého kolektivu přijde. Já měla jméno DEnisa vždy za velmi pěkné a dcera tam kam chodí na školu tvrdí, že toto jméno v tom městě nosí ty nejšílenější romky a ona :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
14.12.12 12:54

@Iji @boball Hm, asi se radši fakt podívám po jiném jménu, aby tím chudák potom netrpěl. Děti umí být zlé. I když je pravda, že si na každé jméno něco najdou, ale Denis se k tomu přímo nabízí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
14.12.12 12:55

@butinka No jo, mě to teda taky hrozně mrzelo :-(. Moc se mi to jméno líbí. Ale aby ti to pak malej jednou nevyčetl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.12.12 12:56

Já mám cikánskou asociaci… Ale děti si zvyknou.
Ono u kdejakýho jména se tohle děje.

Linda - p…
Kačenka/Petruška - tak přirození leckde říkají
Kačena je nadávka.
Rýmovačky se dělaly skoro pořád na kdeco a do rýmu můžou děti přihodik kdeco komukoli.

Znám pana Šourka, příjmení si neměnil, ani když se oženil, tak ho to asi zas tak neštvalo… Nějaký Denis proti tomu… (bez urážky a ironie, věcná intonace). Když se vám líbí… Oslovení Deni, Denisi je docela normální. Nebo můžete k tomu přidat ještě nějaké jiné jméno, dát dvě a příp. se dá používat to druhé, kdyby bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.12.12 13:04

Denis je pěkné jméno, penis mě ani nenapadl ale je fakt že děti ve škole vymyslí vše, jinak na každé jméno se najde nějaká rýmovačka, můj přítel je Radek - zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.12.12 15:10

Kdyby druhé dítko byl kluk, byl to jasný Denis :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
14.12.12 15:15

Já bych Denisa ani Denisu nedala, nezní mi a nepůsobí na mě dobře, nevím proč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
14.12.12 16:33

;) jestli nad tím vůbec uvažuješ, tak se asi opravdu koukni po jiném jméně :think:.. já na tohle spojení vůbec nemyslela.. a je to vážně u každého jména.. hodně pak záleží na kolektivu a hlavně na tom Denisovi, jak se k tomu postaví.. našemu Denimu je dva a půl roku a už od porodu jsem věděla, že si nic líbit nenechá!! :P je to prostě „postrach“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.12.12 16:49

Taky mám jednoho Denise doma…už je mu 15 let. :) Od malička byl velice divoké dítko…prostě Denis - postrach :D Dnes je z něj sebevědomý a sportovně nadaný kluk. :srdce: Se svým jménem je spokojený. Většinou mu všichni říkají Deni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze