Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anna766 píše: Švagrová měla psa, nějakýho malýho krysaříka či co to bylo, říkala mu Arny, celým jménem byl Arnold Schwarzenegger.
Tak to je dobrý
@Denny.5 píše:
Já bych se taky řídila tím, co to je za rasu, aby se to k němu/ní hodilo. Ale libi se mi třeba Dora, Teo, Lola, Mína, Kiril…
@Anonymní píše:Tak to je dobrý
On byl takovej bojovnej
nejvíc za dveřmi nebo u švagrové v náručí.
Sestry pes je Monty. Bišonek. Taky je papírový. Vrh I. Ale taky tam bylo blbé jméno. Tak originál je taky pouze v papírech a smlouvě. Naši mají nepapírovou Rozárku nebo ji říkáme Bedla. A měli jsme menší rasy - jorkšíra Filipa a pudlice Adélku, Nikolku a Denisku.
My měli a ještě máme fenky z útulku. Nápady nemám, ale napíšu historii jmen. Pejsky z útulku jsme si přejmenovali. Všechny si na to zvykly ![]()
Cita, Bella, Tara, Molly, Meisy, Dixie, Dafné
Jak tu někdo psal to jméno Kiril, dcery kamarád má fenku jménem Kira, je to nějaké to bojové plemeno, ale je to hodný klidný pes a moc mu to jméno sluší.
@Kelsey píše:
Sestry pes je Monty. Bišonek. Taky je papírový. Vrh I. Ale taky tam bylo blbé jméno. Tak originál je taky pouze v papírech a smlouvě. Naši mají nepapírovou Rozárku nebo ji říkáme Bedla. A měli jsme menší rasy - jorkšíra Filipa a pudlice Adélku, Nikolku a Denisku.
Bedla je roztomilé a originální!
![]()
@Markéta188 píše:
My měli a ještě máme fenky z útulku. Nápady nemám, ale napíšu historii jmen. Pejsky z útulku jsme si přejmenovali. Všechny si na to zvyklyCita, Bella, Tara, Molly, Meisy, Dixie, Dafné
Já si nemyslím, že je špatné pejska z útulku přejmenovat. I tady se často najdou dost zvláštní a v praxi nepoužitelná jména. Známá měla z útulku fenku Natašu a také si ji přejmenovala, protože jí tohle jméno prostě nešlo přes pusu. ![]()
@Anonymní píše:
Bedla je roztomilé a originální!![]()
Protože my jsme jeli pro štěně, že mamce umřela Deniska. Mamka je nemocná. Je fixována na tu němou tvář. Takže po domluvě s otcem jsme jeli pro štěně. Že mamka by se utrápila a umřela by taky. A dojeli jsme k nim s košem. Koncem října. Přes něj jsem lehce dala deku. My bydlíme 100 km jinde. A my jsme tam v 19h večer zjevili, v ruce koš, že jsme našli bedly, tak je vezeme a tam byla ta roztomilá bedla. Je zlatá. Letos ji budou mít druhý rok.
Máme holky Sissy, Sherry (to jsem tady taky tenkrát dala hlasovat, jestli Cherry jako třešinka, nebo Sherry jako chlast
), a Yuki, což je japonsky sníh prej.
Máme westíky, takže je asociace jasná.
Syn má Asayu, jméno z PP, zkráceně Saya, a to se mi líbí moc.
@Anonymní píše:
Dobrý den, hledám jméno pro pejska a fenku (zatím nevím, zda budu mít kluka nebo holčičku). Až na vyjímky se mi nelíbí použití našich klasických českých jmen (tj. jména typu - Pepík, Honzík, Evička, Maruška) pro pejsky. Ale ani nejsem moc kreativní, abych přišla na něco originálního, a tak bych potřebovala poradit.
Samozřejmě je možnost nechat pejskovi jméno, které dostane v chovné stanici, ale někdy je to docela úlet. Také je možné, že budu mít pejska z útulku, a ten už jméno mít bude, ale stejně mě zajímají vaše nápady.
Níže přidávám jména, které jsem sestavila s rodinou, kamarády, kolegy v práci. Jaká jmena se líbí vám, jak byste pejska či fenečku pojmenovali vy?Pro pejska:
Barney, Sanny, Tuli, Sonny, Happy, Darwin, Ron, Ben, Scotty, Lucky, Spot, Oliver, Lupin, Aron, Otík, Jamie, Tobi, Buddy, Mumla, Bert, Snoopy, WalliPro fenečku
Předem děkuji za účast a vaše nápady.
Kora, Bára, Jolla, Dory, Tara, Rozárka (Róza), Destiny (Des), Mira, Běla, Sanny, Horalka (Alka). Bella
a plemeno? My máme Zuzanku, Peggy a Molly ![]()
Terry a Buba také pěkný