Jméno pro psa?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.8.23 21:35
@lucad77 píše:
Xena a Rocky, pokud to bude nějaký trhač. :mrgreen: Doma jsme měli Terryho, Katynku a Terezku, u babičky Chytu (čti Čita). V rodině a u známých, co si pamatuju, byli třeba Nela, Bessie, Ferda, Bedřich, Eda, Arnie, Buba, Max, Filip, Asta.

Terry a Buba také pěkný :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.23 21:36
@Anna766 píše: Švagrová měla psa, nějakýho malýho krysaříka či co to bylo, říkala mu Arny, celým jménem byl Arnold Schwarzenegger. :lol:

:lol: Tak to je dobrý

• Citovat
  • Upravit
824
6.8.23 21:36

Máme Eddieho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.23 21:37
@Denny.5 píše:
Já bych se taky řídila tím, co to je za rasu, aby se to k němu/ní hodilo. Ale libi se mi třeba Dora, Teo, Lola, Mína, Kiril…
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
148217
6.8.23 21:37
@Anonymní píše: :lol: Tak to je dobrý

On byl takovej bojovnej :mrgreen: :mrgreen: nejvíc za dveřmi nebo u švagrové v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.23 21:38
@Karolína13210 píše:
Máme Eddieho :srdce:

Eddie je krásný! ;)

• Citovat
  • Upravit
74219
6.8.23 21:38

Sestry pes je Monty. Bišonek. Taky je papírový. Vrh I. Ale taky tam bylo blbé jméno. Tak originál je taky pouze v papírech a smlouvě. Naši mají nepapírovou Rozárku nebo ji říkáme Bedla. A měli jsme menší rasy - jorkšíra Filipa a pudlice Adélku, Nikolku a Denisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5906
6.8.23 21:39

My měli a ještě máme fenky z útulku. Nápady nemám, ale napíšu historii jmen. Pejsky z útulku jsme si přejmenovali. Všechny si na to zvykly :oops:

Cita, Bella, Tara, Molly, Meisy, Dixie, Dafné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592

Ještě jsem zapomněla na Bena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148217

Jak tu někdo psal to jméno Kiril, dcery kamarád má fenku jménem Kira, je to nějaké to bojové plemeno, ale je to hodný klidný pes a moc mu to jméno sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.23 21:41
@Kelsey píše:
Sestry pes je Monty. Bišonek. Taky je papírový. Vrh I. Ale taky tam bylo blbé jméno. Tak originál je taky pouze v papírech a smlouvě. Naši mají nepapírovou Rozárku nebo ji říkáme Bedla. A měli jsme menší rasy - jorkšíra Filipa a pudlice Adélku, Nikolku a Denisku.

Bedla je roztomilé a originální! :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.23 21:46
@Markéta188 píše:
My měli a ještě máme fenky z útulku. Nápady nemám, ale napíšu historii jmen. Pejsky z útulku jsme si přejmenovali. Všechny si na to zvykly :oops:Cita, Bella, Tara, Molly, Meisy, Dixie, Dafné

Já si nemyslím, že je špatné pejska z útulku přejmenovat. I tady se často najdou dost zvláštní a v praxi nepoužitelná jména. Známá měla z útulku fenku Natašu a také si ji přejmenovala, protože jí tohle jméno prostě nešlo přes pusu. ;)

• Citovat
  • Upravit
74219
6.8.23 21:48
@Anonymní píše:
Bedla je roztomilé a originální! :palec: :dance:

Protože my jsme jeli pro štěně, že mamce umřela Deniska. Mamka je nemocná. Je fixována na tu němou tvář. Takže po domluvě s otcem jsme jeli pro štěně. Že mamka by se utrápila a umřela by taky. A dojeli jsme k nim s košem. Koncem října. Přes něj jsem lehce dala deku. My bydlíme 100 km jinde. A my jsme tam v 19h večer zjevili, v ruce koš, že jsme našli bedly, tak je vezeme a tam byla ta roztomilá bedla. Je zlatá. Letos ji budou mít druhý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75435
6.8.23 21:48

Máme holky Sissy, Sherry (to jsem tady taky tenkrát dala hlasovat, jestli Cherry jako třešinka, nebo Sherry jako chlast :mrgreen: ), a Yuki, což je japonsky sníh prej.
Máme westíky, takže je asociace jasná.
Syn má Asayu, jméno z PP, zkráceně Saya, a to se mi líbí moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
6.8.23 21:57
@Anonymní píše:
Dobrý den, hledám jméno pro pejska a fenku (zatím nevím, zda budu mít kluka nebo holčičku). Až na vyjímky se mi nelíbí použití našich klasických českých jmen (tj. jména typu - Pepík, Honzík, Evička, Maruška) pro pejsky. Ale ani nejsem moc kreativní, abych přišla na něco originálního, a tak bych potřebovala poradit.
Samozřejmě je možnost nechat pejskovi jméno, které dostane v chovné stanici, ale někdy je to docela úlet. Také je možné, že budu mít pejska z útulku, a ten už jméno mít bude, ale stejně mě zajímají vaše nápady.
Níže přidávám jména, které jsem sestavila s rodinou, kamarády, kolegy v práci. Jaká jmena se líbí vám, jak byste pejska či fenečku pojmenovali vy?

Pro pejska:
Barney, Sanny, Tuli, Sonny, Happy, Darwin, Ron, Ben, Scotty, Lucky, Spot, Oliver, Lupin, Aron, Otík, Jamie, Tobi, Buddy, Mumla, Bert, Snoopy, Walli

Pro fenečku
Kora, Bára, Jolla, Dory, Tara, Rozárka (Róza), Destiny (Des), Mira, Běla, Sanny, Horalka (Alka). Bella

Předem děkuji za účast a vaše nápady. :kytka:

a plemeno? My máme Zuzanku, Peggy a Molly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný