Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Fofrník píše:
No když jsem pokukoval já tak se nenašla žádná které bych dvojčata svěřil. Ale třeba mám velké nároky já.![]()
Tak to ale nesmíš hledat chůvu pro sebe, ale pro děti, že? ![]()
@Katy 7 píše:
Tak to ale nesmíš hledat chůvu pro sebe, ale pro děti, že?
Pro sebe budu hledat chůvu za pár let. To bude teprve sranda.
![]()
@didinka123 ja ti teda řeknu, mam dvojky 16 mesicu, takze jsme kousek dal, ale ne moc. Kluci zas tak moc nepadaji, no nekdy maji blby den a taky to stoji za to a nervy jsem mela vzdy a mit budu taky vzdy
člověk si 1000× řekne, že na to deti jsou stavěné. Ale stejne. Ten strach, ty nervy. Helmicku bych neporizovala, to jim vic uškodi nez pomůže. Pokud jde o zdravotní problémy a chlapa, hele mam doma neco skoro uplne stejného. Taky maka sam na sebe, nikdo ho nezastoupi, nemocenskou neproplati apod, a taky jsem potřebovala párkrát. Se zadama mam problém dlouho, dlouho mam problém s rukou, před měsícem jsem skončila na pohotovosti se zánětem slach a s rukou jsem nehnula, pak teda asi 2 dny co byl víkend pomohl (musel, nemel na vyber), jinak podle něj on maka a ja se starám o deti, no trefila bych ho obcas
ono se to tady všem snadno rika, ze ma clovek chlapa nechat se proste postarat. Ale upřímně, ten můj párkrát nabízel, že by vzal deti ke svoji rodine a tam vim, ze je dost lidi co pomuzou/postarají se, ale i tak z toho mam nervy a vzdycky jedu taky
a pokud jde o hlidani, jsou chůvy co zmaknou dvojcata, první co jsem narazila chtěla 300kc/h no raketa, druhou jsem narazila ta si bere 180kc/hodina a je úplně TOP. My i kluci ji milujeme, jen ma malo času, dela i jiné věci. A pak jedna co jsem zkoušela, to zas byla taková katastrofa, ze po 2 hlidani jsem to zrusila. Chce to opravdu notnou dávku hledání a štěstí, najít někoho kdo to zvládne, bude super a jeste člověku nezruinuje rozpočet:) každopádně zdravi je důležité, je fakt, ze az se nehnes a skoncis v nemocnici, tak se chlap nakonec stejně postará nejak. Bude muset. Zažila jsem to před rokem, kdyz jsem s jedním musela zůstat v nemocnici a druhej byl s taťkou doma a to jim byli 4 mesice. Jako byly to nervy, partner treba chtěl nechat spici mimino doma a jit nakoupit (sice jen do lékárny pres ulici, ale stejne!!) To jsem musela zburcovat celou jeho rodinu aby mu vysvětlili, ze to fakt NEMUZE. Kdyz za nama přijeli do nemocnice, prcek mel na sobe pyžamo
sice k tomu měl dva svetry a čepičku, ale proste pyžamu, dobre se mu to oblekalo no
lahvičky mely vzdy prohazena vicka, davkovani mleka jak kdy apod…ale! Tatínkové sice nejsou maminky, ale když musi, tak to dají… horko těžko sice ale nakonec to všichni přežijou
no drzim palce ať to doma nějak vyresite ![]()
@L_cie píše:
@didinka123 ja ti teda řeknu, mam dvojky 16 mesicu, takze jsme kousek dal, ale ne moc. Kluci zas tak moc nepadaji, no nekdy maji blby den a taky to stoji za to a nervy jsem mela vzdy a mit budu taky vzdyčlověk si 1000× řekne, že na to deti jsou stavěné. Ale stejne. Ten strach, ty nervy. Helmicku bych neporizovala, to jim vic uškodi nez pomůže. Pokud jde o zdravotní problémy a chlapa, hele mam doma neco skoro uplne stejného. Taky maka sam na sebe, nikdo ho nezastoupi, nemocenskou neproplati apod, a taky jsem potřebovala párkrát. Se zadama mam problém dlouho, dlouho mam problém s rukou, před měsícem jsem skončila na pohotovosti se zánětem slach a s rukou jsem nehnula, pak teda asi 2 dny co byl víkend pomohl (musel, nemel na vyber), jinak podle něj on maka a ja se starám o deti, no trefila bych ho obcas
ono se to tady všem snadno rika, ze ma clovek chlapa nechat se proste postarat. Ale upřímně, ten můj párkrát nabízel, že by vzal deti ke svoji rodine a tam vim, ze je dost lidi co pomuzou/postarají se, ale i tak z toho mam nervy a vzdycky jedu taky
a pokud jde o hlidani, jsou chůvy co zmaknou dvojcata, první co jsem narazila chtěla 300kc/h no raketa, druhou jsem narazila ta si bere 180kc/hodina a je úplně TOP. My i kluci ji milujeme, jen ma malo času, dela i jiné věci. A pak jedna co jsem zkoušela, to zas byla taková katastrofa, ze po 2 hlidani jsem to zrusila. Chce to opravdu notnou dávku hledání a štěstí, najít někoho kdo to zvládne, bude super a jeste člověku nezruinuje rozpočet:) každopádně zdravi je důležité, je fakt, ze az se nehnes a skoncis v nemocnici, tak se chlap nakonec stejně postará nejak. Bude muset. Zažila jsem to před rokem, kdyz jsem s jedním musela zůstat v nemocnici a druhej byl s taťkou doma a to jim byli 4 mesice. Jako byly to nervy, partner treba chtěl nechat spici mimino doma a jit nakoupit (sice jen do lékárny pres ulici, ale stejne!!) To jsem musela zburcovat celou jeho rodinu aby mu vysvětlili, ze to fakt NEMUZE. Kdyz za nama přijeli do nemocnice, prcek mel na sobe pyžamo
sice k tomu měl dva svetry a čepičku, ale proste pyžamu, dobre se mu to oblekalo no
lahvičky mely vzdy prohazena vicka, davkovani mleka jak kdy apod…ale! Tatínkové sice nejsou maminky, ale když musi, tak to dají… horko těžko sice ale nakonec to všichni přežijou
no drzim palce ať to doma nějak vyresite