Jsem hlavně maminka :-D :-D :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
16.10.14 18:07
@Melody 4 píše:
Nechápu jak je to myšleno, jedno vím určitě, hlavně spisovatelka nejsi :D

To teda nejsem :mrgreen: Ale matika mi šla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.10.14 18:16

To me spis dojimaji hlasky typu „to nechapu, ze se takove povahy objevi i mezi MAMINKAMI,“ jako kdyby pomalu polovina planety nebyly matky, ale slo o nejakou uzkou skupinu moralne skvelych lidi :lol:

Celkove mi vadi, kdyz nekdo tituluje nekoho „matka,“ tedy casteji „maminka“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.10.14 18:21

Mě tady ne e.mimi jednou dostala věta „maminky by si měly pomáhat“ 8o 8o 8o 8o copak jen proto, že jsem matka musím pomáhat a chápat potřeby jiných matek (to moje rozčilení, je z té diskuze)???
Teď to přeženu, ale „cizí děti mi jsou ukradené“
Matky jako skupinu spolu téměř nic nespojuje, jen to, že mají děti, ale to je natolik rozdílné, že MATKY prostě nejsou žádná skupina, která by měla něco společného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
16.10.14 18:28

@Fjodorka my bydlime na malem meste, nekam prijdu a kazdej na me: cau matko! No dopr.dele ja mam jmeno, ja jsem furt stejna, tim, ze jsem porodila mi přece nezmizela osobnost. Boze. Vzdycky rostu a zacinam bejt na to ooveni alergicka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9352
16.10.14 18:32

@subsomi Vím jak to myslíš, v tomhle smyslu jsou mi cizí děti ukradený taky, ale chápat cizí lidi a pomáhat jim, když je potřeba, a když mě to neunavuje, proč ne? Co je na tom blbýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
16.10.14 18:50

@Pincenza Tady se používá teto! Čau teta, jak se máš teta? a podobně :roll:

No jsem ráda, že to nevidím jen já. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.10.14 19:24

Asi se pohybuju na jiné planetě.. Nikdy jsem se s takovou hláškou nesetkala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
16.10.14 20:10

@subsomi Maminky by si měly pomáhat, stejně jako lidi by si měli pomáhat a neměli by být jeden k druhému lhostejný.
Když uvidím maminku s kočárkem, tak jí pomohu do vlaku, když uvidím dítě, které se ztratilo v hypermarketu, tak ho vezmu na informace a necháme ji vyvolat a když uvidím toulavého psa, tak zavolám odchytovku a nechám ho odvést do útulku.
Tento postej „jsou mi ukradení“ je dnes sice běžný, ale to nic nemění na tom, že je hnusný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
16.10.14 20:20
@eva valoi píše:
@subsomi Maminky by si měly pomáhat, stejně jako lidi by si měli pomáhat a neměli by být jeden k druhému lhostejný.
Když uvidím maminku s kočárkem, tak jí pomohu do vlaku, když uvidím dítě, které se ztratilo v hypermarketu, tak ho vezmu na informace a necháme ji vyvolat a když uvidím toulavého psa, tak zavolám odchytovku a nechám ho odvést do útulku.
Tento postej „jsou mi ukradení“ je dnes sice běžný, ale to nic nemění na tom, že je hnusný.
:palec: jen koukam, co vsechno dokaze lidi rozhorcit :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4490
16.10.14 20:29

Já se s tím teda nikdy nesetkala, že by někdo říkal, že je hlavně maminka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.10.14 20:30
@Takyjedna @eva valoi
ale já jsem neřekla, že nepomáhám, ano v běžném životě pomáhám, poměrně dost se angažuju v jedné neziskovce, takže v totmo ohledu mám svědomí čisté.
Jak jsem psala
copak jen proto, že jsem matka musím pomáhat a chápat potřeby jiných matek (to moje rozčilení, je z té diskuze)
šlo o konkrétní diskuzi, kde „maminka“ zjišťovala, kde a jak získat co od státu, jak získat příspěvek na bydlení, prostě celkově to tehdy vyznívalo, že by se stát a všichno okolo měli po-rat z toho, že ona má dítě a není sama schopna se postarat. Většinou byla ukamenována, že takhle to teda nefunguje a že by se v prvé řadě měla strat ona a pak teprve stát. a na to ona použila větu „maminky by si měly pomáhat“ u takové a jí podobné si trvám na svém, že cizí děti mě nezajímají.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
16.10.14 20:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat