Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hobitka píše:
No, nekteri muzi spatne nesou, kdyz zena umi libovolnou „chlapskou“ praci lepe. Kdyz jsem s jednim praex jednou prisla na to, jak opravit protekajici WC, to byla ticha domacnost, a co teprve, kdyz jsem prvni rozlustila hlavolam. A navic jsem umela zpivat. Vrchol vseho byl, ze jsem mela ridicak o 2 dny drive nez on.![]()
![]()
Ze neumi varit a ja jo - to ho kupodivu vubec netrapilo
.
Tak to by mi vůbec nevadilo že bys opravila ha.jzl místo mě
. Este bych ti poděkoval ![]()
@Hobitka píše:
Kazde zbozi ma sveho kupce. Ale sex jedine v ponozkach
![]()
![]()
.Nicmene Ty budes taky pekny darecek.
Ženy fackuju, po sexu nezavolám a účty neplatím. Dyť já jsem pro mnohé stvořeným snem. ![]()
Jsem ve spoustě věcí lepší než chlapi. Mám zbroják a dobře střílím, zvládnu údržbu domu a menší opravy auta, pokácím strom, naštípám dřevo, umím zedničit, technicky mi to myslí…… Ale co si budem povídat…..chci mít vedle sebe chlapa ke kterýmu můžu vzhlížet a nic z toho nedělat. Chci se cítit jako křehká žena, ne jako údernice. Jsem schopná se sama o sebe postarat se vším všudy, ale jsem radši, když se někdo stará o mne.
Člověk=Člověk
Jo, někdo je v něčem lepší a někdo jiný je horší, ten je zas naopak v něčem jiném lepší a ten druhý horší… nechápu podstatu této diskuse.
@Kockazvysocan píše:
To je jedině dobře.
Já taky ten box, teda přesněji fitbox, dělám jen rekreačně. Ale pobavilo mě, ze si ho zmínil
Jedna moje slečna, ke který jsem přišel v oddílu Karate, trvala na tom, že vykreje moje uraken uči. Nevykryla a zlomil jsem jí nos. ![]()
Ale fakt jsem se do toho nehrnul.
@KalamityJohn píše:
Jedna moje slečna, ke který jsem přišel v oddílu Karate, trvala na tom, že vykreje moje uraken uči. Nevykryla a zlomil jsem jí nos.Ale fakt jsem se do toho nehrnul.
Take jsem si pomerovala, kdo je lepsi v aikidu. Au au au
![]()
@Lendava píše:
Take jsem si pomerovala, kdo je lepsi v aikidu. Au au au![]()
![]()
![]()
Vždycky je někdo rychlejší. Měli jsme tam holku z Mongolska, vypadala jako Džingischán a v nějaký rvačce bych jí tak akorát šel z cesty. V normálním kumite jsem - řekněme - remízoval, protože jsem měl delší ruce a nohy ale ona byla lepší než já.
@Lexter píše: Ženy fackuju, po sexu nezavolám a účty neplatím. Dyť já jsem pro mnohé stvořeným snem.
To je asi dobre
.
No ja mela osobni „problemy“ jen s tim jednim. Ale on byl intelektual z rodiny intelektualu a ja intelektual z rodiny delnicke, takze jsem chca nechca leccos pochytila
. Jinak to mam jako @Janli, az na ten zbrojak a udrzbu auta. Ale zas nebudu cekat se zachodem na pana, kdyz tim protekaji miliony
.
@Michalka310789 píše:
Kdyz zena umi vic nez muz
V čem jsi lepší? Líp se škrábeš na koulích?