Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, takže 4.IUI za mnou. Chlapíky už mám u sebe, tak snad se budou snažit a klapne to
Moc si to přeju a věřím ![]()
konévka píše:
Veve držímA jak velké byli nakonec folíky?
Nevím, oni se na ten UTZ vyprdli, můj dr. tam nebyl a řekli, že už jsou spermíci stejně připravený a že tam kdyžtak počkaj, takže nevím. Akorát v pondělí vím, to měl 15 mm a injekci jsem ďobla ve středu, takže mohl být tak 18-20mm myslím. Dnes jsem už 18 dc, tak utroš začnu brát raději až zítra…
konévka píše:
Tak teď ještě přežít těch 14 dnů, že?
jj to zase bude nekonečný…
Holky co je nového? Já se teď v práci nudím, ale ne na dlouho, dnes si jedeme opět pro práci to zas bude fičák, budeme jen makat a večer padneme únavou. Jinak včera jsme byli v Cinestaru v Hradci na Mužích v naději. Je to docela pěkný a holky dělá to divy… jsme jeli domů a kousek za Hradcem jsme museli zastavit v lesíku, my vám byli tak nadržený, že se to prostě přežít domů nedalo..
jako super zpestření, o půl dvnácté v noci, ještě že jsme měli deku v kufru To byl odvaz, takových dní, by mohlo být víc
A co vy? Já jsem teď ve fázi čekání na výsledek, ale nějak na to moc nemyslím, teď bude spíš práce, práce a zase práce… a pak koupit vozík a míchačku. Kouli už máme přidělanou
Holky tady to teda moc nežije
No já mám zas depku, mrcha včera přišla, takže ani 4.IUI nedopadla… objednám se do Sanusu na IVF…
veve.m píše:
Holky tady to teda moc nežije![]()
No já mám zas depku, mrcha včera přišla, takže ani 4.IUI nedopadla… objednám se do Sanusu na IVF…
Tak to mě moc mrzí..zřejmě asi nezbyde nic jiného než ivf…nebo se pletu?
denisa 76 píše:veve.m píše:Tak to mě moc mrzí..zřejmě asi nezbyde nic jiného než ivf…nebo se pletu?
Já nevím, nic jiného už neexistuje, nejde to ani přirozeně ani přes IUI a nikde problém. Nevím co dělat…
veve.m píše:denisa 76 píše:Já nevím, nic jiného už neexistuje, nejde to ani přirozeně ani přes IUI a nikde problém. Nevím co dělat…veve.m píše:Tak to mě moc mrzí..zřejmě asi nezbyde nic jiného než ivf…nebo se pletu?
měla jsi třeba laparku nebo něco co by zjistilo jak to vypadá dole?
denisa 76 píše:veve.m píše:měla jsi třeba laparku nebo něco co by zjistilo jak to vypadá dole?denisa 76 píše:Já nevím, nic jiného už neexistuje, nejde to ani přirozeně ani přes IUI a nikde problém. Nevím co dělat…veve.m píše:Tak to mě moc mrzí..zřejmě asi nezbyde nic jiného než ivf…nebo se pletu?
jo laparka a vše je prý ok . Fakt směšný. A teď je tam ke všemu můj dr, jen úterý a pátky, takže tam jet nemůžu, tyto dny mě zrovna nepustí z práce, takže ani ivf nebude. Asi si hodím mašli, to bude nejlepší… už nevím jak dál a nikdo mě nechápe…
Deni ty to máš těžší než já.. já vím, že asi vyšiluju, ale prostě je tho na mě moc. Jak jsi to všechn zvládla???
veve.m píše:
Deni ty to máš těžší než já.. já vím, že asi vyšiluju, ale prostě je tho na mě moc. Jak jsi to všechn zvládla???
Hlavně prosím tě holka nešil…víš ta psychika hraje opravdu moc velkou roly a pokud to moc chceš tak to zrovna nepůjde..měla jsi iui a to ještě nic neznamená a pokud se zlusí ivf tak jeden pokus určitě vyjde..může být chyba někde v genetice..alergie na sperma..cokoliv a to prostě neepůjde..tohle by jsi car měli všechno zjistit..genetika imunologie a budeš možná chytřejší…vše se dá upravit lékama a určo to vyjde.No v práci to neřeš..prostě si vem propustku a hotovo..nebo se zlus domluvit na nějakém termínu.No vydržela..je to těžké,ale pokud to chceš dokázat tak musíš vydržet a bojovat.Rozdně se nesmíš tahle stresovat..z Tvých slov cítím napětí a opravdu stres.který není u umělka na místě…vím,že je to těžký,ale pokus si říct..zkusíme to a uvidíme..pamatuj si,že nic su nevydupeš..tady je proti nám příroda a ta se ošálit nedá..jed někam na dovču..kašli na to a věř mi,že až přijde ten správný čas tak se podaří ![]()
denisa 76 píše:veve.m píše:Hlavně prosím tě holka nešil…víš ta psychika hraje opravdu moc velkou roly a pokud to moc chceš tak to zrovna nepůjde..měla jsi iui a to ještě nic neznamená a pokud se zlusí ivf tak jeden pokus určitě vyjde..může být chyba někde v genetice..alergie na sperma..cokoliv a to prostě neepůjde..tohle by jsi car měli všechno zjistit..genetika imunologie a budeš možná chytřejší…vše se dá upravit lékama a určo to vyjde.No v práci to neřeš..prostě si vem propustku a hotovo..nebo se zlus domluvit na nějakém termínu.No vydržela..je to těžké,ale pokud to chceš dokázat tak musíš vydržet a bojovat.Rozdně se nesmíš tahle stresovat..z Tvých slov cítím napětí a opravdu stres.který není u umělka na místě…vím,že je to těžký,ale pokus si říct..zkusíme to a uvidíme..pamatuj si,že nic su nevydupeš..tady je proti nám příroda a ta se ošálit nedá..jed někam na dovču..kašli na to a věř mi,že až přijde ten správný čas tak se podaří
Dovča bohužel nepřipadá v úvahu a už ani nemám, vedoucí nám přikázala si nechat 3 dny na Vánoce, protože bude zavřenoo. Já mám práci na ho… jenže nemůžu odejít, když splácíme a nic jiného tu není. Pořád hledám a posílám životopisy, ale je to nanic. V práci mám ty nejvězší nervy. Myslela jsem, že by mi sehnal jinou brácha manžela, je to práce na doma, člověk se nestresuje a má vyčištěnou hlavu, jenže řekli, že ne, že to je daleko. (no asi 35 km) to se dá, zajet si pro práci na týden a pak ji zase přivést. No to je fuk, prostě je to všechno složitý, to je na dlouhé povídání. Nakonec jsem se rozhodla, že do Sanusu už asi nejedu…
veve.m píše:denisa 76 píše:Dovča bohužel nepřipadá v úvahu a už ani nemám, vedoucí nám přikázala si nechat 3 dny na Vánoce, protože bude zavřenoo. Já mám práci na ho… jenže nemůžu odejít, když splácíme a nic jiného tu není. Pořád hledám a posílám životopisy, ale je to nanic. V práci mám ty nejvězší nervy. Myslela jsem, že by mi sehnal jinou brácha manžela, je to práce na doma, člověk se nestresuje a má vyčištěnou hlavu, jenže řekli, že ne, že to je daleko. (no asi 35 km) to se dá, zajet si pro práci na týden a pak ji zase přivést. No to je fuk, prostě je to všechno složitý, to je na dlouhé povídání. Nakonec jsem se rozhodla, že do Sanusu už asi nejedu…veve.m píše:Hlavně prosím tě holka nešil…víš ta psychika hraje opravdu moc velkou roly a pokud to moc chceš tak to zrovna nepůjde..měla jsi iui a to ještě nic neznamená a pokud se zlusí ivf tak jeden pokus určitě vyjde..může být chyba někde v genetice..alergie na sperma..cokoliv a to prostě neepůjde..tohle by jsi car měli všechno zjistit..genetika imunologie a budeš možná chytřejší…vše se dá upravit lékama a určo to vyjde.No v práci to neřeš..prostě si vem propustku a hotovo..nebo se zlus domluvit na nějakém termínu.No vydržela..je to těžké,ale pokud to chceš dokázat tak musíš vydržet a bojovat.Rozdně se nesmíš tahle stresovat..z Tvých slov cítím napětí a opravdu stres.který není u umělka na místě…vím,že je to těžký,ale pokus si říct..zkusíme to a uvidíme..pamatuj si,že nic su nevydupeš..tady je proti nám příroda a ta se ošálit nedá..jed někam na dovču..kašli na to a věř mi,že až přijde ten správný čas tak se podaří
tak to chápu a v dnešní době to bez práce je moc těžké.No a kam tedy chceš jít nebo jsem to pochopila dobře,že už nechceš vůbec? Myslím,že ivf je mnohem lepší než iui..ta vyjde málokdy..neházej hlavně flintu do žita..podívej na mě co mám za sebou já a taky jdu prostě dál.