Jsem nejspíš těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
9.8.18 19:29
@rozand píše:
Uplne stejne jako s interrupci.Cyklus, ktery mas v zacatcich v 15, sis jeste rozhasila postinorem. Prestan blbnout a pritel at si koupi kondomy.

A to je? Musí to rodiče jen odsouhlasit a i u toh být když mi nebylo 18? Nebo jak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.18 19:33

Tak asi takhle. Ja jsem zacala sex.zit taktez v patnacti. Po pul roce jsem si sla teprve pro prasky. Do te doby jsem pro jistotu davala i dva kondomy a jeste vetsinou vyjizdel driv. I kdyz jsem pak brala prasky, stejne mel i gumu. Bez gumy az kdyz jsme se snazili o dite po peti letech. Tak asi tak u me fungoval strach z otehotneni a asi tak si predstavuju vysokou ochranu. (Samo ze ty dve jsou uz na hlavu, ale v 15 jsem potraty nebo deti nechtela :mrgreen: a strach delal svy) takze pokud je ti 15 a mas hruzu z otehotneni, jak hlasas, nechapu jak se vam muze stat tolik nehod za sebou a ze se nijak nechranis. Zaslouzila bys poradne vydesit falesnejma testama a pod, treba by se ti rozsvitilo. Sex od patnacti je fajn, ale jeste by pred tim mely byt nejaky psychotesty :lol: preju ti aby jsi nebyla v tom, i kdyz tu je sance, ale pokud nejsi, tak si precti neco o ochrane .. Internet zrejme pouzivat umis..hodne stesti 8)

• Citovat
  • Upravit
34473
9.8.18 19:42

Jestli jsi těhotná to nevím, ale úplně ***** jsi zcela určitě.

edit admin: nevhodný výraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
9.8.18 19:46

Když jsi paranoidní a máš strach z otěhotnění jen z polibku, proč proboha praktikuješ přerušovanou soulož? :zed:

Příspěvek upraven 10.08.18 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.8.18 20:30

A stojí ti ten sex vůbec za ty nervy?? Mě by to za to teda nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
9.8.18 20:38
@terien píše:
Jestli jsi těhotná to nevím, ale úplně blbá jsi zcela určitě.
:-D :-D :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.8.18 20:54
@Azeretereza píše:
Kdyz mas takovy schizy, nechapu ze se spolihas na prerusovanou souloz.

Taky nechapu, proc se nechranite? To se chces nervovat kazdy mesic, i ten sex musi stat za to…
Muze to byt stresem… Muzes mit jen zpozdeni. Vycurat se teda mel mezi sexem, ja z toho mam dcerku, ale u nas to bylo tak,ze jsme druhe chteli casem, takze jsme vedeli,ze se to muze stat.
Udelej si test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.8.18 20:58
@zuzikka píše:
A stojí ti ten sex vůbec za ty nervy?? Mě by to za to teda nestálo.

Ze jo, vzdyt z toho nemuze nic mit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.8.18 21:01
@Káťa19 píše:
Ze jo, vzdyt z toho nemuze nic mit :think:

Někdy si říkám proč se do toho někteří tak bezhlavě hrnou. Já začala sexovat až v 17 a nemám pocit, že bych o něco přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.8.18 22:37

@zuzikka presne tak, ja v 18 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
9.8.18 22:46
@Anonyme612 píše:
A to je? Musí to rodiče jen odsouhlasit a i u toh být když mi nebylo 18? Nebo jak to je [/vždyt si říkala že jsi postinor už měla, to ti ho dala kamarádka? nebyl z lékárny? v lékárně ti o prodaj i když ti osmnáct nebylo, jen možná budou chtít občanku pro evidenci. já jsem si pro postinor šla v 17 a rodiče jsem u toho mít nemusela..ale nevydávali mi ho v lékárně, šla jsem si pro to na gyndu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
9.8.18 22:52

@Pennya Myslí interrupci pilulkou, ne chirurgickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 13:34

Těhotná??????

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. ???? Teď to bude 16.8. 2 měsíce co jsem vynechala Antikoncepci (Sunya)
6.8. měla přijít Menstruace ale ta nedorazila ???? Mám pocit na zvracení, chodím často čůrat, mám bílý hustý výtok a taky mi píchá v podbřišku. Je možný že jsem těhotná?? Děkuji za brzkou odpověď ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
10.8.18 14:50

@Hvězdička 1 ano i to je možné, udělej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.8.18 15:01

@Hvězdička 1 proc uz sis ho davno neudelala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí