Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky
já mám teď taky takový menší problém. 7 dni mám opozdenou menstruaci a dnes se mi dostavil hnědý výtok. Nikdy jsem to neměla. Neměla jsem ani příznaky pricházející menstruace (bolest a citlivost prsou, bolest v podbrisku, atd). Bylo by možné, ze jsem těhotná? ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat 3.10. jsem měla dostat MS (MS mívám 7 dní silně a dva dny ještě po MS špiním ) ale teď jsem slabě zakrvácela a druhý den zašpinila a pak už nic. 13.10.2019 jsem si dělala test a byla tam slabá čárka.
Tak včera jsem zašla na gynekologii a pan doktor mi řekl že budu tak týden až dva těhotná a že stejnak na UTZ nic neuvidí že až ve 3-4 týdnu.
Ale řekl že se přesvědčí tak udělal mi UTZ a řekl že se mi děloha připravuje na těhotenství tak se ptám jestli je to možné???
29.10. jdu na kontrolu a dostanu prášky na udržení a prý těhotenský test mám znovu zkusit až za 3-5 dní.
Děkuji za brzkou odpověď ![]()
Děje se ti to, takže to je možné.
Víš, kdys měla ovulaci? 10 dní po termínu MS je na utz taky celkem brzy, tak je celkem normální, že tam nic moc neviděl. Nebo se ti nezdá něco jiného?
@Kamkam píše:
Děje se ti to, takže to je možné.Víš, kdys měla ovulaci? 10 dní po termínu MS je na utz taky celkem brzy, tak je celkem normální, že tam nic moc neviděl. Nebo se ti nezdá něco jiného?
Pravě že nevím kdy jsem měla ovulaci jen mi je divný že mám příznaky tak brzy a i test mi vyšel
a pravě mi na to doktor řekl že to je možný no
![]()
@Anonymní píše:
Pravě že nevím kdy jsem měla ovulaci jen mi je divný že mám příznaky tak brzy a i test mi vyšela pravě mi na to doktor řekl že to je možný no
![]()
Na příznaky není brzy.
Ani na test
tak držím
ať je vše v pořádku.
@Kamkam píše:
Na příznaky není brzy.Ani na test
tak držím
![]()
ať je vše v pořádku.
Děkuji ❤️️
Dobry den má žena už 2 den trpí bolesti v podbrisku ne zas tak velke boli ji trochu bricho pri močení pri sexu ji to bolelo jen pri urcitych polohach jako napr zezadu ani jeden nevime co to muze znamenat je to 22 dni po sexu a ani jeden priznak jen ji je trochu nevolno ale je nemocna mame celkem strach 2 dite ted neplanujeme tak se chci poptat predem dekuji za odpovedi