Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonyme612 Řekla bych že je to tím postinorem rozházené.. Když jsem si ho jednou brala já tak jsem první menstruaci po prášku dostala přesně a další cyklus jsem měla asi dvou týdenní spoždění a tt neg. Neboj ![]()
@Káťa19 píše:
@Hvězdička 1 proc uz sis ho davno neudelala?
Protože si myslím že je to brzy ????
@Prtulak píše:
@Hvězdička 1 ano i to je možné, udělej test.
Děkuji moc udělám si ho
@Hvězdička 1 píše:
Protože si myslím že je to brzy ????
Brzo neni hned, jak ti vynecha ms.
Tak jsem si dnes udelala i test a je jasně negativní. Mužů být tedy už v klidu?
@Anonyme612 píše:
@Deniszja děkuji teď jste mě docela uklidnila :
Nz.. Vím jak to rozhází nervy, pamutuju si že já šílela a nevěděla co si počnu a přítel už sháněl kočárek
Ono to s tím postinorem není jen tak..
@Anonyme612 tak vidis a ted se soustred na antikoncepci, nevyplati se ji podcenovat ![]()
Tak včera jsem to dostala a vzala jsem si první pilulku HA Bonadea. Zdá se mi však že je menstruace taková hodně slabá (což já nemívám) a jak kdyby měla dneska už i skončit. Muže to být nasazením HA nebo tím jak jsem se hodně stresovala? Před tím jsem asi 3-4 dny spinila. Je to divné?
nemůžu být těhotná i přes negativní tt a menstruaci?
@Anonyme612 to je malo pravdepodobne, ale nezapomen ze antikoncepce chrani az od urcite doby. Napsal ti ji dr, tudis by te mel vysetrit predem ne?
@Káťa19 píše:ano to jo. Chrání hned začala jsem ji brad první den ms ale přijde mi divny ta slabá ms
@Anonyme612 to je malo pravdepodobne, ale nezapomen ze antikoncepce chrani az od urcite doby. Napsal ti ji dr, tudis by te mel vysetrit predem ne?
@Pennya Pises o postinoru, ona myslela pilulky, ktere se davaji v prvnich tydnech tehotenstvi na vyvolani potratu, ne do x hodin po styku.