Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pink Bird píše:
Moje mamka je hodně uznávaná dětská dr. Právě se vrátila z kongresu o výživě. Bylo jim tam řečeno ( s nadsázkou ), že zdravé dítě by mělo sníst za život kyblík hnoje.
A opravdu je prokázáno, že když dítě žije se zvířaty, výrazně se mu tím zlepšuje imunita a taky odolnost vůči alergiím.
My žijeme se psy už x desítek let… nikdo z nás nikdy žádné parazity neměl, ani nechytl žádnou psy přenosnou nemoc.
Já nejsem žádný extrémista. Když někdo psy nemá rád, ať je nemá. Když někdo chce denně vytírat savem, ať vytírá. Ale vadí mi taková hysterie - ježiši, dítě olízl pes, rychle desinfikovat…
Naprosto souhlasím, dítě které je se zvířaty, je od začátku zvyklé na všelijaké bakterie, jeho tělo si rychle vytváří protilátky a pak ho venku jen tak něco neskolí.
Ženský vy to tu zas moc hrotite
dejte uz pokoj s tou vodou uz se tu opakujete
![]()
Chtěla jsem semka dát víc fotek, ale nejde to, nevím proč, tak snad zítra
@kočička Evička snad ani ne na psech v posteli neni nic zajimaveho
ani nechapu jak se tim můžeš chlubit, asi mame jine predstavy o hygiene, navic u 3 takto velkych psu…
Na otázku, jestli se vejdeme do postele, vejdeme, i na tu sedačku, a ano, jedna fenka je bílej švýcarskej ovčák, další borderka a třetí australský ovčák - ovčanda, jo a v kuchyni rádi loudíme žužlíky ![]()
@offi tak si tu diskuzi procitam a napada me zrovna u tveho prispevku, co mate za psa, ze venku zere hovna? Ja mam dosud zkusenost s dvanacti psy, s kteryma jsem dele ci kratce zila v jedne domacnosti a ani jeden hovna mezral, to mate „prasata“ spis vy ne?
@Sonreir píše:
@kočička Evička snad ani ne na psech v posteli neni nic zajimavehoani nechapu jak se tim můžeš chlubit, asi mame jine predstavy o hygiene, navic u 3 takto velkych psu…
já se s ničím nechlubím, někdo má v posteli chlapa co se nemyje (viz jiné diskiuze), někdo alkoholika, někdo gamblera či ignoranta, já mám v posteli psy, no a co ![]()
@kočička Evička zajimave srovnani
psi krasni ale do postele nepatri ![]()
Zakladatelce: Ne, nejsi prase. Taky jsem takto po našich psech uklízela. Nyní mám ale mopy dva a jeden z nich - ten starší a opotřebovanější mám na chodbu, kde mají psi pelíšek. A to hlavně proto, že už jsem tím mopem vytřela tolik jejich louží a nachytalo se tam tolik chlupů, že ani po sebevětším vymáchání z toho všechno pryč nedám.
@offi píše:
@Reinka fuj vis ze zvirata si lizou genitalie? A buch vi co ti pes sezere venku, ty nase vecne hovna i kdyz je hlidam proste to neuhlidam. Promin, ale pokud si nechas psem lizat jidlo jsi prase. nekolikrat jsem videla v televizi jak brali vzorky z veci co olizuje pes a vdy to byl hnus.
Vidíš to, moji psi hovna nežerou, o bakteriích v tlamě psa a v puse člověka už tu psáno bylo. Kluk hned jak začal lízt, tak kradl psům z misek syrový kosti a okusoval je, je toho víc a světe div se - žijeme a jsme zdravý jako řípy ![]()
@kočička Evička krasavice! Já v tomhle PC sólo fotku nemám, jen duo ![]()