Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Váha ku výšce mi přijde normální.
Pečivo namazané, ovoce, zelenina, sušenky, protein, jogurty, polévka, oběd/večeře…atd. (podle toho, co vařím).
@pikola píše:
Jídlo?snídaně, oběd večeře? Co jí teda ty tvoje děti?
Ty mají stravu téměř celej den ve skolce.
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Co prosím přes den jíte? Bohužel mám zasebou ne moc hezky vztah. Trval skoro 3 roky, z toho ten poslední rok už jsem ze stresu skoro nejedla. Tekutiny tak sklenička vody přes den, 3 rozpustné kafe s mlikem. Jeden oběd, obcas k tomu jogurt. Nehty mám úplně v háji, okousany ze uz mě strašně ruce boli. Vlasy mám příšerný suchý chomace. Jsem unavená ale přesto nespím. Je to 14 dní co jsem ho definitivně poslala do háje. Bl.by je, že mám deti pro který musím fungovat. Co se vlastně zdravého jí? Co jíte vy? Kolikrat jsem proste sezrala jen pytel brambůrek a stačilo mi to na celej den. Mám 45kg/157cm.
divný dotaz, je mi teda líto, že jsi po rozchodu - na to pomůže jen čas,
ale ty dotazy, co zdravého se jí? to je ti 10, že nevíš, co je zdravé, no vlastně to se učí už děti ve školce, co je zdravé a co ne - moje dcera by ti to vyjmenovala,
maso, tvaroh, zelenina, ovoce, celozrnné pečivo, vygoogli si to
@Anonymní píše:
a než chodily do školky, tak doma nejedly?
nepochopitelné
@stinga píše:
ale ty dotazy, co zdravého se jí? to je ti 10, že nevíš, co je zdravé, no vlastně to se učí už děti ve školce, co je zdravé a co ne - moje dcera by ti to vyjmenovala,
nad tím jsem se taky pozastavil, ale nereagoval jsem. souhlasím s tebou
![]()
@stinga píše:
Asi jsem to napsala špatně. Horko těžko do sebe něco dostavam. Je mi pořád zle od žaludku z nervu co ještě bude. Potřebovala bych typ na nějaký jídelníček. ![]()
tak můžeme jen doufat, že tvé úžasné stravovací návyky nepřeberou děti.
A dospělý svéprávný člověk snad má nějaké povědomí o zdravém stravování. Anebo si to najde ![]()
@Anonymní píše:
Asi jsem to napsala špatně. Horko těžko do sebe něco dostavam. Je mi pořád zle od žaludku z nervu co ještě bude. Potřebovala bych typ na nějaký jídelníček.
nejdříve je třeba se přestat stresovat. Potom budeš jíst normálně. jinak bych zobal tvrdý sýr, jogurt, tvaroh, rohlik. aby alespoňněco ![]()
@Anonymní píše:
co večeří?
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Co prosím přes den jíte? Bohužel mám zasebou ne moc hezky vztah. Trval skoro 3 roky,z toho ten poslední rok už jsem ze stresu skoro nejedla.Tekutiny tak sklenička vody přes den, 3 rozpustné kafe s mlikem. Jeden oběd, obcas k tomu jogurt.
Nehty mám úplně v háji, okousany ze uz mě strašně ruce boli. Vlasy mám příšerný suchý chomace. Jsem unavená ale přesto nespím. Je to 14 dní co jsem ho definitivně poslala do háje. Bl.by je, že mám deti pro který musím fungovat. Co se vlastně zdravého jí? Co jíte vy? Kolikrat jsem proste sezrala jen pytel brambůrek a stačilo mi to na celej den.Mám 45kg/157cm.
tekutiny
bílkoviny
sacharidy
vláknina
vitaminy
umíš vařit?
@Lily-of-the-valley píše:
@DanielaD a co ji o víkendu?😅
správná otázka ![]()
Milá zlatá. Žádnej chlap nestojí za to, abys pila skleničku vody za den a snědla pytlík brambůrek. Ale jako dospělá bys to měla asi vědět. Pokud do sebe nemůžeš nic dostat kvůli nervům, doporučuju nutridrink z lékárny a léky na nervy od obvodního, něco je i volně prodejné.
Ahoj holky. Co prosím přes den jíte? Bohužel mám zasebou ne moc hezky vztah. Trval skoro 3 roky, z toho ten poslední rok už jsem ze stresu skoro nejedla. Tekutiny tak sklenička vody přes den, 3 rozpustné kafe s mlikem. Jeden oběd, obcas k tomu jogurt. Nehty mám úplně v háji, okousany ze uz mě strašně ruce boli. Vlasy mám příšerný suchý chomace. Jsem unavená ale přesto nespím. Je to 14 dní co jsem ho definitivně poslala do háje. Bl.by je, že mám deti pro který musím fungovat. Co se vlastně zdravého jí? Co jíte vy? Kolikrat jsem proste sezrala jen pytel brambůrek a stačilo mi to na celej den. Mám 45kg/157cm.