Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když dostane odstupné a přihlásí se na úřad práce, bude hned pobírat podporu?
Dnes jsem mluvila s nadřízeným. Nechce, aby v dohodě byl jako důvod nadbytečnost, prý bych pak dohodu mohla napadnout. Odstupné 3 platy mi napíše do dohody. Není to pro mě nevýhodné? Mám požadovat jako důvod dohody péči o dítě do 4 let?
Nechá mě odpracovat 3 dny, abych měla nárok na vyšší podporu v nezaměstnanosti.
Pak jsem od něj chtěla evidenční listy důchodového pojištění, protože mi žádný nikdy nedal, ale tvrdí mi, že je nepotřebuji, že mi dá zápočtový list. Stačí to?
Tak pokud ti ty 3 platy napíše do dohody, tak dejme tomu, akorát si pak nejsem jistá, zda z nich náhodou nezaplatíš i sociální a zdravotní
A ano, pak chtěj tedy jako důvod péči o dítě do 4 let. A kopii evidenčního listu je povinen ti dávat každý rok.
@j.a.n.i1 Děkuju za odpověď. To s tím případným krácením platů budu muset zjistit. Kopii evidenčního listu mi nikdy nedal, vlastně žádnému zaměstnanci. Teď mi tvrdí, že zápočtový list má stejnou hodnotu a dodal něco o tom, že zná nějakou paní na sociálním úřadě na Praze 5, takže to zkusí vyřešit přes ni. On totiž změnil účetního v roce 2012, takže mi tvrdí, že nemá jak získat ty evidenční listy.
Holky vůbec se v tom nevyznám, ale když odejdu z práce na dohodu, tak mám pak nárok na podporu v nezaměstnanosti i přesto, že jsem se vlastně dobrovolně dohodla se zaměstnavatelem, že o tu práci přijdu? Nerozumím tomu, jen mě to napadlo, tak se ptám zkušenějších. Děkuju ![]()
@Malaga Ano, máš, pouze pokud to bude bez vážného důvodu, tak bude hned od začátku těch 45% platu.
@j.a.n.i1 Můžu se ještě zeptat, jestli mám při uzavření nějaké dohody nárok na 65 % platu první 2 měsíce po odstupném, nebo se těch 65 % z platu vztahuje jen k výpovědi?
Kraž ta dohoda bude z vážných důvodů (což je třeba nezbytná osobní péče o dítě do 4 let), tak máš nárok na těch 65%