Jsem škrt ...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
11.1.18 21:35
@Borůvka1990 píše:
Jj, máme to stejně :lol: Oba mají velký oči a spoustu řečí :P Já teď taky poslouchám jak na jaře namontuje díly a v létě bude jezdit :P už ho vidím :P Jsem mu dneska řekla, z legrace, že si koupím meďoura (ojetýho samozřejmě) a co myslíš on :roll: Dvě hodiny čučel do pc, okukoval meďoury a asi propukla nová láska k nové věci :P :P :P Jasně že ho nekoupí. Ale bude příjemná změna neposlouchat řeči o zvířatech a veteránu, teď budu poslouchat řeči o rozdílech v obsahu u mercedesů, výkonech v motoru atd :mrgreen: Napříště musím vymyslet záživnější téma 8) Hrál si s klukem s legem a slyším jak mu říká, nekoupíme si mercedes? A kluk jak vypadá? On mu nějaký ukázal a kluk; jó tím jezděj cikáni, viď tati? Přísahám, já byla mrtvááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kruci tak teď jsem se zasmála :lol: :lol: prej tím jezdí cikáni kruci no to je moc :mrgreen: :mrgreen:
Ty jo tak co prohodim já doma ze koupíme :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
11.1.18 21:42
@Petruna21 píše:
Kruci tak teď jsem se zasmála :lol: :lol: prej tím jezdí cikáni kruci no to je moc :mrgreen: :mrgreen:
Ty jo tak co prohodim já doma ze koupíme :think: :D

Mě taky nenapadlo, že něco takovýho řekne :lol: Vždyť ani cikány široko daleko nemáme :nevim: Možná něco komentoval manžel ve městě, občas si je bere na nákup a tak… :think: ;)

Se zmiň o něčem, co by ho mohlo zaujmout :think: Na to budeš muset přijít sama :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.1.18 21:49
@Borůvka1990 píše:
Mě taky nenapadlo, že něco takovýho řekne :lol: Vždyť ani cikány široko daleko nemáme :nevim: Možná něco komentoval manžel ve městě, občas si je bere na nákup a tak… :think: ;)Se zmiň o něčem, co by ho mohlo zaujmout :think: Na to budeš muset přijít sama :think: :lol:

No už přemýšlím co řeknu :think: :lol:
Fakt mě to pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
11.1.18 23:34

Koukám, že mercedes je momentálně v rodinách oblíbené téma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.1.18 00:33
@Petruna21 píše:
No už přemýšlím co řeknu :think: :lol:
Fakt mě to pobavilo :lol:

Dej pak vědět, jestli se chytil :P :P Můj se chytá často, ale já vždycky něco vyžbleptnu spontánně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.1.18 00:35
@iiiv píše:
Koukám, že mercedes je momentálně v rodinách oblíbené téma :-D

U nás by ani tohle téma nevzniklo ;) :lol: My nikdy neuvažovaly nad koupí mercedesu, audi, bmw atd… Snad volvo, to je aspoň bezpečný… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.1.18 05:17
@Borůvka1990 píše:
Dej pak vědět, jestli se chytil :P :P Můj se chytá často, ale já vždycky něco vyžbleptnu spontánně :lol:

Dám dám ale ještě nevím co vymyslím :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.1.18 11:03
@Petruna21 píše:
Dám dám ale ještě nevím co vymyslím :lol: :think:

Jsem zvědavá :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.1.18 11:13
@Borůvka1990 píše:
Jsem zvědavá :mrgreen: :palec:

No jen že problém je takovej že mě nic nenapadá :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.1.18 11:39
@Petruna21 píše:
No jen že problém je takovej že mě nic nenapadá :think: :lol:

Tak to nech být a nepřemýšlej nad tím :think: :lol: Stejně jsou nejlepší nápady, které jsou nahodilé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.1.18 11:46
@Borůvka1990 píše:
Tak to nech být a nepřemýšlej nad tím :think: :lol: Stejně jsou nejlepší nápady, které jsou nahodilé :palec:

Jo máš pravdu ono něco přijde samo :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.1.18 12:10
@Petruna21 píše:
Jo máš pravdu ono něco přijde samo :lol: :pankac:

Přesně :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.1.18 12:11
@Borůvka1990 píše:
Přesně :lol: :mavam:

Doufám ale že brzo :lol: :cert: ani by mě nepřekvapilo kdyby přišel z něčím zase přítel že něco NUTNĚ potřebuje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.1.18 12:15
@Petruna21 píše:
Doufám ale že brzo :lol: :cert: ani by mě nepřekvapilo kdyby přišel z něčím zase přítel že něco NUTNĚ potřebuje :lol: :lol:

Ale zase to bude příležitost ho trumfnout, ne? On řekne nějakou rádoby potřebnou věc a Ty ho v afektu trumfneš dražší a potřebnější věcí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.1.18 12:27
@Borůvka1990 píše:
Ale zase to bude příležitost ho trumfnout, ne? On řekne nějakou rádoby potřebnou věc a Ty ho v afektu trumfneš dražší a potřebnější věcí :P

No doufám nebo mě pošlě do háje taky pravděpodobnost :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat