Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jednažena já se jí snažila vykoukat 4 roky.. pokaždé jsem měla pocit, že fakt jo a ono ne.. pozitivní test jsem viděla až s klukem - dělaný cca 7 tt ![]()
@kobliha1 jinak pokud chceš mít jistotu, zajdi na krev a u dr řekni, že jsi možná těhotná. Ale tu injekci Ti dá tak jak tak, není se čeho bát. ![]()
@sarink Tak to je škoda. Bývaly to jedny z nejlepších testů
Každopádně díky za radu
Ahoj
Kup si digitalni test ten je zarucene spolehlivy. Jinak ja mam asi baterku vybornou ducha tam vidim
Mela jsme takto mizerneho ducha u syna taky a taky 12 dni po ovu, nevim, no nechci ti ale jeste delat nadeje a gratulovat
![]()
Injekci si nech dat, nekdo ani nevi kolikrat, ze tehotny je a neresi to, ta injekce nic neudela, tady plati pravidlo bud a nebo ze zacatku vsech tehotenstvi
![]()
@kobliha1 píše:
@sarink Tak to je škoda. Bývaly to jedny z nejlepších testůKaždopádně díky za radu
Možná kdyby se pořád netestovalo příliš brzy, nemusely by si holky na ty testy stěžovat ![]()
Já dělala Mamatest dvakrát v životě, vždy cca čtyři dny po vynechané MS. Vždy byly čárky zřetelné, stejně silné, mám dvě děti. Moc nechápu, nač testovat před MS.
Není to tak dlouho, co na toto téma někde mluvit Pařízek od Apolináře a prý 80% těhotenstvích odejde s MS ![]()
@martina.se Ja nikdy ani naznak carky nemela mimo tehotenstvi. Jinak slaba carka na me vykoukla po tom limitu3 nebo 4 dny pred ocekavanou MS.Jak to uschlo bylo to videt lip. ![]()
@kobliha1 s krví a digi ještě počkej, byla jsem na krvi s pidi duchem 11 dpo a hcg v krvi bylo 10, takže to stejně bylo nerozhodně a muselo se čekat. A digital mi ukázal + až den před ms.
@kobliha1 a nevím teda jak dlouho se snažíš, ale já hodně dlouho viz podpis a vždycky jsem testovala před ms a falešných duchů jsem měla hromadu. Ale rozdíl v cyklu kdy jsem otěhu byl v tom, že ten duch po zachnutí zesílil, tak jak píše @jednažena falešné pak nebyly skoro vidět ![]()
@kobliha1 píše:
@sarink ovu byla cca 25.4. Proc jsou Mamatesty na nic?
Ja kupovala jen Mamatesty a spokojenost. Obcas kupuju i ted, abych mela jistotu, ze nejsem v tom.
@sarink snažíme se cca od zacatku roku.Ja se normalne netestuju, vzdy cekam zda dorazi MS. Zatim vzdy prisla..Ted jsem to delala ciste kvuli tomu zubari, protoze vzdy kdyz mi ma neco delat se me pta, jestli nejsem tehotna..Taky mi obcas dela ten rentgen, tak jen at vim no ![]()
Ja tedy nikdy carku zadnou nemela, pokud to nebylo tehotenstvi. Je rozdil mit pod papirkem testovacim ruzoveho ducha nebo jen tu sedivou ryhu, pokud tam barva je, tehotenstvvi je zarucene.
Jinak nejaky ten LH hormon stoupa i pred menstruaci, takze to muze byt i tim.. ![]()
Mne to takto rekli v lekarne pokud je barva, je to tehotenstvi a je jedno jak je slaba ![]()
Asi spis jde o to, aby jsi se neradovala predcasne, ale za me ja to tam vidim a nemuzu si pomoct ![]()
Čárku vidím a injekci bych si dát tedy nenechala, mě když vrtali v těhu, tak mě doktorka řekla, že mi jí dát nemůže. Přeji, at to klapne a tiše gratuluji =)
I takovou čárku jsem měla a těhotná jsem nebyla. Netestuj dřív jak v den vynechané menstruace ![]()