Jsem v koncích - jak dále?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
17.1.23 11:44

Jak dál? No já bych ho vykopla a to pěkně rychle, co s takovým jelitem a ještě bude bulet, že ho nedotujete? Tak to bych se mu vysmála. Špatný příklad pro děti a špatný chlap pro rodinu. Najděte si nějakého psychoterapeuta a on vám to vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.1.23 11:46
@Lucie_Sx píše:
Ale houby.
On ti na zacatku projevil naklonnost a ty sis do nej naprojektovala vsechny romanticke predstavy, a neustale jsi cekala, az je zacne naplnovat, no a ono se to logicky porad nedeje, nedeje a nedeje…

Tohle je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
17.1.23 11:47

Jak dlouho jste spolu byli než jste si udělali dítě?

• Citovat
  • Upravit
36152
17.1.23 11:48

Bože ty si bl.ba sorry. Ještě mu dej iPhone k Vánocům. Má jen jako oslíčku otřes se. Chápeš? Prober se proboha aspoň kvůli těm dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
17.1.23 11:49

Mně by zajímalo cim se zivis, že si schopna mu dávat takové částky? Bereš si půjčky? Jinak nechápu :nevim: proč chceš být s takovým člověkem ten by letěl, jak namydleny blesk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36152
17.1.23 11:49
@Tosidelassrandu píše:
Jak dlouho jste spolu byli než jste si udělali dítě?

Když má dítě 3,5+9 měsíců těhotenství tak tak půl roku i s cestou tipuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
17.1.23 11:50

Ženská, mas rozum? Takovyho bych dávno kopla a letěl by, co z neho mas? Co na něm jako milujes? Proste rozchod, nebrat zpátky, nechat soudně určit alimenty, ať platí na dítě a konec. Takový te akorat stáhne ke dnu, nemiluje te, jsi pro nej jen peněženka. Fakt hloupější ženskou by tu člověk pohledal, jestli nejsi troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
17.1.23 11:51
@Jenjajenja píše:
Protože láska :,( a opravdová zamilovanost

Opravdova :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
17.1.23 11:51

8o ty to nevidíš, že z tebe jenom tahá peníze? To má do lásky sakra daleko teda.. celej ten sloh je jen o tom, že ses s prominutím jen dojná kráva a dokud dáváš nedá ti pokoj.. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3326
17.1.23 11:55

Po přečtení celého příspěvku mi vyplynulo to, že když mu nebudeš půjčovat, tak si o tebe neopře ani kolo. Promiň, že to tak píšu, ale z jeho strany to není láska a nikdy nebude. Vždy tě bude využivat ke svému prospěchu.

Najdi v sobě sílu a ukonči to s ním. Ty za něho nejsi zodpovědná. On není tvoje starost. Ty se nemusíš trápit, protože on je neschopný. Přebrala si na sebe tíhu toho všeho. Ty tu tíhu nemusíš nést.

Jen pozor na další chlapy, kteří z tebe ucítí peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
17.1.23 11:55
@JancaS84 píše:
Když má dítě 3,5+9 měsíců těhotenství tak tak půl roku i s cestou tipuji.

Teď na to koukám. Já ten slint ani nezvládla dočíst :)
To je v háji no. Tak třeba když si zakladatelka udělá další dítě po měsíci vztahu s příťou číslo 3, tak to klapne :D

• Citovat
  • Upravit
24
17.1.23 12:00

Takže nejsem já ten debi, za kterého se považuji, resp.jsem jelikož jsem naivní, hodna a zamilovaná. Takže vlastně jsem debi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.1.23 12:02

No co asi - zajít za právníkem a pečlivě připravit rozvod tak, aby tě ten příživník neobral o významnou část majetku.

A ne - to co cítíš není láska, ale závislot a neochota si přiznat, že si se nezamilovala do reálného člověka se kterým sis pořídila děti, ale do představy že někoho máš.
A než aby si čelila realitě a nějak to vyřešila, tak raději obětuješ svoje děti pro iluzi že možná tam byla nějaká láska. Spíš hormony a zoufalství.

https://obchod.portal.cz/…isle-vztahy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
17.1.23 12:03

Tak že je on vadný už víme ale stejně tu pořád něco smrdí :D proč si hledá takové tipy to fakt nechápu :nevim: prý láska no on možná miluje tvojí peněženku :dance:

Však půl roku nato řekla mi dost
tobě došlo zlato mně trpělivost
sbal svých pár švestek a běž si kam chceš
tak jsem na cestě a chudý jak veš.

Počkej až mu přestaneš vše platit tak bude konec milování. Ale komu není rady tomu není pomoci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
17.1.23 12:05
@Ou píše:
No co asi - zajít za právníkem a pečlivě připravit rozvod tak, aby tě ten příživník neobral o významnou část majetku.

vztah. Nebudou ani manželé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria