Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No vida, hned jsme zase na začátku, takže raději trvat na domluvené sumě, jelikož hradili vše oni, kromě těch splátek…
nechala bych to soudu a právníkům.. ![]()
@Anonymní píše:
No vida, hned jsme zase na začátku, takže raději trvat na domluvené sumě, jelikož hradili vše oni, kromě těch splátek…
Asi bych se domluvila na oné sumě, protože do účtů a papírů tě asi jen tak dobrovolně nahlédnout nenechají, máš na to právo, ale pokud nejste za dobře už i na tohle bys potřebovala práci právníka…což znamená výdaje. Já bych raději brala asi co je…tím spíš že jsi ten dům nekupovala atd…jasně zamrzí to že jej člověk zútulňoval, ale lepší než odejít uplně bez koruny…
@zilinkaz píše:
Asi bych se domluvila na oné sumě, protože do účtů a papírů tě asi jen tak dobrovolně nahlédnout nenechají, máš na to právo, ale pokud nejste za dobře už i na tohle bys potřebovala práci právníka…což znamená výdaje. Já bych raději brala asi co je…tím spíš že jsi ten dům nekupovala atd…jasně zamrzí to že jej člověk zútulňoval, ale lepší než odejít uplně bez koruny…
právě, zamrzí to, že než mě potkal, neměl nic a během vztahu si postavil barák, navíc, když jsme se domlouvali, že kvůli dceři a ono to tak nebylo…
jenom ten benzín co projezdil každý víkend je kolem 30 000Kč.
Je mi jasný že ty jsi do toho investovala jistě hodně peněz a sil…ale hádám že oni si nechali účtenky i za květináč a ty asi ne..protože jsi důvěřovala. Prostě s tím se nedá už nic moc dělat…snad to zvládneš co nejlíp držím pěsti.
@zilinkaz píše:
Je mi jasný že ty jsi do toho investovala jistě hodně peněz a sil…ale hádám že oni si nechali účtenky i za květináč a ty asi ne..protože jsi důvěřovala. Prostě s tím se nedá už nic moc dělat…snad to zvládneš co nejlíp držím pěsti.
Díky, co jiného mi zbyde, snad čas obrosí hrany nenávisti, ale já jsem jako slon, pamatuji si hlavně křivdy… ![]()
Dopadlo to tak, že od září byl odstěhován, moc se mu nechtělo…handrkujeme se o výši alimentů, oficiálně nic nemá, bydlí na teď už své chalupě a obdržela jsem 90 000 s pohledem, který málem zabíjel…
@Tecumseh
snažím se…myslím, že mi to jde…zatím se na mě jiný vyžírka nenalepil…
Zakladatelko, tak nad touhle diskuzí se mi chce řvát, jak jsi pitomá. Po deseti stránkách, kdy tě holky přesvědčovaly, že jsi majitelka půlky domu, jedním komentem ses zase přehoupla do svého zajetého myšlení „nezmůžu nic, co bych se snažila“. Necháš se utáhnout na vařený nudli a necháš si 90tisíc, což přesně byl jejich záměr, aby ti nemuseli dát víc. I na Mělníku by takový, byť nedodělaný dům, měl hodnotu aspoň 2,5mil, takže ti náleží min. 1,25mil. Za to by sis mohla koupit i malinký domek nebo půlku domku za Prahou, třeba v Mělníku, mohla bys mít k dispozici i tu vysněnou zahradu, do Prahy kousek…Nebo mít vlastní byt, kde nemusíš někomu platit nájem. Chce to dobrýho právníka a slíbit mu tučnou odměnu z vypořádání. Pokud by k soudu přikráčela matinka, nikdo ji nenutil, aby ti příspívala na tvou polovinu
Smlouvu o splátkách jsi psala, že mezi sebou nemáte. A hlavně chce to se snažit a ne jen fňukat a vymlouvat se, co nemůžeš.
Ale já už nefňukám, snažím se zapomenout, mimochodem jak sem psala nějaká právnička, u soudu by se dokládalo, kdo kolik do stavby vložil a to bych projela na plné čáře, pitomá jsem byla, že jsem byla tak dlouho s chlapem, který mě jen energeticky vysával…
snažím se na budoucnost dívat pozitivněji, nechci se vídat často u soudu s lidmi, které do morku kostí nenávidím…
a už mě nenadávejte…snad najdu někdy lepší cestu, která mě zase nezavede do pekel…
Tak z toho co píšeš, tak hospodařit umíš a určitě si v životě poradíš. Co bylo na to zapomeň a prostě ve svém životě obrať list a soustřeď se na svůj současný život. Časem si určitě seženeš i nějakého chlapa, který bude stát za to, neboj
A hlavně si k sobě nepusť zase nějakého vejžírku… že jich všude je ![]()