Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DeTer píše:
Aha, tak jsme to špatně pochopila, no ale to by mohlo stačit, že je to na tebe ( půlka) né?
ale finance…darovačka i peníze co mu jako půjčila jsou na něj…právník mi řekl, ať se stím smířím, že nemám v ruce nic…že s tím nic neudělám
@Anonymní píše:
Chtěla jsem chalupu, kde budu moc být s dcerou o víkendech, ovšem protože chalupu obsadili ukrajinci…nikdy nám to nehlásili dopředu…po nich neskutečný, ale neskutečný bordel, takže prachy fuč, a s dítětem stejně doma…vlastně jem si o „naší“ chalupě nemohli rozhodovat sami…stačilo mi jedna místnost a kuchyň…je tu velká zahrada, tak abych jí mohla vypustit ven…ovšem stavěl se patrovej barák…
Aha, já myslela, že ti Ukrajinci tam pracují a dodělávají ji. Ne, že z toho udělali tvoji tchánovci ubytovnu pro své dělníky.
@Anonymní píše:
chalupu máme s přítelem na půl, ale upekl si finance s matkou, takže je mi to k ničemu…
Co je ti k ničemu? Promiň, ale píšeš hrozně zmateně. Pokud je půl chlupy tvoje, je tvoje. Nebo tě donutili podepsat nějakou směnku nebo tak? Dlužíš jim něco?
@Anonymní píše:
ale finance…darovačka i peníze co mu jako půjčila jsou na něj…právník mi řekl, ať se stím smířím, že nemám v ruce nic…že s tím nic neudělám
Tak jestli ses radila už s právníkem, tak já toho nevím víc…
A co budeš dělat ted? Budeš s ním? Máš jak a za co žít?
@Anonymní píše:
Ano, já vím, chodím k terapeutce…bez té mamky se ani nemám komu svěřit… že jsem kravka to už vím…stejně ale sebelítost je vysoká…
já taky anonymně a prosím o zachování anonymity.
Já se v tom taky snažím vyznat, ale moc mi to nejde. Kdo je majitel chalupy? Máš doklad, kde je napsáno, že jsi (spolu)majitelka?
@Emilie píše:
Já se v tom taky snažím vyznat, ale moc mi to nejde. Kdo je majitel chalupy? Máš doklad, kde je napsáno, že jsi (spolu)majitelka?
to asi těžko, když psala, že tchyně si to dala do účetnictví.
@Anonymní píše:
Děkuji za zjištění, že nejsem sama, ale víš co je nejhorší, že tebe omlouval věk…píšeš 18 let, ale já jsem si přítele nabrnkla už v 27 letech, to je to smutné, že stará a ještě přiblblá![]()
No, nemít tyhle špatné zkušenosti, tak jsem asi schopná tak naletět i v 27letech, ale z chyb se člověk učí, dneska bych dala rychle zpátečku a to mi ještě těch 27 ani neni. Já ti nevim, mě ta rodina přijde celá nějaká prapodivná a jak z toho ven??? Ušetříš nějaké peníze??? Rozhodně si neříkej jak jsi blbá apod. víš kolik ženských naletí klidně i v 50 a 60 a to už mají bohaté životní zkušenosti, jenže někdo se prostě nepoučí nikdy, ty se pouč a zační šetřit nějaké peníze a utíkej pryč.
@Bábrdl píše:
Co je ti k ničemu? Promiň, ale píšeš hrozně zmateně. Pokud je půl chlupy tvoje, je tvoje. Nebo tě donutili podepsat nějakou směnku nebo tak? Dlužíš jim něco?
Ale ne, v katastru je půlka moje, ale koupená byla za peníze jeho matky, takže finance do toho vložila jeho rodina, i když jim to 3 roky splácíme…takže kdyby došlo na soud, mají mezi sebou podepsanou daravací smlouvu…matka_syn a protože doklady, když se něco kupovalo/barva, lišty, parapety…se odevzdali matce, že si to vloží do výdajů na firmu…a zbytek věcí, krb, postele…se kupovalo přes annonci…takže bez dokladů
Je to hnusné, nespravedlivé. Bohužel některé věci zpět vzít nejdou. Až bude rozchod za vámi, až se všechno zajede do nových kolejí, tak čas obrousí ty ostré porozchodové hrany, nebude tě to tak štvát jako teď, když je to celé aktuálně v řešení.
Jinými slovy, bude líp, budeš mít klid a kdyby se ti pokusil nacpat do života podobný vejlupek, tak už budeš vědět a nenaletíš. Ta pravá láska tě ještě čeká
A stará ještě nejsi, naopak, ještě jsi mladá, pokud dobře počítám, zbavila ses ho ještě včas ![]()
@Anonymní píše:
No, nemít tyhle špatné zkušenosti, tak jsem asi schopná tak naletět i v 27letech, ale z chyb se člověk učí, dneska bych dala rychle zpátečku a to mi ještě těch 27 ani neni. Já ti nevim, mě ta rodina přijde celá nějaká prapodivná a jak z toho ven??? Ušetříš nějaké peníze??? Rozhodně si neříkej jak jsi blbá apod. víš kolik ženských naletí klidně i v 50 a 60 a to už mají bohaté životní zkušenosti, jenže někdo se prostě nepoučí nikdy, ty se pouč a zační šetřit nějaké peníze a utíkej pryč.
Jo jo, tohle mám srovnané, od doby co mamka umřela, jsem odmítala cokoliv na chalupu koupit…ještě přežiju léto, abych tady s malou mohla 14 dní být a koncem srpna se stěhuje na chalupu…nejhorší na tom je, že to ví takhle dopředu, takže má čas do mě kopat a mstít se…vždycky příde od kamaráda…ten a ten „vždycky říkal že jsi kráva, ale že až takováhle“
@Bibi239 píše:
Je to hnusné, nespravedlivé. Bohužel některé věci zpět vzít nejdou. Až bude rozchod za vámi, až se všechno zajede do nových kolejí, tak čas obrousí ty ostré porozchodové hrany, nebude tě to tak štvát jako teď, když je to celé aktuálně v řešení.
Jinými slovy, bude líp, budeš mít klid a kdyby se ti pokusil nacpat do života podobný vejlupek, tak už budeš vědět a nenaletíš. Ta pravá láska tě ještě čekáA stará ještě nejsi, naopak, ještě jsi mladá, pokud dobře počítám, zbavila ses ho ještě včas
Děkuju…za milá slova, od té doby co mamka umřela(vloni v listopadu), jsem nic milého neslyšela, od té doby se vlastně jen bráním nějakým útokům…děkuju ti!!!
chalupu máme s přítelem na půl, ale upekl si finance s matkou, takže je mi to k ničemu…