Jsem v pekle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.7.14 12:11
@DeTer píše:
@PetraJ Jestli jsem to pochopila správně, tak barák je na matinku a všechno s tím spojené má taktéž ona. Nemá to ani syn, který to mít ale jistě bude

chalupu máme s přítelem na půl, ale upekl si finance s matkou, takže je mi to k ničemu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.14 12:13
@DeTer píše:
Aha, tak jsme to špatně pochopila, no ale to by mohlo stačit, že je to na tebe ( půlka) né?

ale finance…darovačka i peníze co mu jako půjčila jsou na něj…právník mi řekl, ať se stím smířím, že nemám v ruce nic…že s tím nic neudělám

• Citovat
  • Upravit
1045
21.7.14 12:14

Když je půlka chalupy tvoje, je prostě tvoje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.14 12:15
@Anonymní píše:
Chtěla jsem chalupu, kde budu moc být s dcerou o víkendech, ovšem protože chalupu obsadili ukrajinci…nikdy nám to nehlásili dopředu…po nich neskutečný, ale neskutečný bordel, takže prachy fuč, a s dítětem stejně doma…vlastně jem si o „naší“ chalupě nemohli rozhodovat sami…stačilo mi jedna místnost a kuchyň…je tu velká zahrada, tak abych jí mohla vypustit ven…ovšem stavěl se patrovej barák…

Aha, já myslela, že ti Ukrajinci tam pracují a dodělávají ji. Ne, že z toho udělali tvoji tchánovci ubytovnu pro své dělníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.14 12:16
@Anonymní píše:
chalupu máme s přítelem na půl, ale upekl si finance s matkou, takže je mi to k ničemu…

Co je ti k ničemu? Promiň, ale píšeš hrozně zmateně. Pokud je půl chlupy tvoje, je tvoje. Nebo tě donutili podepsat nějakou směnku nebo tak? Dlužíš jim něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
21.7.14 12:17
@Anonymní píše:
ale finance…darovačka i peníze co mu jako půjčila jsou na něj…právník mi řekl, ať se stím smířím, že nemám v ruce nic…že s tím nic neudělám

Tak jestli ses radila už s právníkem, tak já toho nevím víc…

A co budeš dělat ted? Budeš s ním? Máš jak a za co žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
21.7.14 12:18

@Bábrdl Víš ono kdo ví co tam kdo podepsal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 12:18
@Anonymní píše:
Ano, já vím, chodím k terapeutce…bez té mamky se ani nemám komu svěřit… že jsem kravka to už vím…stejně ale sebelítost je vysoká… :,(

já taky anonymně a prosím o zachování anonymity.

• jsme dvě, ale ne kravky, hele já kdysi byla až tak bl. bá, že jsem se dala dohromady s chlapem, co byl nenažraný, pořád něco chtěl, něco kupoval, já v době seznámení měla jeden dluh - OK kartu a tu jsem splácela, sem tam vybrala a zase splácela, ale nechtěla jsem jiný dluh, ten muj platil asi 6 půjček po své ex a jeho plat tehdy cca 10 tis stačil akorát na to jeho splácení, alimenty na jeho dceru z prvního platila jeho matka a babička. když jsme jen tak tak doplatili ty jeho dluhy, chtěl najednou nové auto, protože to staré už mělo 4 roky a on chce něco nového, brečela jsem skoro měsíc že nechci další dluhy že jsem ráda že jsme právě doplatili všechno, nic nepomohlo, vzal si leaing za 6 tis měsíčně a já zas táhla všechno sama. Každý víkend mi vyčítal, že jsme ještě nebyli u moře a že jsem domácí puťka a nikam s ním nechci jet, ono to ale bylo tak, že jsem prostě jen střízlivě uvažovala, pořád mi předhazoval jak s tou svojí byl snad úplně všude po světě a já nechci ani do Itálie, prostě nátlaky a nátlaky, po 2 letech od koupi nového auta přišel o práci - firma zkrachovala, půl roku seděl doma, pak se rozhodl že bude podnikat v autodopravě, vzal si půjčku 100tis na akontaci a další leasing na dodávku, když pořád neměl dostatek zakázek, ale jen sem tam něco - neustále odmítal třeba zahraničí, protože on přeci nebude jezdit někam, kde nikomu nerozumí, prostě už nevěděl jak dál aby poplatil co mě, rozhodl se že mi jako prodá dům na hypotéku a my splatíme všechny dluhy co si udělal, ale hypotéka tehdy byla na dlouhé lokte, tak si našel „firmu“ která mu půjčí 900 tis. Tu firmu mu našel týpek kterého sehnal někde přes inzerát a který si jen za to zprostředkování řekl 90 tis. prý superk kšeft mi doma vysvětlil, z té firmy se samo vyklubali lichváři a ten týpek co mu „pomáhal“ oddaloval papírování kolem hypotéky tak dlouho, až celou hypotéku - 1,5 mega nakonec musel zaplatit těm lichvářům a ještě jim dlužil…takže kolem a kolem, jediný peníze bylo cca 800 tis co si od nich půjčil. ale i tak byl najednou v sedmém nebi a rozhazoval a rozhazoval…no co to budu protahovat, psala bych román, nakonec mu nezbylo nic, sice poplatil část dluhů, ale zdaleka ne všechno a zbyla vysoká hypotéka a leasingy a z čeho platit?? To o chtěl od začátku zaplatit vlastně nezaplatil, věřila jsem mu ještě další cca 6 let a za tu domu se zadlužil ještě víc, pak zadlužil kromě hypotéky i mě ještě víc. Pak už jsem nemohla, nechala jsem banku ať zabaví barák a odešla od něj, vím že kdybych neodešla tak je schopný zadlužit snad i mé děti. Dodnes nechápu jak jsem mohla být tak blbá a tohle mu dovolit a jak jsem mohla si kvůli němu pořád půjčovat. Ale byl velice dobrý manipulátor. Už nikdy víc někoho takového. Rozluč se s penězi cos do toho dala a uteč dokud je čas.
  • Citovat
  • Upravit
20518
21.7.14 12:19

Já se v tom taky snažím vyznat, ale moc mi to nejde. Kdo je majitel chalupy? Máš doklad, kde je napsáno, že jsi (spolu)majitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
21.7.14 12:20
@Emilie píše:
Já se v tom taky snažím vyznat, ale moc mi to nejde. Kdo je majitel chalupy? Máš doklad, kde je napsáno, že jsi (spolu)majitelka?

to asi těžko, když psala, že tchyně si to dala do účetnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 12:21
@Anonymní píše:
Děkuji za zjištění, že nejsem sama, ale víš co je nejhorší, že tebe omlouval věk…píšeš 18 let, ale já jsem si přítele nabrnkla už v 27 letech, to je to smutné, že stará a ještě přiblblá :nevim: :nevim:

No, nemít tyhle špatné zkušenosti, tak jsem asi schopná tak naletět i v 27letech, ale z chyb se člověk učí, dneska bych dala rychle zpátečku a to mi ještě těch 27 ani neni. Já ti nevim, mě ta rodina přijde celá nějaká prapodivná a jak z toho ven??? Ušetříš nějaké peníze??? Rozhodně si neříkej jak jsi blbá apod. víš kolik ženských naletí klidně i v 50 a 60 a to už mají bohaté životní zkušenosti, jenže někdo se prostě nepoučí nikdy, ty se pouč a zační šetřit nějaké peníze a utíkej pryč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.14 12:21
@Bábrdl píše:
Co je ti k ničemu? Promiň, ale píšeš hrozně zmateně. Pokud je půl chlupy tvoje, je tvoje. Nebo tě donutili podepsat nějakou směnku nebo tak? Dlužíš jim něco?

Ale ne, v katastru je půlka moje, ale koupená byla za peníze jeho matky, takže finance do toho vložila jeho rodina, i když jim to 3 roky splácíme…takže kdyby došlo na soud, mají mezi sebou podepsanou daravací smlouvu…matka_syn a protože doklady, když se něco kupovalo/barva, lišty, parapety…se odevzdali matce, že si to vloží do výdajů na firmu…a zbytek věcí, krb, postele…se kupovalo přes annonci…takže bez dokladů

• Citovat
  • Upravit
7009
21.7.14 12:22

Je to hnusné, nespravedlivé. Bohužel některé věci zpět vzít nejdou. Až bude rozchod za vámi, až se všechno zajede do nových kolejí, tak čas obrousí ty ostré porozchodové hrany, nebude tě to tak štvát jako teď, když je to celé aktuálně v řešení.
Jinými slovy, bude líp, budeš mít klid a kdyby se ti pokusil nacpat do života podobný vejlupek, tak už budeš vědět a nenaletíš. Ta pravá láska tě ještě čeká ;) A stará ještě nejsi, naopak, ještě jsi mladá, pokud dobře počítám, zbavila ses ho ještě včas :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 12:25
@Anonymní píše:
No, nemít tyhle špatné zkušenosti, tak jsem asi schopná tak naletět i v 27letech, ale z chyb se člověk učí, dneska bych dala rychle zpátečku a to mi ještě těch 27 ani neni. Já ti nevim, mě ta rodina přijde celá nějaká prapodivná a jak z toho ven??? Ušetříš nějaké peníze??? Rozhodně si neříkej jak jsi blbá apod. víš kolik ženských naletí klidně i v 50 a 60 a to už mají bohaté životní zkušenosti, jenže někdo se prostě nepoučí nikdy, ty se pouč a zační šetřit nějaké peníze a utíkej pryč.

Jo jo, tohle mám srovnané, od doby co mamka umřela, jsem odmítala cokoliv na chalupu koupit…ještě přežiju léto, abych tady s malou mohla 14 dní být a koncem srpna se stěhuje na chalupu…nejhorší na tom je, že to ví takhle dopředu, takže má čas do mě kopat a mstít se…vždycky příde od kamaráda…ten a ten „vždycky říkal že jsi kráva, ale že až takováhle“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.14 12:27
@Bibi239 píše:
Je to hnusné, nespravedlivé. Bohužel některé věci zpět vzít nejdou. Až bude rozchod za vámi, až se všechno zajede do nových kolejí, tak čas obrousí ty ostré porozchodové hrany, nebude tě to tak štvát jako teď, když je to celé aktuálně v řešení.
Jinými slovy, bude líp, budeš mít klid a kdyby se ti pokusil nacpat do života podobný vejlupek, tak už budeš vědět a nenaletíš. Ta pravá láska tě ještě čeká ;) A stará ještě nejsi, naopak, ještě jsi mladá, pokud dobře počítám, zbavila ses ho ještě včas :andel:

Děkuju…za milá slova, od té doby co mamka umřela(vloni v listopadu), jsem nic milého neslyšela, od té doby se vlastně jen bráním nějakým útokům…děkuju ti!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky