Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To bude řikat stejně to o tom skotu… Nesmíš o tom být přesvědčení i ty. Nesmí tě takhle zlomit. Na to oni spoléhají. Prodat je sice možnost ( ale pochybuju) byla jsem v podobné situaci a zjišťovala možnosti a věz, že není mnoho institucí, které odkupují části nemovistostí. To už máš jistější podat žalobu na vypořádání se.. Holka tohle musíš nějak dotáhnout… Je to sice problém, bude to psychicky náročné, ale máš dítě.. Přemýšlej tak, že jestliže tady nějaká možnost je, tak bys to dělala pro sebe i pro holku ne? Kde dneska najdeš třeba 200tisíc? Seber se a sněz co sis nadrobila.. Držím ti moc place
@Anonymní píše:
ale má předkupní právo takže by došlo na soud nechtěl by mi nic dát…budu lítat po soudech, koukat na něj jak se mi směje,,,co ta nenažraná kráva chce a co si myslí, to prostě nedám, fakt nedám
Pokud máš v katastru napsanou půlku, tak je úplně jedno, kdo chalupu platil. Ano, má předkupní právo, tak mu tu svoji půlku nabídni k odkoupení. Nech udělat odhad a ať si ji odkoupí. Pokud odmítne, zkus někoho jiného. Seš to ty, kdo se mu může smát do ksichtu a já bych si hajzlíka s chutí podala!
@Vickee píše:
Třeba z peněz, který ti on vyplatí?
to prostě nejde, nedá mi to, řekl, že jsem tam stejně moc nejezdila, že to platila jeho rodina a to mám sama s malou dcerou za zadkem rozjíždět takovou mašinerii proti jeho rodině, vždyď mě to zničí úplně…
PŘÍTL ZA TEBE NEMOHL NIC PODEPSAT!!! Najdi dalšího právníka a ptej se znova. Jestliže podepsal tu darovací daň, podepsal jí jen za sebe nikoliv za tebe.
Holky, ale zas na druhou stranu - kdo ji koupí půlku baráku? Neřeknu, kdyby tam byly třeva dva bytu, ale takhle?
@Anonymní píše:
to prostě nejde, nedá mi to, řekl, že jsem tam stejně moc nejezdila, že to platila jeho rodina a to mám sama s malou dcerou za zadkem rozjíždět takovou mašinerii proti jeho rodině, vždyď mě to zničí úplně…
Jakou mašinérii? Dojdu za právníkem a jeden dopis druhý dopis a je hotovo. Když písemně nebudou chtít koupit tak jdu k soudu. Dám tam podnět na žalobu a jsem hotová. Tohle není politická kauza. Neníto mašinérie? Právě kvli dcer¨ři bys měla bojovat a ne se vzdávta
@DeTer píše:
To bude řikat stejně to o tom skotu… Nesmíš o tom být přesvědčení i ty. Nesmí tě takhle zlomit. Na to oni spoléhají. Prodat je sice možnost ( ale pochybuju) byla jsem v podobné situaci a zjišťovala možnosti a věz, že není mnoho institucí, které odkupují části nemovistostí. To už máš jistější podat žalobu na vypořádání se.. Holka tohle musíš nějak dotáhnout… Je to sice problém, bude to psychicky náročné, ale máš dítě.. Přemýšlej tak, že jestliže tady nějaká možnost je, tak bys to dělala pro sebe i pro holku ne? Kde dneska najdeš třeba 200tisíc? Seber se a sněz co sis nadrobila.. Držím ti moc place
Bylo by to 90 000, ale právě mi řekl, že jsem se posrala, že jsem nenažraná…ale už mě stál víc peněz… ![]()
Jestli je půlka psaná na tebe, tak nikoho nezajímá, že všechno platila jeho matka… a s tím splácením… jestli ona vám to dala jako dar a nemáte podepsanou žádnou smlouvu o tom, že byste to měli splácet, tak bych se na nějaký splácení vyprdla
@Anonymní píše:
Promiň, asi budu hnusná ale příjde mi, že si vůbec nechceš nechat poradit, jenom si stěžovat. X lidí ti tu napsalo co s tím, tys všechno vyvrátila i když mají ostatní očividně pravdu. Říkáme ti, že půlka prostě JE TVOJE, tak netvrď, že je ti to k prdu. Prodáš jemu nebo jinde, nebo uděláš majetkový vypořádání to už je fuk! Furt z toho budeš mít nějaký peníze a nikoho nezajímá, jestli to nějaká ježibaba darovala svýmu synovi nebo jestli sis to zaplatila z peněz z brigády. Prostě jsi psaná jako spolumajitel a hotovo dvacet. Tak nebreč a radši začni jednat ![]()
@Anonymní píše:
Bylo by to 90 000, ale právě mi řekl, že jsem se posrala, že jsem nenažraná…ale už mě stál víc peněz…
90 000podle koho? Znalec to viděl? Neymslím tím samozvaného znalce matku. Tak je jasné, že tě chce spacifikovat. Co pak jednou řekneš holce? Dej jí vzor a zabojuj! Nebud tak laxní
@Anonymní píše:
Kecat si může co chce. Výhodu máš na své straně. Mysli na dceru!
Když já právě už bych chtěla mít od něho klid, co když se bude mstít na dceři…kdyby si jí někdy vzal, co když jí budou nějak psychicky týrat…když už nebudou moc na mně…
Co kdyby z nebe pršely peníze, to by nám všem hned bylo líp, viď…?
Když už jsi u toho klidu. Nikdy od něj nebudeš mít klid, pokud s ním napůl budeš vlastnit nemovitost.
@Vickee píše:
Promiň, asi budu hnusná ale příjde mi, že si vůbec nechceš nechat poradit, jenom si stěžovat. X lidí ti tu napsalo co s tím, tys všechno vyvrátila i když mají ostatní očividně pravdu. Říkáme ti, že půlka prostě JE TVOJE, tak netvrď, že je ti to k prdu. Prodáš jemu nebo jinde, nebo uděláš majetkový vypořádání to už je fuk! Furt z toho budeš mít nějaký peníze a nikoho nezajímá, jestli to nějaká ježibaba darovala svýmu synovi nebo jestli sis to zaplatila z peněz z brigády. Prostě jsi psaná jako spolumajitel a hotovo dvacet. Tak nebreč a radši začni jednat
Nene, ráda si nechám poradit, ale mám prostě jen veliký strach!!!