Jsem v pekle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
21.7.14 13:15
@Anonymní píše:
Ne ne, když budu chtít soudně aby mě vyplatil, tak on doloží soudu že vše zaplatila jeho matka

i kdyby nakrásně k soudu dokráčela jeho máti - doložila co všechno zaplatila - za tebe a tvoji polovinu, tak jí Tvůj advokát poděkuje, že Ti zhodnotila majetek a odkáže jí „někam“ sice slušně, ale po právu a soudce bude jen přikyvovat. Polovina domu je Tvá a pokud někde píšeš že by měla hodnotu 90 tis, tak to by musela být sakra dřevěná kůča v Horní Dolní. To co tu popisuješ Ty je patrová vila, takže asi jedna nula vypadla ne??
S advokátem - ale pořádným, bych se dohodla na odměně z vyplacené částky a aby jí za Tebe vymohl, a že ji s rozsudkem v ruce dokáže vymoct i za cenu exekuce i jeho poloviny to si teda piš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vet
29
21.7.14 13:16
@Anonymní píše:
Bylo by to 90 000, ale právě mi řekl, že jsem se posrala, že jsem nenažraná…ale už mě stál víc peněz… :?

Holka ty seš už tak zmanipulovaná…
Uklidni se, není to mašinérie, oni na to spoléhají, straší tě. Protože ví že máš právo chtít svůj podíl.
Nenechej se..soustřed se…
Jakých 90 tisíc..ten barák má hodnotu 180 000? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.7.14 13:16

Hele, promiň, ale ty se očividně bojíš si prostě uhájit to, co je tvoje a tvojí dcery… ono se dá přes sociálku třeba zařídit, aby měl návštěvy jen pod dohledem sociálky, jestli se bojíš, že by jí ubližoval… ale jestli si chceš nechat s..t na hlavu, tak promiň, ale asi jsi fakt kráva a tvůj „přítel“ toho bude zneužívat pořád a pořád… protože vidí, že si s tebou může dělat fakt co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 13:17
@Vickee píše:
Co kdyby z nebe pršely peníze, to by nám všem hned bylo líp, viď…?

to jo, to je pravda, vždyť peníze jsou až na prvním místě, mě by stačil nějaký sezonní strom, vždycky ny podzim ho oškubat a ukladnit bankovky… :P

• Citovat
  • Upravit
Vet
29
21.7.14 13:18
@Anonymní píše:
Když já právě už bych chtěla mít od něho klid, co když se bude mstít na dceři…kdyby si jí někdy vzal, co když jí budou nějak psychicky týrat…když už nebudou moc na mně…

Přestan hysterčit :cert: :cert: :cert: jaké týrání prosím tě už si přiklašluješ věci, kterou nejsou :pocitac:
Opravdu tě mají kde chtěli..nenecháš si říct, přestan jen říkat co nejde prosím tě, uklidni se a a bojuj. Chápu že jsi na tom asi špatně psychicky..tak si pro určitou dobu zajdi pro antidepresiva ale vydržžžžžžžž, musíš pro holku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 13:23
@AndrejkaS píše:
Hele, promiň, ale ty se očividně bojíš si prostě uhájit to, co je tvoje a tvojí dcery… ono se dá přes sociálku třeba zařídit, aby měl návštěvy jen pod dohledem sociálky, jestli se bojíš, že by jí ubližoval… ale jestli si chceš nechat s..t na hlavu, tak promiň, ale asi jsi fakt kráva a tvůj „přítel“ toho bude zneužívat pořád a pořád… protože vidí, že si s tebou může dělat fakt co chce

asi jsem, to je asi to jediné v čem má přítel pravdu, byla jsem a jsem, ale už jsem se rozhoupala a podala žádost alimentů na soud, odhlásím SIPO na chalupu a splátky…tak já se zkusím ještě po nějakém právníkovi podívat, ale kdyby mě aspon někdo pochopil, jak je každý krok těžký,,,jak je mi vše líto a jak se lituji a nadávám si…

• Citovat
  • Upravit
1045
21.7.14 13:26

Právě tím litováním a nadáváním toho určitě hodně vyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 13:27

Ale stejně díky, za příspěvky a za váš čas…nahlodaly jste mě, ještě tedy zkusím najít právníka…

• Citovat
  • Upravit
4462
21.7.14 13:28
@Anonymní píše:
asi jsem, to je asi to jediné v čem má přítel pravdu, byla jsem a jsem, ale už jsem se rozhoupala a podala žádost alimentů na soud, odhlásím SIPO na chalupu a splátky…tak já se zkusím ještě po nějakém právníkovi podívat, ale kdyby mě aspon někdo pochopil, jak je každý krok těžký,,,jak je mi vše líto a jak se lituji a nadávám si…

to budeš ještě dlouho. Ted se postarej o sebe, dceru, svou hrdost a to co ti patří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.7.14 13:28

Já tě chápu, lehký to není, ale děláš to i pro svojí dcerku… přece nechceš, aby strádala a její tatínek si žil jako prase v žitě… chceš jen to, na co máš nárok, není to nic, za co by ses měla stydět a tak trochu zabojuj! Pamatuj si, že spadnout na hubu není ostuda, může se to stát každýmu, ale ostuda je, zůstat ležet a ještě třeba po sobě nechat šlapat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 13:32
@Vickee píše:
Právě tím litováním a nadáváním toho určitě hodně vyřešíš.

jenže nalomený, zlomený člověk potřebuje pomoci, a ne zadávat úkoly…samozřejmě mít po ruce někoho, na koho se moci alespon trochu spolehnout, ale zkuste si to představit, máte malé dítě, mamka vám zemřela před 6 měsíci, ještě jste se z toho nevzpamatovaly a pořád máte řešit věci, kterým nerozumíte, sposta lidí přestane fungovat úplně, já se zatím držím a funguju 100 ˇ%…zatím
To je jako by jste tlustýmu říkali, že je tlustej, on to ví, ale musí najít sílu to změnit

• Citovat
  • Upravit
451
21.7.14 13:34

Hele, člověk (a matky obzvlášť) má v sobě tolik síly, že by tomu ani sám nevěřil. Jde jen o to se opravdu pevně rozhodout, kousnout se a jít do toho, ona ta síla přijde aniž jí budeš čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 13:38
@AndrejkaS píše:
Hele, člověk (a matky obzvlášť) má v sobě tolik síly, že by tomu ani sám nevěřil. Jde jen o to se opravdu pevně rozhodout, kousnout se a jít do toho, ona ta síla přijde aniž jí budeš čekat

Určitě, já to vím…a já to také zvládnu, ale asi jako každý, potřubuji dodávat odvahu…

• Citovat
  • Upravit
451
21.7.14 13:44

Jestli máš pocit, že to sama nezvládneš a chybí ti podpora, zkus se obrátit na nějakou organizaci… je jich hodně, co pomáhají matkám v nouzi, jako jsi ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 13:47
@Anonymní píše:
jenže nalomený, zlomený člověk potřebuje pomoci, a ne zadávat úkoly…samozřejmě mít po ruce někoho, na koho se moci alespon trochu spolehnout, ale zkuste si to představit, máte malé dítě, mamka vám zemřela před 6 měsíci, ještě jste se z toho nevzpamatovaly a pořád máte řešit věci, kterým nerozumíte, sposta lidí přestane fungovat úplně, já se zatím držím a funguju 100 ˇ%…zatím
To je jako by jste tlustýmu říkali, že je tlustej, on to ví, ale musí najít sílu to změnit

myslím, že si to umím představit a víc než dobře, sama zažila situaci, kdy jsem se ze dne na den ocitla sama s malým dítětem, bez podpory rodiny, bez partnera, v drahým bytě, na který jsem fakt neměla a taky jsem si myslela, že to nezvládnu. Jenže jsem si řekla, že litováním nic nezmůžu a že to situaci jen zhoršuje. Teď už to je něco přes rok, byt jsem udržela, protože syna kvůli jeho problémům musím držet v prostředí, které zná :( Našla jsem si i práci, kterou dělám doma když prcek spinká. Myslím, že nejde o to, že potřebuješ podporu, ale o to, že musíš chtít a když už se rozhodneš, že do toho boje, který máš vyhraný, půjdeš, tak to zvládneš. Tak Ti držím pestičky a věř, že to fakt zvládneš :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky