Jsem v pekle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.7.14 11:21
@Petule030 píše:
To teď pro tebe musí být dost těžké, ale musíš to překonat!! Nemohla by ses nastěhovat k tvému tátovi? Možná by to i uvítal, aby doma nebyl sám, když maminka zemžela :( Ty bys nemusela platit nájem, jen bys přispívala tátovi a měla bys někdy i hlídání. Navíc alimenty budou taky dobrá finanční injekce ;) Bohužel jsi přišla moc pozdě na to, co jsi to měla za chlapa, ale pořád s tím jde něco dělat. Nejdřív se musíš dát do kupy, zabydlet se v levnějším (příp. u toho otce) a chodit ven. Je blbé, že jste s malou pořád čekali doma, ale to jste měli zákaz procházek? Normálně se seberte, udělejte si výlet, procházejte se,… Potřebuješ rozptýlit a malá taky ;)

Ne, ven jsme chodily, ale do parků v Praze, což třeba ve vedrech nebylo moc dobré…nikde nikdo, jen my a naši nepřispůsobiví…
otec drží s přítelem mají hodně společného, opravují auta a jsou zvyklí, mít kompletní servis, mamka otci také sloužila, teď jsem přebrala její štafetu a jedu na dvě domácnosti, mojí, táty a někdy chalupu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.14 11:26
@lekarnicka28 píše:
Vypatlaná nenažraná kráva nejsi. Jsi jen moc hodná a naivní a přítel toho zneužil a ještě zneužije. Našla sis nedobrého chlapa. Teď ti nezbyde nic jiného než se nedat a domoct se maxima, co to půjde. Blbé je, že vše nahrává příteli, ty nemáš v ruce nic, on darovací smlouvu atp. U soudu bych klidně řekla, že přítel bere peníze na ruku, ne jen těch 8.000, pokud ti nepodepíše nějakou rozumnou částku alimentů sám od sebe, která odpovídá reálné výši jeho příjmů. A hlavně, už mu nikdy nic nevěř. Vše chtěj na papíře, podepsané, ať už pro vždy máš ty něco v ruce, ne jen jeho sliby chyby.
Ńejvíc mě dostává, jak on začíná žít, je na něm vidět, jak se mu vlastně ulevilo, dcerky se zbaví…té věčně naštvané fůrie, která po něm něco chtěla také, má barák… a já jsem úplně dole…vidím krtkům do talíře…
  • Citovat
  • Upravit
20518
21.7.14 11:28

Je to jako zachraňovat tonoucího, aniž máš kurz plavčíka. Topící se totiž nenechá v klidu uložit na hladinu a dovléct ke břehu. je tomu tak, že tonoucí se křečovitě chytne záchranáře a snaží se mu vylézt nad hlavu. Bohužel v té panice si neuvědomuje, že ho vlastně sám topí. neboli naopak, ten, kdo se pokouší zachránit tonoucího, se může sám lehce dočkat toho, že se sám bude topit.

Což se zjevně stalo tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
21.7.14 11:31
@Emilie píše:
Je to jako zachraňovat tonoucího, aniž máš kurz plavčíka. Topící se totiž nenechá v klidu uložit na hladinu a dovléct ke břehu. je tomu tak, že tonoucí se křečovitě chytne záchranáře a snaží se mu vylézt nad hlavu. Bohužel v té panice si neuvědomuje, že ho vlastně sám topí. neboli naopak, ten, kdo se pokouší zachránit tonoucího, se může sám lehce dočkat toho, že se sám bude topit.Což se zjevně stalo tobě.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 11:31
@Emilie píše:
Je to jako zachraňovat tonoucího, aniž máš kurz plavčíka. Topící se totiž nenechá v klidu uložit na hladinu a dovléct ke břehu. je tomu tak, že tonoucí se křečovitě chytne záchranáře a snaží se mu vylézt nad hlavu. Bohužel v té panice si neuvědomuje, že ho vlastně sám topí. neboli naopak, ten, kdo se pokouší zachránit tonoucího, se může sám lehce dočkat toho, že se sám bude topit.Což se zjevně stalo tobě.

Já vím, že si za to můžu sama, když on se ze začátku choval moc pěkně, byl vděčný za každou věc, když byl bez práce živila jsem ho(jen měsíc)…když si to po sobě čtu…ach bože, co jsem čekala… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.14 11:34

Já bych potřebovala si přečíst…„já jsem byla taky taková kráva…dělala jsem pro něj to a to a teď už konečně žiju a vážím si sama sebe“…moc mi nepřidává, že se v tom životě plácám sama jediná

• Citovat
  • Upravit
3733
21.7.14 11:37

Já se obávám, že Tebe z toho vytáhne až nějaký další chlap - pokud bude ten hodný, milující a hlavně nesobecký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 11:41
@Vermion píše:
Já se obávám, že Tebe z toho vytáhne až nějaký další chlap - pokud bude ten hodný, milující a hlavně nesobecký…

Viď…také doufám, že nějaký si zase bude vážit takové jako jsem já,,,jen ho někde potkat :mavam:
Ani se ho nebudu ptát na jméno, první co budu chtít vidět…výpis z katastru nemovitostí, že něco vlastní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.14 11:42

Že má kde bydlet…

• Citovat
  • Upravit
8523
21.7.14 11:43

A ten barák, co jste postavili, je aspoń část napsaná na tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 11:49
@Anonymní píše:
Já bych potřebovala si přečíst…„já jsem byla taky taková kráva…dělala jsem pro něj to a to a teď už konečně žiju a vážím si sama sebe“…moc mi nepřidává, že se v tom životě plácám sama jediná

Já jsem byla taky kráva!!! Asi jsem se nedostala do podobných hnusů jako ty, ale byla jsem blbá naivní pitomá kráva!!! Bylo mi 18 a já poznala tu největší chybu mého života! Jemu bylo 20 a akorát dodělával maturitu. Já byla zvyklá, že na co si nevydělám to prostě nemám, takže jsem měla brigádu a chodila do školy a vydělala jsem si docela slušně, bydlela jsem ještě u rodičů, takže všechny peníze jsem měla pro sebe. Tak jsem tohodle údajně chlapa, protože nebyl nic jinýho než pytel h**ven jsem si nabrnkla a začalo to nevině. Nejdřív koupit tamto dát mu na tamto, platila jsem úplně všechno kde jsme byli, splatila jsem mu dluh jeho tátovi, ale tak nějak jsem to neřešila, peníze jsem nikdy neřešila, když jsem chtěla tak jsem dala a brala jsem to tak, že dodělá maturitu, najde si práci a tak nějak se začně taky angažovat co se týče financí. Odmaturoval, našel si práci a ne špatnou, samozřejmě přes známé, takže se začal mít jako prase v žitě a nic!!! Bral po škole 20čistýho a pořád čekal, že budu vše platit, nechtěl pustit ani korunu a dával si na stranu 10tisíc každý měsíc, neměl žádné výdaje, bydlel též u rodičů, zbytek prochlastal, probendil, prošustroval a já dál mohla vše platit jak blbá. Když jsem se ohradila, že se mi to nelíbí, tak si to vzal k srdci, ale tím stylem, že když něco zaplatil a za nějaký čas se mi nelíbilo jak se k němu chovám, tak mi vše vyčetl a chtěl to vrátit, no hnus :poblion: Byl schopnej jít za mojí ségrou, tátou aby mu to dali, nestyděl se, když jsem to rodičům objasnila tak už jim nesměl jít přes práh, zaplaťpánbůh :roll: už je to dávno a naštěstí je to za mnou, bylo tam i nějaké násilí, takže to byl úplněj omyl a parazit, radím ti zbav se toho parazita a to co nejdříve!!!

• Citovat
  • Upravit
4462
21.7.14 11:52

@PetraJ Jestli jsem to pochopila správně, tak barák je na matinku a všechno s tím spojené má taktéž ona. Nemá to ani syn, který to mít ale jistě bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 12:06
@PetraJ píše:
A ten barák, co jste postavili, je aspoń část napsaná na tebe?

Ano polovina, ale peníze na to dala přítelova matka a smlouvy daravací a ještě nějakou podepisoval on, on ani neví co jí podepsal a mě řekl, že mě to nemusí zajímat, že mi do toho nic není.

• Citovat
  • Upravit
4462
21.7.14 12:09

Aha, tak jsme to špatně pochopila, no ale to by mohlo stačit, že je to na tebe ( půlka) né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 12:10
@Anonymní píše:
Já jsem byla taky kráva!!! Asi jsem se nedostala do podobných hnusů jako ty, ale byla jsem blbá naivní pitomá kráva!!! Bylo mi 18 a já poznala tu největší chybu mého života! Jemu bylo 20 a akorát dodělával maturitu. Já byla zvyklá, že na co si nevydělám to prostě nemám, takže jsem měla brigádu a chodila do školy a vydělala jsem si docela slušně, bydlela jsem ještě u rodičů, takže všechny peníze jsem měla pro sebe. Tak jsem tohodle údajně chlapa, protože nebyl nic jinýho než pytel h**ven jsem si nabrnkla a začalo to nevině. Nejdřív koupit tamto dát mu na tamto, platila jsem úplně všechno kde jsme byli, splatila jsem mu dluh jeho tátovi, ale tak nějak jsem to neřešila, peníze jsem nikdy neřešila, když jsem chtěla tak jsem dala a brala jsem to tak, že dodělá maturitu, najde si práci a tak nějak se začně taky angažovat co se týče financí. Odmaturoval, našel si práci a ne špatnou, samozřejmě přes známé, takže se začal mít jako prase v žitě a nic!!! Bral po škole 20čistýho a pořád čekal, že budu vše platit, nechtěl pustit ani korunu a dával si na stranu 10tisíc každý měsíc, neměl žádné výdaje, bydlel též u rodičů, zbytek prochlastal, probendil, prošustroval a já dál mohla vše platit jak blbá. Když jsem se ohradila, že se mi to nelíbí, tak si to vzal k srdci, ale tím stylem, že když něco zaplatil a za nějaký čas se mi nelíbilo jak se k němu chovám, tak mi vše vyčetl a chtěl to vrátit, no hnus :poblion: Byl schopnej jít za mojí ségrou, tátou aby mu to dali, nestyděl se, když jsem to rodičům objasnila tak už jim nesměl jít přes práh, zaplaťpánbůh :roll: už je to dávno a naštěstí je to za mnou, bylo tam i nějaké násilí, takže to byl úplněj omyl a parazit, radím ti zbav se toho parazita a to co nejdříve!!!

Děkuji za zjištění, že nejsem sama, ale víš co je nejhorší, že tebe omlouval věk…píšeš 18 let, ale já jsem si přítele nabrnkla už v 27 letech, to je to smutné, že stará a ještě přiblblá :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky