Jsem v pekle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.7.14 12:29
@DeTer píše:
Tak jestli ses radila už s právníkem, tak já toho nevím víc…A co budeš dělat ted? Budeš s ním? Máš jak a za co žít?

Budu v nájemním bytě s dcerou a lízat si rány, do práce chodím, ale vlastně jsem sama, mamka není a já byla jedináček…to mě dost děsí…ale už snad bude lépe, doufám, že už mám vybráno

• Citovat
  • Upravit
1045
21.7.14 12:29

Ale v katastru jsi zapsaný ty, to už je jedno, za čí peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
21.7.14 12:30

Já nechápu to s tou půlkou napsanou na tebe. Pokud je napsaná v katastru na tebe, tak ta půlka je prostě tvoje.
A nikoho nemusí zajímat, kdo si co darovala fixloval. Oni si můžou dělat něco s jejich půlkou, ale ty jsi spolumajitelka nemovitosti. Co jim splácíte? Já se v tom co píšeš prostě nevyznám.
Běž se zeptat na katastr a za dobrým právníkem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 12:30

anonomní třeba alžběta

Zakladatelko nejsi jediná, mám stejnou kamarádku jako ty, našla si chlapa s dluhama na vzp, sociálce atd., po čase z něj ještě vylezlo, že má dceru na kterou několik let neplatí alimenty, nevím jak ale dokonce ji přesvědčil ke svatbě, jí je 35 má dvě práce aby zvládla poplatit jeho dluhy, vlastní dítě po kterém moc toužila v nedohlednu :zed: :zed: :zed: když se jí zeptám proč s ním je tak mi řekne, že ani sama neví, ty jsi na tom lépe apoň si se rozhodla odejít

anonymně proto že jí mám moc ráda a i když jsem jí již několikrát řekla že je pitomá tak by nemuselo být příjemné si to přečíst takto veřejně

anonomní třeba alžběta

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.14 12:32
@Anonymní píše:
já taky anonymně a prosím o zachování anonymity.
  • jsme dvě, ale ne kravky, hele já kdysi byla až tak bl. bá, že jsem se dala dohromady s chlapem, co byl nenažraný, pořád něco chtěl, něco kupoval, já v době seznámení měla jeden dluh - OK kartu a tu jsem splácela, sem tam vybrala a zase splácela, ale nechtěla jsem jiný dluh, ten muj platil asi 6 půjček po své ex a jeho plat tehdy cca 10 tis stačil akorát na to jeho splácení, alimenty na jeho dceru z prvního platila jeho matka a babička. když jsme jen tak tak doplatili ty jeho dluhy, chtěl najednou nové auto, protože to staré už mělo 4 roky a on chce něco nového, brečela jsem skoro měsíc že nechci další dluhy že jsem ráda že jsme právě doplatili všechno, nic nepomohlo, vzal si leaing za 6 tis měsíčně a já zas táhla všechno sama. Každý víkend mi vyčítal, že jsme ještě nebyli u moře a že jsem domácí puťka a nikam s ním nechci jet, ono to ale bylo tak, že jsem prostě jen střízlivě uvažovala, pořád mi předhazoval jak s tou svojí byl snad úplně všude po světě a já nechci ani do Itálie, prostě nátlaky a nátlaky, po 2 letech od koupi nového auta přišel o práci - firma zkrachovala, půl roku seděl doma, pak se rozhodl že bude podnikat v autodopravě, vzal si půjčku 100tis na akontaci a další leasing na dodávku, když pořád neměl dostatek zakázek, ale jen sem tam něco - neustále odmítal třeba zahraničí, protože on přeci nebude jezdit někam, kde nikomu nerozumí, prostě už nevěděl jak dál aby poplatil co mě, rozhodl se že mi jako prodá dům na hypotéku a my splatíme všechny dluhy co si udělal, ale hypotéka tehdy byla na dlouhé lokte, tak si našel „firmu“ která mu půjčí 900 tis. Tu firmu mu našel týpek kterého sehnal někde přes inzerát a který si jen za to zprostředkování řekl 90 tis. prý superk kšeft mi doma vysvětlil, z té firmy se samo vyklubali lichváři a ten týpek co mu „pomáhal“ oddaloval papírování kolem hypotéky tak dlouho, až celou hypotéku - 1,5 mega nakonec musel zaplatit těm lichvářům a ještě jim dlužil…takže kolem a kolem, jediný peníze bylo cca 800 tis co si od nich půjčil. ale i tak byl najednou v sedmém nebi a rozhazoval a rozhazoval…no co to budu protahovat, psala bych román, nakonec mu nezbylo nic, sice poplatil část dluhů, ale zdaleka ne všechno a zbyla vysoká hypotéka a leasingy a z čeho platit?? To o chtěl od začátku zaplatit vlastně nezaplatil, věřila jsem mu ještě další cca 6 let a za tu domu se zadlužil ještě víc, pak zadlužil kromě hypotéky i mě ještě víc. Pak už jsem nemohla, nechala jsem banku ať zabaví barák a odešla od něj, vím že kdybych neodešla tak je schopný zadlužit snad i mé děti. Dodnes nechápu jak jsem mohla být tak blbá a tohle mu dovolit a jak jsem mohla si kvůli němu pořád půjčovat. Ale byl velice dobrý manipulátor. Už nikdy víc někoho takového. Rozluč se s penězi cos do toho dala a uteč dokud je čas.

No také pěkné…zřejmě se takových výlupků na svět vylíhlo vícero:-D

• Citovat
  • Upravit
Vet
29
21.7.14 12:35
@Anonymní píše:
Chtěla jsem chalupu, kde budu moc být s dcerou o víkendech, ovšem protože chalupu obsadili ukrajinci…nikdy nám to nehlásili dopředu…po nich neskutečný, ale neskutečný bordel, takže prachy fuč, a s dítětem stejně doma…vlastně jem si o „naší“ chalupě nemohli rozhodovat sami…stačilo mi jedna místnost a kuchyň…je tu velká zahrada, tak abych jí mohla vypustit ven…ovšem stavěl se patrovej barák…

Vůbec tě nejde pochopit co píšeš..jak obsadili ukrajicni, nebo z čeho to teda stavíte tu chalupu, když jste ji dostali od rodičů…nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 12:37
@ivunak píše:
Já nechápu to s tou půlkou napsanou na tebe. Pokud je napsaná v katastru na tebe, tak ta půlka je prostě tvoje.
A nikoho nemusí zajímat, kdo si co darovala fixloval. Oni si můžou dělat něco s jejich půlkou, ale ty jsi spolumajitelka nemovitosti. Co jim splácíte? Já se v tom co píšeš prostě nevyznám.
Běž se zeptat na katastr a za dobrým právníkem!

Solácíme jim tu darovací smlouvu, co jako darovala synovi, ale chce to splatit, protože dar si může uplatnit od daní v daňovém přiznání…a protože já s přítelem nechci být, chci aby mě vyplatil, ale barák kupovala vlastně matka a napsala, že je dává darem příteli, takže, když soud bude projednávat spoluvlastnictví, tak finance jdou za jeho rodinou, mají všechny smlouvy, právník mi řekl, žře je vidět, že s tím bylo počítáno dopředu, že to mají ošetřené, že u soudu nic nemůžu předložit…

• Citovat
  • Upravit
1045
21.7.14 12:38

Ale když je půlka nemovitosti jednou psaná na tebe, tak je tvoje. To nikoho nezajímá kdo ji jak zaplatil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
21.7.14 12:39

Já bych tedy bojovala, výpisy z účtu atdy o převodech snad jsou atd. Ale jestli to máš i od právníka, zkusila bych se poradit i s jiným právníkem, tohle je podvod. Pokud by potvrdil i jiný právník že z něho nic nedostaneš tak bych se na to vykašlala. Stejně by se nic nedalo dělat a přitěžovat si to vzdycháním pro to nemá smysl, akorát ztráta času. Já bych klidně zanechala všechno zasebou, splálila mosty a postavila se na vlastní nohy. Vždyt ty na těch svých stojíš celou dobu, tak hlavu vzhuru, jsi lepší než on a až se od tohoto dna odrazíš tak on bude mít za pár let nad sebou zase exekuci, zase berňák a ty budeš v pohodě a klídku krásně žít! Však ono na to dojde, lidi se nenění ;-) Jsi silná a skvělá žena, každá někdy naletí, tak si to odpust a nenech po sobě šlapat. Byt si můžeš zase najít menší jen pro tebe a dítě, až se vzchopíš, uvidíš co dál. S těmi alimenty je myslím jedno co má ve smlouvě, určitě když má peníze nepřiznané bokem nějak se to řeší, pohledej na internetu. Když je něco psané na tebe tak je přeci jedno kdo to platil ne? To se mi nezdá, pozjisti ještě u jiného právníka. Držím palce a nezoufej! Vše je otázka pohledu, možná právě se z toho pekla dostáváš a cesta je akorát trnitější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 12:42
@Vet píše:
Vůbec tě nejde pochopit co píšeš..jak obsadili ukrajicni, nebo z čeho to teda stavíte tu chalupu, když jste ji dostali od rodičů…nechápu

My jsme jí nedostali, byla to stodola, kterou přítelovi rodiče přestavovali, a protože mají stavební firmu, a půjčili nám vlastně na to, tak si to řídili sami, jeli si tam kdy chtěli, dělali si tam kdy chtěli, takže já jsem se nemohla sebrat s dcerou a jet, páč nikdy jsem nevěděla, kdy tam budou ti jejich ukrajinci…bylo to o nás bez nás, tedy beze mě, přítel o tom vždy věděl, akorát se ni to neříkalo, já jsem chtěla jen jednu místnost a kuchyn, přítel má přes půl baráku dílnu a trval na patru…ptroto se to staví už 4 roky, ukrajinci jsou tady, když je matka nepotřebuje pro sebe, takže nárazově…jen, když pro ně nemají práci…

• Citovat
  • Upravit
1972
21.7.14 12:43
@Anonymní píše:
Solácíme jim tu darovací smlouvu, co jako darovala synovi, ale chce to splatit, protože dar si může uplatnit od daní v daňovém přiznání…a protože já s přítelem nechci být, chci aby mě vyplatil, ale barák kupovala vlastně matka a napsala, že je dává darem příteli, takže, když soud bude projednávat spoluvlastnictví, tak finance jdou za jeho rodinou, mají všechny smlouvy, právník mi řekl, žře je vidět, že s tím bylo počítáno dopředu, že to mají ošetřené, že u soudu nic nemůžu předložit…

Aha, tak pokud vám ta chalupa byla darována možná je to jinak. Zkus ale zajít i na ten katastr, tam totiž mají všechny smlouvy k nemovitostem a pokud jsi spoluvlastník, tak se k nim dostaneš. Poradí ti třeba i právníka, který se tímto zabývá. Nevím, jak to ale je pokud nejste manželé.
Já bych šla tvrdě za svým a obešla bych co by šlo, abych získala co nejvíc informací. Bojuj o to a nenech se odbýt jedním právníkem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 12:43
@Anonymní píše:
Jo jo, tohle mám srovnané, od doby co mamka umřela, jsem odmítala cokoliv na chalupu koupit…ještě přežiju léto, abych tady s malou mohla 14 dní být a koncem srpna se stěhuje na chalupu…nejhorší na tom je, že to ví takhle dopředu, takže má čas do mě kopat a mstít se…vždycky příde od kamaráda…ten a ten „vždycky říkal že jsi kráva, ale že až takováhle“

Dnes bych mu zřejmě odvětila, že na takovýho VOLA jako je on doma čeká vždycky jen kráva. Tak a´t si nestěžuje, ještě tě uráží parchant jeden a co na to jeho matka na to jeho chování??? To by mě zajímalo.

• Citovat
  • Upravit
Vet
29
21.7.14 12:44
@Anonymní píše:
My jsme jí nedostali, byla to stodola, kterou přítelovi rodiče přestavovali, a protože mají stavební firmu, a půjčili nám vlastně na to, tak si to řídili sami, jeli si tam kdy chtěli, dělali si tam kdy chtěli, takže já jsem se nemohla sebrat s dcerou a jet, páč nikdy jsem nevěděla, kdy tam budou ti jejich ukrajinci…bylo to o nás bez nás, tedy beze mě, přítel o tom vždy věděl, akorát se ni to neříkalo, já jsem chtěla jen jednu místnost a kuchyn, přítel má přes půl baráku dílnu a trval na patru…ptroto se to staví už 4 roky, ukrajinci jsou tady, když je matka nepotřebuje pro sebe, takže nárazově…jen, když pro ně nemají práci…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vet
29
21.7.14 12:45

Už chápu.

Ale: Pokud je půlka napsaná na tebe..je uplně fuk kdo to platil…to je nějaké divné. Víš jistě, že ta půlka je opravdu na tebe, máš nějaký doklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 12:46
@Vickee píše:
Ale když je půlka nemovitosti jednou psaná na tebe, tak je tvoje. To nikoho nezajímá kdo ji jak zaplatil…

Ne ne, když budu chtít soudně aby mě vyplatil, tak on doloží soudu že vše zaplatila jeho matka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky