Jsem ve výpovědní době, snaha o miminko 2 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
16.7.18 13:28
@Anonymní píše:
@Maui52 kdy máš termín? V srpnu mě čeká pravděpodobně IVF, zkusíme ještě za týden poslední UIU, ale už si od toho moc neslibuji. Díky za pochopení situace. Kdo nezažije, nemůže soudit, tak jak někdo v příspěvcích píše. Taky jsem hodně podrážděná a potřebuji se dát do kupy. Za celou dobu, co pracuji jsme ani jednou nemarodila, ale pro mě je rodina a zdraví na prvním místě, takže ať si každý myslí co chce, já už nemám čas čekat. Díky a hezký den

NEchces to poslední UIU nechat, až budeš uz déle z práce? Trochu vic v pohodě? Ja jsme dobra teď po měsíci a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
16.7.18 13:37
@Anonymní píše:
@Maui52 kdy máš termín? V srpnu mě čeká pravděpodobně IVF, zkusíme ještě za týden poslední UIU, ale už si od toho moc neslibuji. Díky za pochopení situace. Kdo nezažije, nemůže soudit, tak jak někdo v příspěvcích píše. Taky jsem hodně podrážděná a potřebuji se dát do kupy. Za celou dobu, co pracuji jsme ani jednou nemarodila, ale pro mě je rodina a zdraví na prvním místě, takže ať si každý myslí co chce, já už nemám čas čekat. Díky a hezký den

Každopádně ti moc držím palce. Pokud neni zádný zdravotní problém, IvF by mohlo vyjít brzy. Ze jsi nechtěla, s tím si nedělej hlavu. Ani s tim, ze jste spolu s manzelem dlouho. My jsme spolu letos taky 10 let, ja mela problém s tim, ze si me dlouhou nechtěl vzít, pro me to byla podmínka pro děti, tak jsme kvůli tomu “promeskali” ty nejlepší roky. Mas pravdu, ze ve 38 letech uz bych na nic nečekala a supajdila na každy pokus uiu i ivf. Uvidíš, ze bez Toho stresu v práci se ti zlepší psychika a půjde to jedna báseň. Přeju hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.18 13:43

@Maui52 Moc děkuji. Čekat už skutečně nechceme, přítelovi bude 42 a taky ještě bezdětný. Takže to vypadá, že půjdu do pracovní neschopnosti v ochranné lhůtě a budu stejně na rizikovém Hold to budu muset vydržet i v případě vycházek a tak. Ale miminko nám za to jistě stojí a moc se na něj těšíme. Doufám, že IVF vyjde, dost se toho bojím, protože jednou při UIU mě stimulovali Clostylbegytem a já místo abych ovulovala jsem menstruovala. Takže jinak pak každý cyklus už jsem měla nativní. Na mé tělo léky reagují právě naopak. Tak snad to vyjde, hlavně se dát do pohody, kterou doma sice mám, ale v práci je to šílené. Díky a držím palečky, určitě se ti ozvu, jak jsem dopadla! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.18 19:17

Ahoj možná to že se upínáš moc na miminkko ti brání v oteotnení, psychika je mocná čarodějka. Hledej si práci a ve zkušební době kdyby jsi otehotnela odejit stejne muzes. Prijdes práve na jiný myslenky, at se daří :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
641
21.5.20 22:10

Ahojky, rozumím jak se cítíš a věř, že se to vyřeší. Být tebou, najdu si novou práci, nechej to chvilku tak a ono to přijde samo. Chápu, že se ti nechce dlouho čekat a už vůbec se ti nebude chtít do nové práce, ale myslím, že je to nejlepší řešení. Moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí