Jsem vytočená do běla, prý jsem málo náruživá

Anonymní
18.7.22 14:00

Jsem vytočená do běla, prý jsem málo náruživá

Asi se spíš potřebuju vymluvit, než poradit. Začala bych s tím, že jsem vždycky byla náruživější a nechci se vychvalovat, samotnou by mě nenapadlo o tom nějak přemýšlet, ale vždy jsem, co se týká sexuální oblasti, na sebe slyšela ze všech stran jenom chválu. Když to beru tak zpětně, tak jsem asi byla fakt sexuální mašina. Nicméně, mám přítele s výhodami. Vídáme se, no už dlouhou dobu, přes 5 let určitě. Poslední roky má však problém s erekcí. Protože ho za tu dobu mám svým způsobem ráda, řekla jsem si, že si ho ještě chvíli „nechám“ a uvidíme co se z toho vyvrbí (zdravotně). Problém je ten, že se mu tak nějak postaví, ale je chvíli sex a upadá do bezvědomí (ten dole, ne ten kámoš jako takovej). Některé polohy kvůli tomu nejsou téměř možné, už prostě ani ten sex nemůžu pořádně rozjet, i když jsem třeba já nahoře, protože to je okamžitě venku. Žužu hadr.

Jestli můžu o něčem z této oblasti říct, že fakt brilantně ovládám, tak je orální sex.
U něj?
Nemožno, protože je do 2 minut mrtvej. Už jsme o tom mluvili, prý je to vysokej tlak, stres v práci, blbá životospráva. O. K, řešit to nechce, ale zrovna včera mi řekl, že v poslední době nejsem nic moc, že jsem taková v tý posteli unavená, vlažná…

WTF, tak já se skoro nehýbu, nuda je proti tomu horská dráha, všechno proto, aby se vevnitř udržel a já prý, jsem jak prkno. No mě normálně vomejou :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
18.7.22 14:07

Tak pokud vám nevyhovuje sex, tak buďte jen přátelé. Zvlášť pokud s tím nemá zájem něco dělat. :nevim:
Pak taky nechápu, proč se nad tím tak pohoršuješ. To spíš vypovídá něco o tobě a ne o něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.22 14:07

:lol: :lol:
no tak zo by me za ty kecy taky vomyli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.7.22 14:09
@Anonymní píše:
Asi se spíš potřebuju vymluvit, než poradit. Začala bych s tím, že jsem vždycky byla náruživější a nechci se vychvalovat, samotnou by mě nenapadlo o tom nějak přemýšlet, ale vždy jsem, co se týká sexuální oblasti, na sebe slyšela ze všech stran jenom chválu. Když to beru tak zpětně, tak jsem asi byla fakt sexuální mašina. Nicméně, mám přítele s výhodami. Vídáme se, no už dlouhou dobu, přes 5 let určitě. Poslední roky má však problém s erekcí. Protože ho za tu dobu mám svým způsobem ráda, řekla jsem si, že si ho ještě chvíli „nechám“ a uvidíme co se z toho vyvrbí (zdravotně). Problém je ten, že se mu tak nějak postaví, ale je chvíli sex a upadá do bezvědomí (ten dole, ne ten kámoš jako takovej). Některé polohy kvůli tomu nejsou téměř možné, už prostě ani ten sex nemůžu pořádně rozjet, i když jsem třeba já nahoře, protože to je okamžitě venku. Žužu hadr.

Jestli můžu o něčem z této oblasti říct, že fakt brilantně ovládám, tak je orální sex.
U něj?
Nemožno, protože je do 2 minut mrtvej. Už jsme o tom mluvili, prý je to vysokej tlak, stres v práci, blbá životospráva. O. K, řešit to nechce, ale zrovna včera mi řekl, že v poslední době nejsem nic moc, že jsem taková v tý posteli unavená, vlažná…

WTF, tak já se skoro nehýbu, nuda je proti tomu horská dráha, všechno proto, aby se vevnitř udržel a já prý, jsem jak prkno. No mě normálně vomejou :cert:

Jo. WTF. Tak bych tenhle příspěvek popsal. Může to být cokoliv. Zdravotní problém, stres, nebo ho třeba už nepřitahuješ.

Podle mě se rozčiluješ kvůli naprostý hovadině. Může to být fakt nějaký zdravotní nebo mentální problém. To by si měl vyřešit. Pokud bude chtít. On nemá povinost být v tobě tvrdej jak se ti zachce. Bejt na mě ženská nas*aná kvůli problému s erekcí, zaručuju ti, že se to tím jen zhorší.

Pokud ti sex s ním nevyhovuje, najdi si jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
18.7.22 14:11

Já tomu rozumím, toto je běžná obranná reakce – problém není v tom, že on má problémy s erekcí (evidentně dlouhodobé a efektivně neřešené), ale v tom, že ty jsi málo náruživá :P Řešení opět stejné, jako prakticky ve všech těchto situacích – téma v klidu otevřít, myslet na to, že je to téma pro muže nesmírně citlivé (!), nabídnout (nenutit) pomoc s vyhledáním terapeuta / sexuologa apod. Záleží na tom, jak moc si ho chceš „ponechat“ – pokud zase tolik ne, klidně se s ním prostě rozluč. Také řešení. Nějaká párová terapie apod. nemá v tomto případě smysl – nejste partneři.
Každopádně, problém má on a on by ho měl řešit. Ne si na tobě vylívat svou frustraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318
18.7.22 14:14

Ahoj, je čas vyměnit kamaráda. Zřejmě si ho vysála moc. Držet tempo se sexuální mašinou není lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
18.7.22 14:17

Nejsi ty Klopka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.22 14:19
@LukeR1 píše:
Ahoj, je čas vyměnit kamaráda. Zřejmě si ho vysála moc. Držet tempo se sexuální mašinou není lehké.

Přizpůsobila jsem se jeho tempu a teď v podstatě říká, že mu to moc nejde, protože já jsem lemra líná. To se mě dotklo. Jako kamaráda vyměním tak, abych si sex užívala jako dřív a nebála se každou vteřinu kde ho najdu, jestli vevnitř, někde bokem, nebo dokonce pod postelí.
@Freya_H jinak samozřejmě jsme o tom mluvili, on sám řekl, že má hodně práce, stres, navíc vysoký tlak a 70 % jeho stravy smažen jídla. Řekl, že si to uvědomuje, ale nemá čas to řešit (před s 2 roky). Prostě mám ho svým způsobem ráda, asi i trochu sentiment, ale takhle prostě asi už ne. Chodila jsem kolem něj jak kolem princezny a on na mě pak vysype, že mu vlastně nestojí, protože já se málo hejbu. Jenže fyzicky to není možné, se nějak extra hýbat, leda tak s okurkou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.22 14:20
@Dara90 píše:
Nejsi ty Klopka? :think:

Ne, nejsem, ale všimla jsem si, že se to tu objevuje asi u každé třetí diskuse (tj., dotaz jestli to náhodou není Klopka). Tak pro všechny, ne je Klopka má sexuální život a nějaké problémy v něm.

• Citovat
  • Upravit
3061
18.7.22 14:23
@Anonymní píše:
Ne, nejsem, ale všimla jsem si, že se to tu objevuje asi u každé třetí diskuse (tj., dotaz jestli to náhodou není Klopka). Tak pro všechny, ne je Klopka má sexuální život a nějaké problémy v něm.
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
18.7.22 14:25

Přijde mi, že stavíš své sebevědomí snad čistě na tom, jaká jsi v posteli. Píšeš, že si slýchávala chválu.. Dělalo ti to dobře. A teď jsi naštvaná, když tohle řekl tvůj kámoš. Mmm.. Nevím, vetšina lidí nebere sexuální výkon jako nějaký závod o to kdo je větší mašina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
18.7.22 14:27

Sexuální mašina, která brilantně ovládá orální sex…a někdo si to dovolil zpochybnit…rada:
najdi si asi jiného, chlap s poruchou erekce pro tebe asi nebude, mašina pak nejede na plné obrátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.7.22 14:30

Kámoš je skoro impotentní, patrně je mu z toho trapně tak to hází na tebe.Ja bych šla o dům dál a našla si kámoše který je v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.7.22 14:32

@vetešnice Tak pokud muž není schopen sexu a žena ten sex chce tak to problém je ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.7.22 14:32
@Anonymní píše:
Přizpůsobila jsem se jeho tempu a teď v podstatě říká, že mu to moc nejde, protože já jsem lemra líná. To se mě dotklo. Jako kamaráda vyměním tak, abych si sex užívala jako dřív a nebála se každou vteřinu kde ho najdu, jestli vevnitř, někde bokem, nebo dokonce pod postelí.
@Freya_H jinak samozřejmě jsme o tom mluvili, on sám řekl, že má hodně práce, stres, navíc vysoký tlak a 70 % jeho stravy smažen jídla. Řekl, že si to uvědomuje, ale nemá čas to řešit (před s 2 roky). Prostě mám ho svým způsobem ráda, asi i trochu sentiment, ale takhle prostě asi už ne. Chodila jsem kolem něj jak kolem princezny a on na mě pak vysype, že mu vlastně nestojí, protože já se málo hejbu. Jenže fyzicky to není možné, se nějak extra hýbat, leda tak s okurkou. :nevim:

Hele, chápu tě, je v tom ego. Chlapi to špatně snáší, když mají problém s erekcí. A to i ti opravdu normální, co umí tenhle problém přiznat a neschovávat se za stresem atd. Prostě ví o tom problému, často neví, jak to řešit nebo se jim to řešit prostě nechce, protože to znamená něco pro to dělat. Často je s tím spojený i věk, může se stát, že ve 40 stát prostě nebude jako ve 30 atd. Já bych mu v podstatě řekla něco v podobným duchu, co ty tady, jen ne tak urážlivě, ale že se necítím být „viníkem“, a že teda když se mu to nelíbí, tak ti tímhle dal jasný signál to v sexuální rovině ukončit, že už jsi nad tím dlouho přemýšlela, ale že ze sentimentu jsi to chtěla ještě udržet, ale že teď je to asi jasné a že svým chováním ti vlastně udělal medvědí službu, že mu nemusíš aspoň vysvětlovat, proč s ním už nechceš spát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí