Jsem vztahovačná? Aneb lidi, co pokárají moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
8.8.16 20:10
@Aubrys píše:
@Zuziky Jenže (zase se budu opakovat), ani Vy mou matku neznáte. Ale ok. Já Vás chápu. A jen ještě připomínka, dítě může být chytré a vyčůrané. Ona není blbá, jen proto, že to zkouší. Ale zase je to na debatu.

jasně, švagr je blbej, bratr je blbej, matka je blbá…jen tobě to přijde normální… jestli není chyba jinde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
8.8.16 20:10

@Aubrys klidne muze byt chytra a chovat se jak natvrdla…v kombinaci s vycuranosti to je pecka zaklad do budouciho zivota…a podle tebe ma cela tva rodina silene problemy, jen ty a tvoje dcera jste skvele a vyrovnane osobnosti…

celkem by me zajimalo, jak na chovani male nahlizi tvuj muz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.8.16 20:11
@Aubrys píše:
@Regina Hero Ale ona taková prostě JE. Já jí můžu akorát „uklidňovat“ i když samozřejmě většina lidí si bude myslet opak. Jenže s tím už nic nenadělám. Nikdy se člověk nezavděčí všem

ty s tím nemůžeš nic dělat??? tak to brzo házíš flintu do žita… vždyť jsou jí teprve čtyři! Kdo jiný než ty by s tím měl něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
8.8.16 20:12
@Aubrys píše:
@Regina Hero Ale ona taková prostě JE. Já jí můžu akorát „uklidňovat“ i když samozřejmě většina lidí si bude myslet opak. Jenže s tím už nic nenadělám. Nikdy se člověk nezavděčí všem

ona takova NENI, ty z ni takovou vychovavas tim, ze ji to umoznis…a pokud vsi, ze dite je takove, tak proste budu hlidat a eliminovat to nezadouci chovani…jenze tobe to loudeni prijde v pohode, tak co…to je proste opravdu nesmyslna debata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.8.16 20:13

@Zuziky Ne, ono i zvyšování hlasu a křičení značí o ztrátě kontroly nad svými emocemi. Ano, jako natvrdlá se možná chovala ale panebože je to čtyřleté dítě. I kdyby jen „blbečku“, tak je to pro mě to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@Aubrys píše:
@Zuziky Jenže (zase se budu opakovat), ani Vy mou matku neznáte. Ale ok. Já Vás chápu. A jen ještě připomínka, dítě může být chytré a vyčůrané. Ona není blbá, jen proto, že to zkouší. Ale zase je to na debatu.

ano, jen to zkouší… a rodič je od toho, aby jí ukázal, co je vhodné a co už je přes čáru… dítě zkouší, aby zjistilo, co si může dovolit a případně aby si uvědomilo, co se nemá dělat… i zvířecí matka umí ukázat mláděti, co dělat nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104

@Zuziky Já Vám to řeknu a sjedete nás oba, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.8.16 20:15

@neumisa Myslím dělat něco s tím. Aby se člověk zavděčil všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
8.8.16 20:15

@Aubrys Proč ty jsi vlastně zakládala diskuzi, když jsi přesvědčená, že ty děláš všechno dobře a brácha je ten špatnej? Třeba si hodně hlídal emoce, aby neřekl něco horšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.8.16 20:16
@Aubrys píše:
@Zuziky Ne, ono i zvyšování hlasu a křičení značí o ztrátě kontroly nad svými emocemi. Ano, jako natvrdlá se možná chovala ale panebože je to čtyřleté dítě. I kdyby jen „blbečku“, tak je to pro mě to samé.

je to už čtyřleté dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.8.16 20:16
@Aubrys píše:
@neumisa Myslím dělat něco s tím. Aby se člověk zavděčil všem.

všem se zavděčovat nemusíš. stačí, když začneš dceru vychovávat tak, aby neobtěžovala okolí a reagovala na pokyny dospělých. Ono se jí to bude do života hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.8.16 20:18

Ja se znovu ptam, co je tak strasny na slovu natvrdlej???

Ja jsem taky obcas natvrdla, kdyz mi neco nevychazi :nevim: mi to neprijde nijak hanlive

Kdyby ji rekl jsi blba…ok to uz pochopim ze vadi

Priste si ji bud spacifikuj nebo se nediv, ze kazdy nema premiru trpelivosti na rozjivene deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104

@Zuziky Mně to „loudění“ tolik neprovokuje no. Jak jsem říkala, napomenu jí 2× a odvelču jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Aubrys píše:
@Zuziky Ne, ono i zvyšování hlasu a křičení značí o ztrátě kontroly nad svými emocemi. Ano, jako natvrdlá se možná chovala ale panebože je to čtyřleté dítě. I kdyby jen „blbečku“, tak je to pro mě to samé.

tak se krásně doma kontroluj, nech dítě dělat co samo chce, aby se náhodně nepotento ze zvýšeného hlasu. Ale prosím, aŤ tvé skvělé úžasně vychované dítě neotravuje život jiným lidem ;)

• Citovat
  • Upravit
74217
8.8.16 20:19
@Aubrys píše:
@lucenka Bylo mi líto, že na ní zvýšil hlas a použil výraz „natvrdlá“.

Měla si se chovat, jak matka a ne dělat hluchou, slepou, kdyz si tam byla musela videt, ze tve dite otravuje ostatni na oslavě, jako jo je to malé dítě, ale ty si matka, ty máš zakrocit a nemusel zakročit strýc.
Zakrocil opravnene. Pokud nezměnís výchovu bude ti dcery líto častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí