Jsem ze všeho vyčerpaná

Anonymní
16.3.15 14:23

jsem ze vseho vycerpana

Dobry den a ahoj holky omlouvam se za anonym ale dost lidi tu znam…je mi 26 et a mam pritele ktere mu je 40 ze zacatku vztahu vse bylo v poradku at..mame spolu 2 letou krasnou zdravou holcicku a ted k veci pritel je na mne kazdy den hnusny porad mne urazi ze nedelam nic dobre treba dneska ze jsem mu slatne byzehlila dziny tak rikam vem si jine a ja ti tyhle prezehlim…pak ze male spatne utiram pusu po jidle ze blbe vytiram proc tohle kupuje kdyz to nedojim rikam ze to dojim trvanlivost treba jeste 15 dni atd…pak ze se semnou nema ocem bavit ze jsem mimo ze mluvim o necem a myslim neco jineho pritom to neni pravda..ze mi neco rekl a ze pry jakto ze o tom nic nevim protom mi nic nerekl a pak rekne no jo vlastne..pak penize rodicak mam 500 mesicne aby mi to vystacilo co nejdele kuli skolce atd..z toho p, atim veskere jidlo pro malou obleceni obcas hdacky a pro sebe kosmetiku atd leky on ze mi vic davat nebude ze musim. Ystacit ze plati elektriku a jidlo pro nas pritom jako zadny chudak to neni proste akorat sestri…minule mi rekl ze mame hodne kubiku vody za 3 mesice 30 ze to je strasne ze moc peru a ze se mam koupat s malou atd sam se sprchuje 15 az 20 minut denne no proste je toho hodne ma nekdo neco podbneho prosim o radu..jo a jeste treba v tydnu je od rana do vecera v larci vraci se tak v 6 a o vikendu treba chodi na hory samozrejmne bez nas mne vzal letos na 1 den ted jede zase nekam na 3 dny na hory ooet bezemne on si koupi dziny za 3000 ja za 300 jelikoz na to nemam ach joo a takhle je to ve vesem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
16.3.15 14:27

Takovej byl vždycky? Nevím, já bych s takovým člověkem být nemohla. Chová se jako vůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.15 14:28

Jo a jeste treba ze predtim po porodu jsem byla oplacanejsi ze se mu to nelibi atd tak jsem zhubla a ted zase ze jsem hubena moc tak ja uz nevim co mam delatba co ne nekdy je v pohode ale to je malokdy

• Citovat
  • Upravit
540
16.3.15 14:30

Ahoj, můžeš někam odejít aspoň na týden? Ať pozná když doma nemá servis a zůstne sám. Možná ho to trkne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
16.3.15 14:30

To je vůl. :roll: Proč s ním ještě jsi? Taky máme s přítelem neshody, ale kdyby mi řekl, že kvůli nám proteklo moc vody a šetřil na mě a na synovi a sám si pak jel na hory popř. si koupil džíny za 3táci, tak bych ho kopla do prcky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.3.15 14:33

A pokud ne je to samolibej háj.. A nikdy se nezmění, protože mysli jen na sebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
16.3.15 14:38

Je těžké rozbít rodinu kde je dítě, ale s takovým člověkem bych nebyla ani za nic, život je jen jeden a dítě to od něj akorát okouká jako sociální vzor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
16.3.15 15:03

To je teda síla. Je to magor, to je už psychické týrání. Rychle pryč, nikdy nevíš, kdy se to zvrtne ve fyzické. Navíc, kdyby mě manžel řekl po porodu, že se mu nelíbím, a že jsem tlustá, tak bych ho kopla do pr*ele. Ještě, že já mám chápajícího a tolerantního manžela. A on byl takový ještě před tím, než jste měli malou?

• Citovat
  • Upravit
16.3.15 15:31

Ty se nijak nebranis? Já bych toto nevydržela. Vim, ze je to těžké, ale dávno bych byla pryč, pokud ti nedává peníze a nejste svoji, tak zazadej o alimenty, nebo ho na to priprav. To je teda sila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
16.3.15 15:40

Špatně vyžehlené džíny? Tak tady je žehlička a ať se předvede, jak to umí sám… Aby ti říkal, že pereš na jeho vkus moc často, že špatně vytíráš… no ty bláho. Koukej se vzchopit a začni to řešit, co ti bude vyčítat za třicet let, když teď dělá tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
16.3.15 15:50

Někdo žehlí džíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
16.3.15 15:58
@Netrpělivá píše:
Někdo žehlí džíny?

Já. Je na tom něco divného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
16.3.15 16:02

Máš doma dědka, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
16.3.15 16:04
@Netrpělivá píše:
Někdo žehlí džíny?

Já třeba nežehlím nic, ani oblečení pro mimino

• Citovat
  • Upravit
358
16.3.15 16:07

@LadyLada Ale ne, já samozřejmě vím, že někdo žehlí i ponožky a spodní prádlo a všechno… chtěla jsem naznačit, že to podle mě není potřeba. Musí se tedy po vyprání vytvarovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí