Jsem zlodějka, nebo to přítel hrotí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3839
5.8.13 20:09

Zjevne mate fakt problémy.. ať si o tobě mysli co chce, má to resit s tebou doma a ne to tahat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.8.13 20:09

Tahle reakce by mě dost mrzela. Budiž, kdyby to řekl jednou, ale mnohem víc by mi vadilo, kdyby mi to předhazoval stále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.8.13 20:10

Ne. Zloděj je on. ;) a volá chyťte zloděje. Tebe očerňuje a neřekne, že žiješ jen z rodičáku. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

No nevím za co by jsi se měla stydět :roll: chápu že se třeba lekl, kouká a peníze nikde, ale když jsi mu to hned vysvětlila tak co řeší :nevim:

Já už kolikrát vybrala chlapovi peněženku, když třeba spal a odešla. On se vzbudil a chtěl někam jet, kouká prachy nikde, tak zavolá a já mu to řeknu, problém nevidíme ani jeden :nevim:

A taky už se mi stalo, asi 2× že jsem mu vzala kartu a nic mu neřekla, on odjel třeba do práce, zastavil se na benzínce, načerpal a kouká 8o karta nikde :lol: tak tam nechal občanku a dojel si za mnou, jako nadšenej taky nebyl, ale že by na mě křičel nebo mi nadával to ne.

• Citovat
  • Upravit
1511

A to jste porad spolu nebo ne kdyz tohle vykládá? Co to je tohle, to je hnus. Zvláštní lidi opravdu, místo toho aby so to nechal teda vysvětlit a hlavne mezi sebou tak to bude vykládat jiným? Nechápu tohle fakt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.8.13 20:12
@Anonymní píše:
Jinak po něm nic nechci, jídlo pro nás + potřeby pro mě a malou si platím z rodičovský.

Stydět by se měl hlavně on :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
5.8.13 20:12

Tvého přítele nechápu :nevim: Tak snad je jasné, že ty z rodičovský nemůžeš zajistit vše, ne? Možná bych mu dala přečíst tuto diskusi a třeba by se zamyslel. Máte spolu dítě, tak by měl také něčím přispět ne? Měl se normálně zeptat a ne z toho dělat aféru, kord u přátel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
5.8.13 20:13

Jak tady vsechyn pisou-stydet by se mel on…chova se jak hystericky hovado.kdyz vam to neklape, proc ste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 20:13
@Tiger-lily píše:
Ne. Zloděj je on. ;) a volá chyťte zloděje. Tebe očerňuje a neřekne, že žiješ jen z rodičáku. :cert:

no tak on zas asi platí nájem a ostatní, někde to mají takhle rozdělené. Nechápala jsem to, protože jsem zvyklá na společné finance, ale už to chápu, bylo mi to vysvětleno. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6842
5.8.13 20:14

Neměl by to rozhlašovt v hospodě a po přátelích 8o to je ujetý on.
Ty jsi mu mohla nechat vedle peněženky aspoň vzkaz „vzala jsem si 200kč“ :think:
Mi si teda s přítele taky vzájemně bereme z peněženky peníze (to je ta doba, co má každý jen kartu a když náhodou je potřeba mít hotově tak není :roll: ), ale vždy si to oznamujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
5.8.13 20:14

On Ti na malou nepřispívá a ještě vykládá tohle? Sobec je to. S manželem si peníze bereme zcela běžně, já mu vysypávám drobné z peněženky na MHD a naopak když mám já a on jde na pivo, tak si vezme ode mě. Říkáme tomu „dělat Peggy Bundovou“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.13 20:15

Zakladatelka:

holky, děkuju.. a nezlobte se za anonymitu, ale je to pro me docela intimní..

k věci: jak tady někdo psal, asi jsme úplně špatně začali, ale s přítelem to moc dobře nejde řešit. Bydlíme v baráku, který si koupil hned po našem seznámení, já jsem zainvestovala peníze do nové kuchyně a nakoupila celkem dost věcí do domácnosti.. ale i tak při každé hádce slyším, jak je to jeho dům, že plácám jeho vodu a elektriku - a že nic neplatím. Což není pravda. Platím veškeré jídlo, potřeby do domácnosti, pro mě i pro malou, občas benzín, telefon + co je třeba. Auto kupoval taky on a když se zrovna nechovám podle představ nebo se hádáme, tak mi bere a schovává klíče apod. On má auto svoje, takže ho v tu chvíli ani nepotřebuje. Je to už docela nesnesitelná situace :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35351
5.8.13 20:17
@Anonymní píše:
Zakladatelka:

k věci: jak tady někdo psal, asi jsme úplně špatně začali, ale s přítelem to moc dobře nejde řešit. Bydlíme v baráku, který si koupil hned po našem seznámení, já jsem zainvestovala peníze do nové kuchyně a nakoupila celkem dost věcí do domácnosti.. ale i tak při každé hádce slyším, jak je to jeho dům, že plácám jeho vodu a elektriku - a že nic neplatím. Což není pravda. Platím veškeré jídlo, potřeby do domácnosti, pro mě i pro malou, občas benzín, telefon + co je třeba. Auto kupoval taky on a když se zrovna nechovám podle představ nebo se hádáme, tak mi bere a schovává klíče apod. On má auto svoje, takže ho v tu chvíli ani nepotřebuje. Je to už docela nesnesitelná situace :nevim:

A manzele predpokladam nesjte… tak to je od tebe asi hloupost, bohuzel. S takovym ti asi dobre nebude - takze musim souhlasit - spatny vyber, spatny zacatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 20:18
@Anonymní píše:
Zakladatelka:

k věci: jak tady někdo psal, asi jsme úplně špatně začali, ale s přítelem to moc dobře nejde řešit. Bydlíme v baráku, který si koupil hned po našem seznámení, já jsem zainvestovala peníze do nové kuchyně a nakoupila celkem dost věcí do domácnosti.. ale i tak při každé hádce slyším, jak je to jeho dům, že plácám jeho vodu a elektriku - a že nic neplatím. Což není pravda. Platím veškeré jídlo, potřeby do domácnosti, pro mě i pro malou, občas benzín, telefon + co je třeba. Auto kupoval taky on a když se zrovna nechovám podle představ nebo se hádáme, tak mi bere a schovává klíče apod. On má auto svoje, takže ho v tu chvíli ani nepotřebuje. Je to už docela nesnesitelná situace :nevim:

já se předem omlouvám, ale to jsi tak blbá? proč s takovým člověkem jsi? kde je nějaká úcta k druhému, kurnik holky kde ty chlapi berete :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
35438
5.8.13 20:18

@Jasněnkaa Těžko tady asi budem řešit jejich finanční situaci :D ale roznášet o ní, že je zlodějka :roll: jakoby to byl cizí člověk, co mu ty peníze vzal. A přitom to vzala na potřeby pro jejich společné dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí